Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Μηνυτήρια αναφορά κατά της ανοχής των αρχών στους παρακρατικούς


Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών από τους εκπροσώπους του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών κατά του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων μέτρων τάξης, που βρισκόταν στο χώρο διεξαγωγής των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες του για την επίθεση που δέχτηκαν εκπαιδευτικοί από ομάδα δήθεν αντεξουσιαστών.

Συγκεκριμένα παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων τελέστηκαν αυτεπάγγελτες αξιόποινες πράξεις, χωρίς αυτές να αντιδράσουν καθόλου, γεγονός που συνιστά παράβαση καθήκοντος. Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους ότι δεν μπορούν να κάνουν "λάστιχο" τη δημοκρατία, που υποτίθεται ότι υπερασπίζουν και να την εφαρμόζουν κατά το δοκούν.


Το Εθνικιστικό Μέτωπο είναι μια συγκροτημένη συνδικαλιστική παράταξη στο χώρο της εκπαίδευσης και αποτελεί τη φωνή των εκπαιδευτικών που αγωνίζονται για τον επανελληνισμό της. Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί που θεωρούσαν μέχρι τώρα τα σχολεία τσιφλίκι τους, έχουν κάθε λόγο ν΄ ανησυχούν και χρησιμοποιούν την παρακρατική βία με την ανοχή της αστυνομίας για να το σταματήσουν. Οι Έλληνες Εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα με κάθε νόμιμο μέσο.

Σας παρουσιάζουμε σχετικά αποσπάσματα από τη μηνυτήρια αναφορά: