Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Συνέχιση της αποχής έως και την 8-2-2016 αποφάσισε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων




Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε στην Αθήνα την 30η .01.2016 , επανεξέτασε το θέμα του Ασφαλιστικού και αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση των δικηγορικών κινητοποιήσεων με πανελλαδική αποχή διάρκειας έως και τη Δευτέρα 08.02.2016.
Η κατάσταση θα επανεξετασθεί από τη Συντονιστική Επιτροπή στις 05.02.2016.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

 
 
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Αναμφίβολα το «να απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών» αποτελεί κάτι το αναμενόμενο για εμάς. Οι εσχάτως ανανήψαντες νεοφιλελεύθεροι,-νεοκομμουνιστές,-νεομνημονιακοί,και το κακό συναπάντημα, εκεί θα οδηγούσαν στο τέλος τα πράγματα.Στο να απαγορεύουν συγκεντρώσεις πολιτικών κοινοβουλευτικών κομμάτων. Για την ακρίβεια απαγορεύουν συγκέντρωση συγκεκριμένου κοινοβουλευτικού κόμματος.
 

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των Ιμίων



Παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών και με πολύ έντονο παλμό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λ. Μεσογείων 131) η εκδήλωση για τα Ίμια μετά την απαγόρευση του σταλινικού καθεστώτος - ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ


Κανονικά θα διεξαχθεί η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη) μετά την απόφαση του σταλινικού-μνημονιακού καθεστώτος να απαγορεύσει την διεξαγωγή της στο Μνημείο των Ιμίων.

Η υποταγή και η εθνική προδοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ ξεπέρασε κάθε όριο. Ο ΓΑΔΑρχης εξέδωσε απαγορευτική απόφαση για την μεγαλύτερη εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους αιώνιους νεκρούς του Ελληνισμού. Ούτε τούρκος σουλτάνος να διοικούσε το ελλαδιστάν δεν θα έφτανε σε αυτό το αισχρό σημείο.

Η απαγόρευση τέλεσης συναθροίσεων και πορειών αφορά το κέντρο των Αθηνών (περιοχή Ζαππείου, Συντάγματος, Κολωνακίου μέχρι το Χίλτον).

Η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.00 στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη). 

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 - Μνημείο Ιμίων



20 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα

ΙΜΙΑ '96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 
 
Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης
 
Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 - Ώρα 7μμ
 
Μνημείο Ιμίων - Έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
Σαν σήμερα τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2013, η Ελλάς πένθησε την απώλεια ενός Ανδρός, του οποίου η ζωή και το έργο υπήρξε η τρανή απόδειξη της φυλετικής συνέχειας των ηρωικότερων μορφών της χαραγμένης με αίμα Ελληνικής Στρατιωτικής Ιστορίας. 

Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, Έντιμος και Υπερήφανος, Μαχητής και Απροσκύνητος, καπνίζει πλέον ανέμελα και πάντοτε περιφρονητικά προς την δειλία των πολλών, το τσιγάρο του, καθήμενος αντικριστά του Χάροντος.

Ίμια 31/1/1996: 20 χρόνια από τη νύχτα της ντροπής!


Πέρασαν 20 χρόνια από τότε και όμως κάποιοι, όχι μόνο δεν ξεχνούν, αλλά και πάντα θα θυμούνται.

Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές με την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης που από τότε και κάθε χρόνο τιμούν τους τρεις ηρωϊκους νεκρούς. Τιμούν τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν ηρωϊκά, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

Τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Έκτορα Γιαλοψό και τον Παναγιώτη Βλαχάκο!

28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων


Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος. Ο λαοπρόβλητος αυτός ιεράρχης έχει καταγραφεί στην συνείδηση του χριστεπώνυμου πλήθους και όχι μόνο ως Εθνάρχης!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη,26/01:Πανεπιστημονική συγκέντρωση και πορεία κατά του ασφαλιστικού




Στην πλατεία του Λευκού Πύργου  την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12 ,διοργανώνεται από τους επιστημονικούς συλλόγους συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καλεί  τους Έλληνες Δικηγόρους να συμμετέχουν σύσσωμοι και με κάθε τρόπο στον αγώνα  κατά της επιχειρούμενης από την κυβέρνηση εξόντωσης κάθε επαγγελματικής και παραγωγικής τάξης της πατρίδας μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου της
Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

