Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν φωνή:Ίδρυση συνδικαλιστικής παράταξης των Εθνικιστών εργαζομένων στον Δήμο ΘεσσαλονίκηςΕίμαστε Έλληνες Εθνικιστές , εργαζόμενοι στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση του καθήκοντός μας να υπηρετούμε την Πατρίδα και βιώνοντας καθημερινά κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας μας την φυσική, οικονομική και κοινωνική εξόντωση που υφίστανται οι συμπολίτες μας, αποφασίσαμε ότι δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα ως Έλληνες αλλά και ως εργαζόμενοι να παραμένουμε αδρανείς.


Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει απαξιωθεί στην συνείδηση όλων, ύστερα από δεκαετίες αποτυχημένων πολιτικών, ανίκανων και ανεπαρκών διοικήσεων, φαινομένων σήψης και διαφθοράς.

Ταυτόχρονα, ως εργαζόμενοι  στους δήμους, έχουμε δυστυχώς εναποθέσει την εκπροσώπησή μας σε εργατοπατέρες και επαγγελματίες συνδικαλιστές οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον δημοτικό υπάλληλο που νυχθημερόν μοχθεί για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Με μόνο γνώμονα την αγάπη μας στο Έθνος, ακολουθούμε πλέον την φωνή της συνείδησής μας και ιδρύουμε την πρώτη εθνικιστική συνδικαλιστική παράταξη εργαζομένων σε δήμους στην μεταπολιτευτική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (Ε.Λ.ΔΥΝ.)

Στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων στην ΕΔΟΘ, οι συνάδελφοί μας θα έχουν πλέον την δυνατότητα και την επιλογή να δώσουν ΔΥΝΑΜΗ στην εθνικιστική παράταξη, ΔΥΝΑΜΗ στο λαό της Θεσσαλονίκης, ΔΥΝΑΜΗ σε όλους τους απροσκύνητους Έλληνες.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 
 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλ. :         231 3317797
e-mail:       eldyn.thess@gmail.com


Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