Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Τίποτε δεν τελείωσε, τώρα όλα αρχίζουν! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


“Να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα του Εθνικισμού, το μεγάλο όνειρο για μια Αληθινή Ελλάδα”

Πέντε ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 όταν όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, ένα ολόκληρο αμαρτωλό καθεστώς και φυσικά τα ΜΜΕ του συστήματος και προπαντός αυτά που παριστάνουν τα “εθνικά” και τα “πατριωτικά”, μας καταδίκασαν σε θάνατο. Είπαν ότι “διαλυθήκαμε”, ότι δεν υπάρχουμε και πολλά άλλα…

Ποιος θα ξεχάσει ότι όλα τα ΜΜΕ πριν μήνες ολόκληρους έγραφαν ότι τα γραφεία μας στον Πειραιά έκλεισαν; Όλα αυτά βεβαίως δεν τα είπαν για πρώτη φορά και ήταν τέλη του 2011 όταν δύο εκλεκτοί συναγωνιστές συνάντησαν τυχαία στην οδό Σόλωνος τον πρύτανη των δημοσκόπων καθηγητή Νικολακόπουλο μαζί με έναν διευθυντή εταιρείας δημοσκοπήσεων και σε γενομένη συζήτηση αυτός τους είπε ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εισέλθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή, γιατί στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 0,29% και δεν ήταν δυνατόν να δεκαπλασιάσει την δύναμή της! Και δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 7%! 

Απέναντί μας μαρξιστές, φιλελεύθεροι και η 5η φάλαγγα των προδοτών

Το βράδυ της 7ης Ιουλίου δεν κρύφτηκα και από την εφημερίδα μας, που βγήκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 τα παρακάτω γιατί κάθε ψεύτης έχει τον μάρτυρά του:  “Το ότι δεν μπήκαμε στη Βουλή ασφαλώς και δεν είναι η καταστροφή του κόσμου ούτε και το τέλος ενός αγώνα γεμάτου θυσίες με νεκρούς, λαβωμένους, φυλακισμένους, με διώξεις και ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον μας". Και ήταν μόλις μία ημέρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που δεν κρύφτηκα, αλλά απέστειλα σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στην πρώτη γραμμή για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα παρακάτω λόγια: 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019:
“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δώσατε έναν υπέροχο αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, παραμερίζοντας  προσωπικές πικρίες, πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα, έναν αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των ψευτοπατριωτών, οι οποίοι μας πολέμησαν με διαβολές, συκοφαντίες, ψευδολογίες μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες προκύπτει αβίαστα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ακολούθησαν πιστά και πολλοί από αυτούς αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν θα χαρίσουμε τίποτε στην πέμπτη φάλαγγα των προδοτών, που στάθηκαν απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κρίσιμη μάχη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την άτιμη συμπεριφορά τους. Όλοι μαζί ενωμένοι για να ξανακάνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Κίνημα της ελπίδας του Ελληνικού Γένους.” 

Πράγματι, τον πλέον σκληρό πόλεμο τον δέχθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από κάποιους οι οποίοι παρουσιάζονται ως δήθεν εθνικιστές και πατριώτες και οι οποίοι σήμερα συνεχίζουν την άτιμη προσπάθειά τους εκτελώντας εντολές του καθεστώτος. Ένα επίσης επιχείρημα το οποίο έπληξε αποφασιστικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αυτό που έλεγαν οι κομματάρχες της Ν.Δ. ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει οπωσδήποτε στην Βουλή και ότι πρέπει να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη για να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Με τον τρόπο αυτό εξαπάτησαν πολλούς καλούς Έλληνες οι οποίοι μέχρι την τελευταία στιγμή είχαν σκοπό να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Eνάντια σε εχθρούς και "φίλους"

Οι αντίπαλοί μας που είναι ένα ολόκληρο καθεστώς όχι μόνο ελληνικό αλλά και διεθνές, διαθέτουν εφημερίδες, ιστοσελίδες και ακόμη και κόμματα-σφραγίδες και πολιτικούς σχηματισμούς και συλλόγους δήθεν πατριωτικούς. Έγραφα στις 8 Ιουλίου και επαναλαμβάνω ότι δεν θα χαρίσουμε τίποτε στην πέμπτη φάλαγγα των προδοτών και αυτό αποδεικνύεται από τον αγώνα μας και την προσπάθειά μας μέσα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. 

Παραμερίζουμε τους λιποτάκτες και τους Ιούδες, ανασυντασσόμεθα για την μεγάλη μάχη που έρχεται και θα είναι η μάχη της επιβίωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έχουμε απέναντί μας αυτούς που μας μισούν από την αριστερά μέχρι τους fake “ακροδεξιούς”. Έχουμε απέναντί μας φυλλάδες και κανάλια και βεβαίως ένα ολόκληρο σύστημα να προσπαθεί να κρατήσει οπωσδήποτε στην επιφάνεια το κόμμα Βελόπουλου, το κόμμα της πολιτικής με κηραλοιφές, έναν Βελόπουλο που έχει εκπομπή και στον ΚΟΝΤΡΑ που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα κανάλια, που στηρίζουν ΝΔ…. Αποτελεί ζωτική ανάγκη γι’ ΟΛΟΥΣ αυτούς να κρατήσουν ζωντανό τον Βελόπουλο γιατί διαφορετικά έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Στήνουν δημοσκοπήσεις που μας δίνουν από 1,5% έως 2% και οι οποίες είναι βέβαιον ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ο αγώνας που μας περιμένει είναι σκληρός. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά. Μέσα σε τέτοιες συνθήκες, απόλυτα εχθρικές, έδινε πάντα τις μάχες της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προσπάθεια να κάνουμε και πάλι το Κίνημά μας την μεγάλη ελπίδα του έθνους μέσα σε πόλεις και γειτονιές, σε δρόμους και σε πλατείες, σε Δήμους και Περιφέρειες όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εκπροσώπους, μέσα από την Ευρωβουλή θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό για να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα του Εθνικισμού, το μεγάλο όνειρο για μια Αληθινή Ελλάδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Αναδημοσίευση από:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