Ανακοίνωση Δ.Σ.Θ.:Παραλαβή βεβαιώσεων παρακράτησης φόρου

                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Οι συνάδελφοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου από το γραφείο 11. Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο ότι οι βεβαιώσεις παρακράτησης που χορηγούνται από το γραφείο 11 περιλαμβάνουν το σύνολο των παρακρατήσεων του έτους.
Οι βεβαιώσεις που εκδίδονται από την πύλη της ολομέλειας και αφορούν τον Δ.Σ.Θ., περιλαμβάνουν μόνο τις παρακρατήσεις από 31/8/2015 μέχρι 31/12/2015 μετά και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Τα μπλόκα των αγροτών, οι εξαφανισμένοι αγροτοπατέρες και τα ψέμματα της μνημονιακής Αριστεράς


Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, που μόλις ξεκίνησαν, δείχνουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μάλλον τις διαφοροποιεί, από ό,τι ανάλογο έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Είναι  κατ’ αρχήν η πρώτη φορά που, στις ανταποκρίσεις από τα μπλόκα, δεν εμφανίζονται οι γνωστοί αγροτοπατέρες, οι οποίοι επί χρόνια ποδηγετούσαν το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα, φροντίζοντας ταυτόχρονα τον εαυτό τους και τα συμφέροντα των κομμάτων, τα οποία εκπροσωπούσαν.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Όχι δάκρυα για την Κολωνία


Παρατήρησα ότι η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του τύπου “Welcome Refugees” στις χώρες της Δύσης ήταν γυναίκες. Επίσης στις διάφορες ΜΚΟ και λοιπές κινήσεις «αλληλεγγύης» (συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών) πρωτοστατούν γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και ευάλωτες σε θέματα «ανθρωπιάς» ή καλύτερα «επίδειξης ανθρωπισμού». Και ίσως πιο ευάλωτες στην προπαγάνδα. Γενικότερα το όλο αμόκ «ανθρωπισμού» των ημερών μας, θεωρώ ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα υποκατάστατο ηθικής σε έναν απογυμνωμένο από ηθικές αξίες μετα-χριστιανικό δυτικό κόσμο.

«Στό μέσον ἑνός κόσμου ἐρειπίων»


«Βρισκόμαστε, σήμερα, στό τέλος ἑνός κύκλου. Ἀπό αἰῶνες, χωρίς στήν ἀρχή νά γίνη ἀντιληπτό, πολλαπλές ἐξελίξεις κατέστρεψαν στήν Δύσι κάθε φυσική καί νομική τάξι, νόθευσαν κάθε ὑψηλή ἀντίληψι γιά τήν ζωή, τήν δρᾶσι, τήν γνῶσι, τόν ἀγῶνα. Ἡ κίνησις αὐτῆς τῆς πτώσεως, ἡ ταχύτης της, ὁ παραλογισμός της ὀνομάστηκαν πρόοδος. Σήμερα βρισκόμαστε στό μέσον ἑνός κόσμου ἐρειπίων. Τό ἐρώτημα εἶναι τό ἑξῆς: ὑπάρχουν ἄνθρωποι ὀρθοί στά πόδια τους ἀνάμεσα σ᾽ αυτά τά ερείπια; Καί τί πρέπει, τί μποροῦν νά κάνουν οἱ ἄνθρωποι αὐτοί;»

Απόσπασμα από τη «Διδασκαλία της Αφυπνίσεως» του Julius Evola

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συνέχιση της αποχής των δικηγόρων μέχρι και 1/2 αποφάσισε η Συντονιστική. Απόφαση του ΔΣΑ για αποχή μέχρι και 29/1

Συνέχιση της αποχής των δικηγόρων της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε σήμερα 22/1 η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας για το θέμα του νέου ασφαλιστικού. Aποφασίστηκε επίσης η σύγκληση της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος το Σάββατο 30.01.2016 για επανεξέταση της περαιτέρω στάσης του σώματος ενόψει των έως τότε εξελίξεων. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το πλαίσιο της χορήγησης αδειών κατά τη διάρκεια της αποχής. 

Χαίρε Ελληνική Πατρίδα!


Εάν για το μέσο συμμορίτη, ο διορισμός στο Δημόσιο είναι η επιβράβευση των υποτιθέμενων αγώνων των προγόνων, τότε για εμάς τους Εθνικιστές αποκτά ακόμη ιερότερο χαρακτήρα η προσήλωση στον Εθνικό Αγώνα για την λευτεριά της Πατρίδος και την απονομή Κοινωνικής Δικαιοσύνης! 

