Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Το παραδικαστικό της ΝΔ που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής φταίει και για την καθυστέρηση της Δίκης - ΒΙΝΤΕΟ




Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτριος Βερβεσός στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και τους πραγματικούς υπεύθυνους για το γεγονός πως η Δίκη τραβάει σε μάκρος.


Απαντώντας κατ΄ ουσίαν και στις συκοφαντίες που προέρχονται από τα παπαγαλάκια της ΝΔ για δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ολοκληρώνει την Δίκη ο κ. Βερβεσός ανέφερε: "Για αυτό δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά ο εισαγγελέας που πακετάρει όλες τις δίκες σε ένα. Για να στείλει με τα αυτοκίνητα με τις κλούβες για να δείχνουμε στον κόσμο και σε κάποιους στο εξωτερικό.

Από εισαγγελέα έγινε. Πήρε εντολή από κυβέρνηση και υπάκουσε στις εντολές του τότε υπουργού. Και έστειλε εκείνα τα περιβόητα αυτοκίνητα για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις, λες και βλέπαμε καμιά αμερικάνικη ταινία! Για να το βλέπουνε κάποιες πρεσβείες του εξωτερικού".

Στην συνέχεια γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτικός για τον ρόλο της συμμορίας Σαμαρά στην σκευωρία, αλλά και για την ταυτότητα των σκευωρών: "Όποιος ένωσε αυτές τις δίκες και έχει όνομα και επώνυμο, υπουργός και εισαγγελέας και τον ξέρουμε! Και έχει βγει και το παίζει κήνσορας ο εισαγγελέας αυτός... Είναι υποβολιμαία εκείνοι που ενώσαν τις δίκες σε μία. Εκείνος!"

Όσο για το ποιας ομάδας οπαδός είναι ο εν λόγω εισαγγελέας (παναθηναϊκάκιας) ειπώθηκε σχετικά: "Ξέρετε πολύ καλά. Αν ανατρέξουμε, άμα δει ποιος ήταν υπουργός όταν ασκήθηκαν οι διώξεις και ποιος ήταν εισαγγελέας που σήμερα τάχα μου τον κυνηγάει η κυβέρνηση. Να μας πει αυτός ο εισαγγελέας, γιατί πακετάρισε όλες τις υποθέσεις μαζί. Και δεν έχει βγει ποτέ να τον ακούσω...".

Και για όσους δεν κατάλαβαν ο κ. Βερβεσός αναφέρεται στο παραδικαστικό της ΝΔ, τον Σαμαρά, τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μπάμπη Αθανασίου και στον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο.

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com