Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Καταδικάστηκε ακροαριστερός συμμορίτης για επίθεση κατά Συναγωνιστή στις Σέρρες


Παρά την προκλητική ασυλία που απολαμβάνουν οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς από τους μηχανισμούς ενός κράτους το οποίο τους αφήνει ανενόχλητους να δημιουργούν «άβατα» ανά την επικράτεια, υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Πρόκειται για δικαστές κυρίως ποινικών δικαστηρίων της περιφέρειας, οι οποίοι, τιμώντας το λειτούργημά τους, αποδίδουν Δικαιοσύνη και καταδικάζουν μέλη ακροαριστερών συμμοριών σε πολύμηνες ποινές φυλάκισης για πράξεις βίας και επιθέσεις κατά μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής.


Με πρόσφατή του (Τετάρτη 28/06) απόφαση, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών έκρινε ένοχο του αδικήματος της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και καταδίκασε σε φυλάκιση επτά μηνών μέλος ακροαριστερής οργάνωσης. Ο εν λόγω καταδικασθείς, κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2012, μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του επιτέθηκε άνανδρα χρησιμοποιώντας σιδερογροθιά και προκαλώντας σωματικές βλάβες στο κεφάλι σε νεαρό συναγωνιστή της τοπικής οργάνωσης Σερρών της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο δικαστήριο προ ενός περίπου έτους είχε καταδικάσει σε πολύμηνες ποινές φυλάκισης ακόμη δύο μέλη ακροαριστερών συμμοριών, για επίθεση στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και προσβολή του Εθνικού Συμβόλου. Η νέα δικαστική απόφαση καταδίκης ακροαριστερού συμμορίτη για πράξεις βίας, υπενθυμίζει σε όλους μας για μια ακόμη φορά, ότι στην Ελλάδα η Αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο!

Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