Με την ανάληψη της εξουσίας από το συνονθύλευμα των αριστερών και ακροαριστερών του Σύριζα, προβλέψαμε όχι απλώς την πορεία των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων αλλά πολύ περισσότερο, τις βαθιές κοινωνικές αλλαγές που έρχονται. Είχαμε, για την ακρίβεια, εκτιμήσει πως η κοινωνική απαξίωση της Αριστεράς θα επέλθει προ της οριστικής πολιτικής της κατάρρευσης και θα είναι μη αναστρέψιμη.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κοινοβουλευτικός Έλεγχος:Ερώτηση για την επιτακτική ανάγκη παράτασης της προθεσμίας για την επικαιροποίηση των αιτήσεων του ν.3869/2010 στα Ειρηνοδικεία


ΠΡΟΣ:

1)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
3)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


ΘΕΜΑ: «Επιτακτική η ανάγκη παράτασης της προθεσμίας για την επικαιροποίηση των αιτήσεων του ν.3869 του 2010 στα Ειρηνοδικεία»


Το άρθρο 2 του ν.4336/2015 το οποίο τροποποίησε τον ν.3869/10 «περί υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων», ορίζει ότι  «Οι οφειλέτες των οποίων η κύρια αίτηση εκκρεμεί κατά το χρόνο έναρξης ισχύος του παρόντος νόμου υποχρεούνται εντός έξι (6) μηνών από της ενάρξεως της ισχύος του παρόντος νόμου και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει λάβει χώρα συζήτηση της αιτήσεώς τους, να υποβάλουν στη γραμματεία του Δικαστηρίου όπου τηρείται ο φάκελος της αιτήσεώς τους, επικαιροποιημένα τα στοιχεία που αναφέρονται στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 4 του Ν. 3869/2010. Η παράλειψη του οφειλέτη να ενημερώσει τα ανωτέρω στοιχεία του φακέλου θεωρείται παράβαση καθήκοντος ειλικρινούς δηλώσεως του άρθρου 10 του Ν. 3869/2010». Εξάλλου, με την υπ’ αριθμόν 8986/14-10-2015 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ορίζεται ο κατάλογος των απαιτούμενων δικαιολογητικών τα οποία πρέπει να υποβληθούν κατά τα ως άνω, η δε προαναφερόμενη προθεσμία λήγει στις 19 Φεβρουαρίου 2016.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο ασφαλιστικό οι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυταπασχολούμενοι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

                                                                      Αθήνα, 15/1/2015
 Συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο ασφαλιστικό οι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυταπασχολούμενοι

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Όταν “κρύβουν” τις ειδήσεις εν ονόματι του αντιρατσισμού - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


“Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.” 
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ

Nihil est incertius volgo - “Τίποτε δεν είναι πιο αβέβαιο από τον όχλο 
ΚΙΚΕΡΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Απόφαση για συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Παρασκευή, 22/1/2016

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                             
                                                                   
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         Αθήνα, 14/1/2016
Απόφαση για συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 14/1/2016, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, αμέσως μετά την μαζική πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία χιλιάδων δικηγόρων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Τα μέλη της Ολομέλειας επισφράγησαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ομόθυμη, καθολική και απόλυτη αντίθεση των δικηγόρων της χώρας στο κυβερνητικό σχέδιο για τις αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. ασφαλιστικό σύστημα.  

Καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο του ασφαλιστικού που παρουσίασε και ζητεί να εκκινήσει καλόπιστα, νέος διάλογος από μηδενική βάση στο πλαίσιο τεκμηριωμένων προτάσεων.

Κατόπιν αυτών, η Ολομέλεια αποφάσισε:

α. Την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα δικαστήρια έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, με αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών.
β. Την συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας(22-1-2016), προκειμένου να αξιολογηθούν τυχόν μεσολαβούσες εξελίξεις και να ληφθεί απόφαση σχετικά με την συνέχιση της αποχής.

Περί Δημόσιας ,Δωρεάν Παιδείας...






Μήπως τελικά έχει δίκιο για τα δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο ο συριζαίος βουλευτής;


Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του «συνταγματικού τόξου» ελάχιστη σχέση έχουν με το Σύνταγμα, αφού είτε δεν το έχουν διαβάσει ποτέ είτε αδιαφορούν προκλητικά για όσα κατηγορηματικά προβλέπει, άσχετα ακόμα και αν ομνύουν πίστη σε αυτό.


