Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δικαστικοί Λειτουργοί -καταπέλτες κατά των πολιτικών σκευωρών


Οι ομιλίες του Εισαγγελέα Εφετών Δαδινόπουλου και του Ανωτάτου Στρατοδίκη Μακρόπουλου στην εκδήλωση για το πόρισμα της Χρυσής Αυγής

Την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την παρουσίαση του πορίσματος του κόμματος από την Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών τίμησαν με την παρουσία τους ανώτατοι Δικαστικοί.


Η ομιλία του ανώτατου Στρατοδίκη (Αναθεωρητής Α΄), Αντιστράτηγου του Δικαστικού σώματος, Μακρόπουλου Θεοφάνη, ήταν πραγματικά κεραυνός στο σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο. Ο Στρατηγός αναφέρθηκε σε βάθος στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στις συλλήψεις που έγιναν παρατύπως, στο ανύπαρκτο κατηγορητήριο, στους Ανώτατους Δικαστικούς, οι οποίοι ανέβαιναν γλείφοντας τους υπουργούς και την σοκαριστική ομολογία Αθανασίου για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, που σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα είχε οδηγήσει στην άμεση σύλληψη του υπουργού και των επίορκων δικαστικών που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.



Ο Επίτιμος Αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Δαδινόπουλος (είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση του "Εξπρές Σάμινα") αναφέρθηκε εκτενώς στις ηθικές αρετές που επάγουν την έννοια του Δικαίου και οι οποίες εν τέλει προέρχονται από τον πατριωτισμό εκάστου του πολίτου και τον Εθνικισμό ως αγάπης προς την Φυλή, η απουσία του οποίου με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στον πολιτικαντισμό, την αδιαφορία και την κλεπτοκρατία που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια ο Ελληνικός Λαός. Ευχήθηκε δε συντόμως η Χρυσή Αυγή να είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση, γιατί αυτό είναι και το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος.



Διαβάστε επίσης:






Διαβάστε περισσότερα: