Σάββατο 8 Μαΐου 2021

"Me Ne Frego" : Δεν Με Νοιάζει!

 


Η απόφαση της ενεργού συμμετοχής στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι απόφαση συνειδητή με μοναδικό γνώμονα την αγάπη προς την Πατρίδα και την ολοκληρωτική αφοσίωση στα Ιδανικά του Ελληνικού Έθνους.

Η απόφαση της ενεργού συμμετοχής στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, υπήρξε διαχρονικά απόφαση γενναία. Άλλωστε οι καιροσκόποι και οι τυχοδιώκτες έβρισκαν πάντοτε εχθρικό έδαφος στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα όμως περισσότερο από ποτέ, η ενεργός συμμετοχή στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, είναι απόφαση Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην αντεθνική Τυραννία των ξενόδουλων, η οποία ξεπουλά την Ελληνική μας Πατρίδα και επιδιώκει τον βιολογικό αφανισμό του Ελληνικού Λαού.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι νόμιμο Πολιτικό Κίνημα με ξεκάθαρη ιδεολογική θέση.

Πίστη μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, ήτοι η έμπρακτη αφοσίωση στη φυλετική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, φυλετική συνέχεια η οποία καθιστά επιτακτική την διαφύλαξη και προστασία του Λαού μας, ως του παράγοντα εκείνου ο οποίος περικλείει εντός του, το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της ιδιαίτερης εθνικής μας ταυτότητας. Η επιβίωση του Λαού μας, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε αφενός να διαφυλαχθεί ο Πολιτισμός, η Παράδοση και η κουλτούρα μας και αφετέρου να βαδίσει το Έθνος προς το μέλλον με στέρεες βάσεις και υπό αδιάρρηκτη εθνική ενότητα.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου, διαφέρει από την συμμετοχή άλλων κομμάτων στη πολιτική ζωή της Πατρίδος. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν αποτελεί την πολιτική έκφραση της εξυπηρέτησης συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου, ούτε οικονομικών συντεχνιών οι οποίες τοποθετούν το κέρδος πάνω από το Λαό και την Πατρίδα. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν καθορίζει την πολιτική του γραμμή ανάλογα με εντολές ξένων πρεσβειών ή ξένων κέντρων εξουσίας, παρά μόνον με γνώμονα την διαφύλαξη των συμφερόντων της Πατρίδος και του Λαού μας.

Τα παραπάνω, φαντάζουν ξένα και παράταιρα στην εποχή των δειλών και των προσκυνημένων. Η Χρυσή Αυγή όμως, δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε ιδεολογικές και πολιτικές εκπτώσεις, για να γίνει αρεστή στο κρατούν σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής. Τούτη είναι και η αιτία της λυσσαλέας εναντίον μας πολεμικής, η οποία ξεκινά από τους πολιτικάντηδες των χρεοκοπημένων φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων και τελειώνει στις κραυγές των στρατευμένων δημοσιογράφων. Ας είναι! Το πλήθος των εχθρών του Λαού μας θα καταστήσει ακόμα σημαντικότερο τον αναπόφευκτο Θρίαμβο του Κινήματός μας, τον αναπόφευκτο Θρίαμβο της Εθνικής και Κοινωνικής μας Ιδέας!

Στρέφουμε το κεφάλι αριστερά και διακρίνουμε έναν ετερόκλητο όχλο μαρξιστών και λαθροεισβολέων να μας απειλεί, κραδαίνοντας καδρόνια, αλυσίδες και ρόπαλα - τα παραδοσιακά αριστερίστικα εργαλεία «πολιτικής συμμόρφωσης» των αντιφρονούντων- και να κραυγάζει απαιτώντας από το αντεθνικό Κράτος να μας θέσει εκτός νόμου ως «εγκληματική οργάνωση». Πράγματι διασκεδαστικό να σε αποκαλεί «εγκληματική οργάνωση» ο συνασπισμός εγκληματιών και ανθελλήνων!