Ο λόγος για την πρόταση του συριζαίου βουλευτή σχετικά με την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, ο οποίος μάλιστα τη διατύπωσε εγγράφως σε εκτενές άρθρο στην κομματική φυλλάδα τους, προσπαθώντας να την τεκμηριώσει και να την αναλύσει οικονομοτεχνικά. Δεν ήταν δηλαδή κάτι που ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, αλλά προϊόν βαθυστόχαστης μαρξιστικής σκέψης, όσο άτοπο και αν ακούγεται αυτό.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ε.Δ.:«Η κυβέρνηση εξοντώνει τους Έλληνες Δικηγόρους»

            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η κυβέρνηση εξοντώνει τους Έλληνες Δικηγόρους»

Το προτεινόμενο από την κυβέρνηση σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό βάζει ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάκαμψης των ελευθέρων επαγγελματιών, τους οποίους οδηγεί  στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση.
Ιδίως όσον αφορά στους δικηγόρους , καθιστά πλέον απαγορευτική την άσκηση ελεύθερης, μαχόμενης δικηγορίας και πρόκειται να οδηγήσει την πλειονότητα των συναδέλφων στο να κλείσουν τα δικηγορικά  γραφεία τους ,προς ικανοποίηση όσων ευελπιστούν και αναμένουν να μετατρέψουν το σύνολο των Ελλήνων Δικηγόρων από ελεύθερους  επαγγελματίες σε υπαλλήλους πολυεθνικών εταιριών.
Μοναδικό τρόπο αντίστασης στην επιχειρούμενη εξαφάνιση του δικηγορικού λειτουργήματος αποτελεί πλέον η καθολική ,αορίστου διαρκείας  αποχή των δικηγόρων ανά την επικράτεια από τα καθήκοντά τους .
Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι οφείλουν να σταθούν στο ύψος  των περιστάσεων και να  πρωτοστατήσουν στον αγώνα κατά ενός νομοσχεδίου το οποίο ,εάν ψηφιστεί, θα οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες 

Θεσσαλονίκη,13-01-2016
Εκ του Γραφείου Τύπου

Της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Η ώρα της Αλήθειας


Άρθρο - ανάλυση του Δικηγόρου Γιάννη Ζωγράφου στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"

Μια από τις πιο επικίνδυνες «παρακαταθήκες» της Κυβέρνησης της ΝΔ (όταν κυβερνούσε αυτοδύναμη, ώστε να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι το έκανε… «για να σώσει την πατρίδα») ήταν η ψήφιση του Νόμου 3655/2008 που έθεσε για πρώτη φορά τόσο σοβαρά το θέμα της αριθμοποίησης του προσώπου μέσω του ΑΜΚΑ και της αδυναμίας πλέον του πολίτη να συναλλαγεί με οποιονδήποτε τρόπο, αν δεν τον υιοθετούσε.

Η επιβολή της επίμαχης ταυτότητας επιβλήθηκε ερήμην των ατομικών δικαιωμάτων του φορέα τους, σε πλήρη αντίθεση με την θρησκευτική συνείδηση πολλών, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα στον χρήστη του συστήματος ένα πλήθος ευαίσθητων προσωπικών μας δεδομένων που κωδικοποιούνται στην μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη, η οποία περιέχει όλες τις πληροφορίες που μας αφορούν και στις οποίες δεν έχουμε καμία πρόσβαση.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Περί Μίσους (και Αγάπης)



«Ορκίζομαι, ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου αδιάλλακτον μίσος εναντίον των τυράννων της πατρίδος μου, οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους». – Από τον όρκο των Φιλικών (1814 - 1821)

«Οι αγαπώντες τον Κύριον μισείτε πονηρόν» - Ψαλμός 97:10

Το μάθαμε και αυτό. Με τροπολογία που κατατέθηκε στο περιώνυμο νομοσχέδιο για το «Σύμφωνο Συμβίωσης», τα λεγόμενα «συσσίτια  μίσους» θεωρούνται ποινικό αδίκημα και τιμωρούνται με φυλάκιση έως και 5 ετών.

