Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Αγάπα τη Φυλή σου...

Η Φυλή αποτελεί υπέρτατη Αξία του Κινήματός μας. Αυτή καθορίζει την έννοια της εθνικότητος. Πολιτισμός, ομογλωσσία, θρησκεία δεν είναι παρά δευτερεύοντα εποικοδομήματα, που βρίσκουν την πνευματική τους ολοκλήρωση μόνο μέσα στην κοινότητα των ομόαιμων ατόμων. Κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης, ταύτισης ή ανάμειξης των ανθρωπίνων φυλών μας βρίσκει αντίθετους.


 Αυτή η θέση μας έναντι της Φυλής μάς διαφοροποιεί καίρια από τους παντός είδους «εθνικόφρονες». Έτσι, η αντίθεσή μας στην (λαθρο)μετανάστευση δεν έγκειται μόνον στις παρενέργειες που αυτή προκαλεί (εγκληματικότης και τα συναφή). Προτεραιότητα για μας αποτελεί η αποφυγή της φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού. Σκοπός μας δεν είναι η καλλιέργεια τυφλού μίσους έναντι των ξένων, αλλά η προστασία της φυλής μας... Αναμφίβολα στην εποχή μας, ο πλέον επικίνδυνος εχθρός για τη βιωσιμότητα όχι μόνο του Έθνους και της Φυλής μας, αλλά και όλου του ανθρωπίνου είδους, είναι η «παγκοσμιοποίηση».

 Είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους διεθνισμό που ισοπεδώνει την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα των εθνών, των φυλών και των πολιτισμών. Οι οικουμενιστικές απόπειρες του παρελθόντος απέτυχαν παταγωδώς. Δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την «καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση» και την «σοσιαλιστική παγκοσμιοποίηση» με μια άλλη «παγκοσμιοποίηση». Δεν είμαστε ιμπεριαλιστές, ούτε θέλουμε την εκμετάλλευση των άλλων φυλών, όπως έπρατταν οι δημοκράτες αποικιοκράτες. 

Μόνο σε μία ανθρωπότητα αυτόνομων συνειδητοποιημένων εθνών δύναται να στηριχθεί η παγκόσμια ειρήνη. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η μόνη ουσιαστική και εναλλακτική λύση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση, αφού δεν στηρίζεται στην εκμετάλλευση και στην οικονομική αφαίμαξη, αλλά στην έμφυτη πίστη στην Φυσική Κοινότητα – χωρίς η πίστη αυτή να συνεπάγεται μίσος προς τον άλλον..