Στρέφουμε το κεφάλι δεξιά και διακρίνουμε τα ψοφίμια της συντήρησης της κρατικής διαφθοράς και σαπίλας, της προνομιακής μεταχείρισης της κεφαλαιοκρατίας και της εξυπηρέτησης της διεθνούς τοκογλυφίας, τα οποία μας κουνούν απειλητικά το δάχτυλο και επιχειρούν να μας τρομάξουν, αφήνοντας να πλανάται το ενδεχόμενο νέων πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων. Είναι αδύνατο για τα ανδρείκελα των ξένων να συλλάβουν την έννοια της ακλόνητης Πίστης στην Πατρίδα και το Λαό, είναι αδύνατο στους δεξιούς εμποράκους των Μνημονίων να κατανοήσουν πως η αγάπη μας στο Ελληνικό Έθνος είναι ακατάβλητη!

Κι απέναντι στα δεξιά κι αριστερά απολιθώματα της μεταπολιτευτικής χρεοκοπίας, απέναντι στις θλιβερές φιγούρες ενός ένοχου και ταπεινωτικού παρελθόντος, απέναντι στους βολεμένους και τους προνομιούχους του αντεθνικού Καθεστώτος, ορθώνουμε τα Λάβαρα της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, δίχως να μας νοιάζει το ακατάπαυστο κήρυγμα από Βουλή, από κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες «να τσακιστούν οι φασίστες». Δίχως να μας νοιάζει, γιατί γνωρίζουμε κι εμείς, αλλά το σημαντικότερο, γνωρίζουν κι οι εχθροί μας:

ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!

Δεν μας νοιάζει λοιπόν, ο πολιτικός καθωσπρεπισμός των ψοφοδεών και των πατριδοκάπηλων της δεξιάς.

Δεν μας νοιάζει ο κίβδηλος ανθρωπισμός της προνομιούχου αριστεράς των κρατικοδίαιτων λαθρολάγνων, που επιχαίρουν από τη δυστυχία των Ελλήνων και βάζουν πλάτη στην ασυδοσία των λαθρομεταναστών.

Δεν μας νοιάζει ο καθημερινός βομβαρδισμός ψεύδους από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ο οποίος και επιδιώκει να μας παρουσιάσει ως «εγκληματίες» για να συγκαλύψει τους πραγματικούς εγκληματίες ενός Καθεστώτος διεφθαρμένων, το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά στους ξένους την εθνική μας περιουσία.

Δεν μας νοιάζει το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν οι εχθροί μας, ανθελληνικό Κράτος και μαρξιστικό παρακράτος, στην ελληνική κοινωνία, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας.

Δεν μας νοιάζει το μπράβο του φοβισμένου αστού, ο οποίος ανέχτηκε επί 40 έτη τον εθνικό, πολιτικό και ηθικό του εκφυλισμό από τις συμμορίες των αριστερών και δεξιών απατεώνων. Άλλωστε εμείς οι Εθνικιστές, δεν γυρεύουμε φίλους, γυρεύουμε Συντρόφους στον Αγώνα!

Δεν μας νοιάζουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις, οι φυλακίσεις, οι σφαίρες των κόκκινων τρομοκρατών, γιατί όλα αυτά είναι πρόσκαιρα - ο επιθανάτιος ρόγχος της Χούντας του Μνημονίου- ενώ εμείς οι Εθνικιστές διακρίνουμε ν' αχνοφέγγει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, η οποία θα σημάνει και την παραδειγματική τιμωρία των ξενόδουλων και των επίορκων.

Δεν μας νοιάζει τίποτε από τα παραπάνω, γιατί γυρεύουμε και αγωνιζόμαστε για τη Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τη Νίκη του Λαού μας, έναντι οιουδήποτε τιμήματος!

Δεν μας νοιάζει τίποτε από τα παραπάνω, γιατί ο Αρχηγός μας παραμένει απροσκύνητος απέναντι στους Τυράννους του Λαού και της Πατρίδος μας, κι είναι εκείνος που θα μας οδηγήσει στην Τελική Νίκη!

Περιφρονούμε τους δειλούς, Μαχόμαστε κατά των εχθρών του Λαού μας, Κατακτούμε το ελληνικό μας μέλλον!

Ως εκ τούτου, προς τον πολιτικό εχθρό αλλά και προς τον φοβισμένο και αδρανή συμπατριώτη, η απάντηση κάθε Χρυσαυγίτη είναι η ακόλουθη:

Me Ne Frego-Δεν Με Νοιάζει!

Ευάγγελος Καρακώστας


(Σ.Σ. Το ως άνω άρθρο του πρώην βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή  Ευάγγελου Καρακώστα, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2013. Παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ...)