«Εντάξει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το μίσος», μου είπε με απορία ένας φίλος πρόσφατα, όταν άκουσε για την σχετική διάταξη. Γιατί να τα ονομάσουν «μίσους»;

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Πέρα και ενάντια στην οικονομία - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ…

“Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τους ουρανούς το στέμμα σου. Το φως σου,
χωρίς να καίει, τυφλώνει το λαό σου.
Πεταλούδες χρυσές οι Αμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου…”

Κ.Γ. Καρυωτάκης από το ποίημα “Στο άγαλμα της ελευθερίας που φωτίζει τον κόσμο”

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων για ασφαλιστικό με πανελλαδική αποχή και πανδικηγορική συγκέντρωση




ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                        

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                     
     Αθήνα, 9/1/2016

 Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας με αντικείμενο συζήτησης το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα.

Η Συντονιστική Επιτροπή, εκφράζοντας την ομόθυμη θέση του δικηγορικού σώματος, διατυπώνει την κατηγορηματική αντίθεσή της με τη συνολική λογική του κυβερνητικού προσχεδίου, το οποίο οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου.

Υπογραμμίζεται ότι οι δικηγόροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημερινές, ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές και μια νέα επιβάρυνσή τους, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες φορολογικές υποχρεώσεις, θα οδηγήσουν σε μηδενισμό του εισοδήματός τους  και θα αυξήσουν τις ροές εξόδου από το δικηγορικό επάγγελμα.

Η Συντονιστική Επιτροπή, εκτιμώντας τα παραπάνω δεδομένα, αποφάσισε να αντιδράσει άμεσα και δυναμικά έναντι του επίμαχου προσχεδίου που, μεταξύ άλλων, πλήττει καίρια, κατά παράβαση του Συντάγματος, το δικηγορικό σώμα. Συγκεκριμένα, η Σ.Ε αποφάσισε ομόφωνα:

Να κηρύξει πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, με αυστηρότερο πλαίσιο χορήγησης αδειών, από την Τρίτη 12/1/2016 έως και την Πέμπτη, 14/1/2016, οπότε και θα συγκληθεί στην Αθήνα εκτάκτως η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
 
Να εισηγηθεί προς την Ολομέλεια τη συνέχιση και κλιμάκωση της καθολικής αποχής αορίστου διαρκείας.

Να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 14/1/2016 στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Δ.Σ.Α και πριν από την συνεδρίαση της Ολομέλειας, Πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή.

Να παραμείνουν καθ´ όλη την Πέμπτη, 14/1/2016, ημέρα της Πανδικηγορικής συγκέντρωσης, κλειστοί όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας και όλα τα δικηγορικά γραφεία.

Να συσταθεί ειδική επιτροπή για την επεξεργασία και την καταγραφή των θέσεων του δικηγορικού σώματος, στον διάλογο με την κυβέρνηση.

Να αποσταλούν έγγραφα υπομνήματα προς τους εκπροσώπους των Θεσμών, όπου θα αποτυπώνονται  οι απόψεις και τα επιχειρήματα του δικηγορικού σώματος για το ασφαλιστικό.

Οι καιροί είναι δικοί μας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Ένας νέος χρόνος ήλθε και οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείται το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα να δώσει τον Αγώνα του είναι απόλυτα εχθρικές.

Ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ συνεχίζεται και λαμβάνει ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερες διαστάσεις. Ταυτόχρονα μία δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορουμένους μεταξύ άλλων όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μία δίκη, η οποία έχει καθυστερήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση αυτή. Οι τελευταίοι που ευθύνονται γιατί δεν έχει τελειώσει από πλευράς δικαστικής αυτή η υπόθεση είμαστε εμείς, αφού δεν είχαμε την οποιαδήποτε δυνατότητα να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Η δίκη αυτή δίνει την ευκαιρία σε κάθε τελειωμένο ορφανό του Μαρξ να λέει ότι είμαστε υπόδικοι, μη αναγνωρίζοντας σε εκλεγμένους βουλευτές με την ψήφο του λαού το τεκμήριο της αθωότητας. 

Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη - Σάββατο 9 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Capsis, Θεσσαλονίκη


Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής" στο ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18) στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Οι Σύριοι Εθνικιστές στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά των τζιχαντιστών

    Οι Σύριοι Εθνικιστές στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά των τζιχαντιστών

Εκτός από τον Συριακό Εθνικό Στρατό, στην μάχη κατά των τζιχαντιστών συμμετέχουν και άλλοι μαχητές.




Όπως για παράδειγμα τα… «Τάγματα Εφόδου» (όπως θα ’λεγαν και οι ντόπιοι καθεστωτικοί, «δεξιοί» κι αριστεροί) της στρατιωτικής πτέρυγας του Συριακού Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος (SSNP).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος 1.000 «αντρών» κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες στον σταθμό της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τι να ήταν;



Η πρώτη σκέψη ήταν αυτή η είδηση να μην εμφανιστεί. Ειδικά τις εορταστικές μέρες και εν μέσω του παροξυσμού του “refugees welcome” και της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων». Αλλά ήταν μάλλον δύσκολο, λόγω των «πρωτοφανών στα χρονικά εγκληματικών πράξεων», σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία.

 Επομένως, η είδηση έπρεπε να «φτιαχτεί» έτσι ώστε οι μάζες να μην προβούν σε κανένα συνειρμό ή καλύτερα ακόμα να μην κάνουν καν καμία σκέψη. Διότι ο σκεπτόμενος άνθρωπος στα προοδευτικά γκουλάγκ είναι επικίνδυνος. Και έτσι δόθηκε μια όσο γίνεται περισσότερο «ουδέτερη» είδηση: 

Τη νύχτα λοιπόν, της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 «άνδρες» επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων «ανδρών» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες.

Να ήταν ζόμπι; Να ήταν απλά «μεθυσμένοι»; Μέθυσαν λοιπόν ομαδικά 1000 Γερμανοί και βάλθηκαν να επιτεθούν στις Γερμανίδες;

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

"Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου Κύριε..."


"Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου Κύριε, ἡ τῆς Τριάδος ἐφανερώθη προσκύνησις
τοῦ γὰρ Γεννήτορος ἡ φωνὴ προσεμαρτύρει σοι, ἀγαπητόν σε Υἱὸν ὀνομάζουσα
 καὶ τὸ Πνεῦμα ἐν εἴδει περιστερᾶς, ἐβεβαίου τοῦ λόγου τὸ ἀσφαλές. 
Ὁ ἐπιφανεὶς Χριστὲ ὁ Θεός, καὶ τὸν κόσμον φωτίσας δόξα σοι."

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνο Συμβίωσης με την Υποκρισία



Το πολιτικό μας σύστημα αλλά και η κοινωνία μας εν γένει , ποδηγετείται δυστυχώς από ένα  συνονθύλευμα αριστερής υποκουλτούρας, εχθρικής σε οτιδήποτε έχει σχέση με Έθνος, Θρησκεία, Παραδόσεις, η οποία τελεί σε αγαστή συνύπαρξη με τους θλιβερούς θιασώτες μιας κακώς νοούμενης «πολιτικής ορθότητας». Η αρρωστημένη αυτή νοοτροπία, η οποία δηλητηριάζει την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας, απαντάται σε όλο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού, πλην, βεβαίως, του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και στο σύνολο σχεδόν των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Το εσώτερο νόημα της τέχνης


Μυριάδες κείμενα, από μικρές σχολιογραφίες έως πολύτομες εγκυκλοπαίδειες έχουν γραφεί για το κεφαλαιώδες ζήτημα της τέχνης. Ιστορική κωδικοποίηση και ανάλυση τεχνοτροπιών, καταγραφή έργων ανά καλλιτέχνη, κριτική καλλιτεχνημάτων και δημιουργών είναι κάποιοι από τους λόγους που κινούν το ενδιαφέρον των συγγραφέων και των όποιων αναγνωστών. Όλα καλώς καμωμένα, όμως εάν επρόκειτο να γράψουμε ένα ακόμα τέτοιο κείμενο, δεν θα το πράτταμε σεβόμενοι το χρόνο και την υπομονή των αναγνωστών. Εμείς κατ’ αρχήν θα διαφοροποιηθούμε ως προς την προσέγγιση της έννοιας της τέχνης. Μας ενδιαφέρει μία ριψοκίνδυνη και ρηξικέλευθη οργανική θεώρηση της τέχνης, ακολουθώντας τη μοναδική, οξυδερκή ιστορική ματιά του Oswald Spengler που εισδύει στην ίδια τη γενεσιουργό αιτία της. Για να καταδείξουμε με τη δέουσα σαφήνεια την έκφραση «οργανική θεώρηση της τέχνης» παραθέτουμε τους βασικούς άξονες – κανόνες που θα σεβαστούμε:

"ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΙΠΥΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ"



Ο κ.Θεόδωρος Παπουλάκος,Δικηγόρος,υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων  στις τελευταίες δικηγορικές εκλογές ,μας έκανε την τιμή να μας αποστείλει προς δημοσίευση εργασία του σχετική με την λαθρομετανάστευση.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την σχετική επιστολή και το άρθρο του 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάζοντας την μονογραφία αυτή κατά της λαθρομεταναστεύσεως σας παραινώ: 
 Φυλάξετε την τάξιν την των προγόνων, μιμηθείτε και ξεπεράσετε τις αρετές, τα επιτεύγματα και τον απαράβλητο πατριωτισμό και ηρωισμό τους, διατηρήσατε την καθαρότητα και την ομοιογένεια της Εθνικής Ελληνικής φυλής και την κοινή θρησκευτική ομολογία, που κινδυνεύουν από την αθρόα απεργαζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών, την Ισλαμοποίηση και την υποδούλωση της Ελλάδος, γαλουχήσατε το Ελληνικό έθνος και λαό στα αιώνια και υψιπετή αυτά ιδεώδη."H Ελληνική φυλή υπερέχει όλων των άλλων”, όπως εκήρυξε ο θείος φιλόσοφος Έλλην Μακεδών Αριστοτέλης. 
Ένας λαός ζή με ιδανικά και όχι με δάνεια και μνημόνια, που καταισχύνουν αυτόν και προπάντων τους ευσεβείς προγόνους του και τον μεταβάλλουν σε αποικία και τον περιάγουν σε δουλεία.


Μετά τιμής,

Theodoros Papoulakos
Ph.D  in Public international law
University of Rome "La Sapienza"
Member of Lawer bar Association in Rome
Member of Giornalist Association in Lazio Rome
Candidate professor in Public Int. Law at the Universities of USA and Canada

   "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΙΠΥΣ ΟΛΕΘΡΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ"


Από τον Θεόδωρο Παπουλάκο, Ph. D. Διδάκτορα του διεθνούς δημοσίου δικαίου, Δικηγόρο Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρώμης, Δημοσιογράφο Μέλος της Εθνικής Ενώσεως των Ιταλών Δημοσιογράφων και της Πανελληνίου Ενώσεως Συντακτών- Δημοσιογράφων.

Αναφορικά με την ενσκήψασα εντονώτερη καταιγίδα εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, την καθ’ ημέραν προηγουμένως λαθραία διεισδύησή τους, την αναμονή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στις νοτιοδυτικές ακτές της Μικράς Ασίας και της Βορείου Αφρικής για να διεκπεραιωθούν στην Ελλάδα, την αέναη αλληλοδιάδοχη διατριβή τους στους ιδίους χώρους και τις επικείμενες εισβολές τους, του λοιπού, στην Ελλάδα, που έγινε αβγομάνα και κράχτης τους, αντί να αναχαιτίζωνται οργανωμένα από την Ελληνική πολιτεία, με θανατηφόρο και εθνοκτόνο συνέπεια της διαρρήξεως της εθνικής ελληνικής καθαρότητος, της ομοιογενείας, της ακεραιότητος και της ασφαλείας της και της θράυσεως της ενότητος της εκπάλαι εθνικής πολιτικής και θρησκευτικής κοινότητος

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

"Δεν πάει όπως θα θέλαμε η δίκη της Χρυσής Αυγής" σύμφωνα με το κυριακάτικο Βήμα



Εντύπωση προκαλεί το πρόσφατο ( 03/01) δημοσίευμα του κυριακάτικου Βήματος, όσον αφορά στην εξέλιξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής. Η αναλυτική, ολοσέλιδη  περιγραφή της ακροαματικής διαδικασίας από την δημοσιογράφο της εν λόγω εφημερίδας, απέχει παρασάγγας από το γνωστά ,εμετικά δημοσιεύματα στα οποία μας είχαν συνηθίσει τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης όταν αναμασούσαν οποιαδήποτε συκοφαντία, κατηγορία, ύβρη και ψεύδος στόχευε κατά της Χρυσής Αυγής. Δεδομένου μάλιστα του ότι η ως άνω εφημερίδα πρωτοστατούσε σε εκείνη την αλήστου μνήμης εκστρατεία λάσπης με τις γνωστές αναφορές σε αμνοερίφια, μουσεία-οπλοστάσια, μοναστήρια-γιάφκες και άλλα γραφικά, είναι αξιοσημείωτο, αν μη τι άλλο,  το διαφορετικό «ύφος» του  συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Οι ηγετικές ικανότητες στην φιλοσοφία του Σωκράτη




Μία από τις σπουδαιότερες μορφές της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας, ο Σωκράτης, καταπιάστηκε συστηματικά με την μελέτη της ανθρώπινης φύσης. Η σκέψη του έχει σωθεί αναλυτικά στα έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Θα εξετάσουμε τις απόψεις του διάσημου φιλοσόφου ως προς το ζήτημα της ηγεσίας. Τι μας λέει η Σωκρατική σκέψη για τις ηγετικές ικανότητες; Τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης;

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με το σύμφωνο συμβίωσης: Οι πρώτες παρενέργειες στην Ελληνική κοινωνία



Ο πολυσυζητημένος θεσμός του συμφώνου συμβίωσης έχει συνδεθεί -δικαίως- με την προσπάθεια αποδόμησης του θεσμού της οικογένειας, υποβάθμισης της σημασίας της έγγαμης συμβίωσης και την επιχείρηση χαλάρωσης  των ηθών και των συνεκτικών δεσμών οι οποίοι αποτελούν τον θεμέλιο λίθο μιας συγκροτημένης κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτόν εξομοιώνονται από νομικής πλευράς ο άνδρας και η γυναίκα οι οποίοι έχουν συνάψει μεταξύ τους γάμο, με τους δύο αντισυμβαλλόμενους του συμφώνου συμβίωσης (οι οποίοι πλέον μπορούν να είναι και ομοφυλόφυλοι), ορίζεται μάλιστα ρητά από την σχετικό νόμο ότι «Στις προσωπικές σχέσεις των μερών του συμφώνου μεταξύ τους εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις για τις σχέσεις των συζύγων από το γάμο»

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΩΤΟ

2015: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ
2016: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, γεμάτος πίκρες, απογοήτευση και δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα στον χρόνο αυτό οι Έλληνες είδαν σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τις ελπίδες τους να διαψεύδονται με το χειρότερο τρόπο. Ψηφίσανε τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να… σκίσει το μνημόνιο! Και τους έφερε νέο μνημόνιο, χειρότερο μάλιστα από τα προηγούμενα. Έδωσαν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σαν απάντηση στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και την κινδυνολογία και είδαν το ΟΧΙ τους να γίνεται ένα “ναι” γεμάτο υποταγή και καταφρόνια. Ψήφισαν τον Σεπτέμβριο και πάλι για να δοθεί ένα τέλος στο μνημόνιο και πάλι διαψεύστηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της σύρθηκε μοιραία και άβουλη πίσω από τις εξελίξεις και κατέστη το εξαπτέρυγο του ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη στην ψηφοφορία της 14ης Αυγούστου 2015 όταν είπαν ναι στο μνημόνιο της αριστεράς.

Μέσα σε αυτό το χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από την φυλακή συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου και ήλθε τρίτο κόμμα. Άντεξε στις πιέσεις, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Δεν δίστασε να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί αυτό μας επέβαλε το πατριωτικό μας καθήκον. Μέσα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες και μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον συμμετείχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ήλθε και πάλι τρίτο κόμμα με κύριο ζητούμενο από όλα τα άλλα κόμματα το να μη αναδειχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα! Τους διαψεύσαμε για μια ακόμη φορά και νικήσαμε πάλι!

Ο χρόνος που έρχεται θα είναι δύσκολος για τον Λαό μας, δίπλα στον οποίο θα σταθούμε και θα αγωνιστούμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς. Δεν υπολογίζουμε την λάσπη τους, αφού αυτοί που μας συκοφαντούν είναι οι μεγάλοι ένοχοι για το κατάντημα της Πατρίδας. Τι πιο φυσιολογικό, λοιπόν, από το να πολεμούν και να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όντας υποτακτικοί και υπηρέτες του ξένου αφέντη.

Περάσαμε μέσα από μονοπάτια δύσβατα και αντέξαμε, δεν μας λύγισαν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες των δολοφόνων. Προχωρούμε συνεχώς με μόνο μας βοηθό την Πίστη μας στον Θεό και την Ελλάδα. Ο χρόνος που έρχεται θα είναι κρίσιμος και θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερο δυνατή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας ακόμη χρόνος έρχεται και θα είναι ο χρόνος αυτός για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες γεμάτος αγώνες για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όσους απέμειναν ζωντανοί στην χώρα αυτή, όσους ακόμη δεν έχουν σκύψει το κεφάλι στην τυραννία, να πυκνώσουν τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μια νέα Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους και προδότες, χωρίς ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς, που ξεπουλήσανε και ξεπουλάνε χωρίς αιδώ τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή