Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΦΛΩΡΙΝΑ, 18/12: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση στην ακριτική πόλη της Φλώρινας ενάντια στην νομιμοποίηση φιλοσκοπιανών οργανώσεων από την κυβέρνηση της ΝΔ. Παρά την απόλυτη προστασία που προσέφερε η αστυνομία των Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου σε μια χούφτα παρακρατικών ταμπουρωμένων μπολσεβίκων, η Ελληνική σημαία και τα Εθνικιστικά λάβαρα κυμάτισαν περήφανα επί ώρες στους δρόμους της πόλης!

Στελέχη του κινήματος και πυρήνες όμορων περιοχών, με την πειθαρχημένη παρουσία του Μετώπου Νεολαίας να κυριαρχεί, σχηματοποίησαν ένα ισχυρό πολυπληθές μπλοκ που πορεύτηκε έως την κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση. Δεκάδες περαστικών συνέρρεαν αυθόρμητα να στοιχηθούν στο πλευρό μας, ενώ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πατριωτικοί σύλλογοι της Μακεδονίας. Ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας καταχειροκροτήθηκε στην ομιλία του κατά την οποία εξέθεσε την υποκρισία πρακτόρων και προδοτών με αναφορές σε λαμπρά πρότυπα ηρωισμού από την εποχή του Μακεδονικού Αγώνος.

Ακολούθως, το σώμα της συγκέντρωσης διέσχισε ολόκληρο το κέντρο της Φλώρινας έως το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο. Εκεί, τον λόγο έλαβε και ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, κατακρίνοντας την προδοτική στάση των οργάνων του κράτους και των κυβερνητικών κομμάτων στο σταδιακό ξεπούλημα της Μακεδονίας. Στο σημείο οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό ύμνο και κάνοντας μεταβολή διέσχισαν για δεύτερη φορά την πόλη εγκλωβίζοντας τον αριστερό συρφετό πίσω από τις κλούβες της αστυνομίας και μακριά από τον λαό της Φλώρινας την ίδια ώρα που νεαρά παιδιά και πολίτες όλων των ηλικιών να εντάσσονταν αυθόρμητα στην πορεία!


Η περιφρούρηση της οργανωτικής ομάδας του Μετώπου Νεολαίας, σε συνδυασμό με τον επιβλητικό ήχο των τυμπάνων, τους πυρσούς και τα συνθήματα υπέρ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, εξασφάλισε μια ηγεμονική εικόνα στην πόλη. Έτσι, κατέστη ξεκάθαρο ότι οι δοσιλογικές, αυτονομιστικές «φωνές» είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες, έως και απεχθείς στον λαό. Αξίζει να σημειωθεί πως τις ώρες της εκδήλωσης, διεξαγόταν ταυτόχρονα διανομή χιλιάδων φυλλαδίων τα οποία συνεχώς ζητούσαν να προμηθευτούν οι κάτοικοι της Φλώρινας. Στο έντυπο αυτό υλικό αναγραφόταν λιτά αλλά ξεκάθαρα ο εμπαιγμός των Ελλήνων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και των συνοδοιπόρων της. Με την λήξη της πορείας, ο ύμνος της Χρυσής Αυγής αντήχησε σθεναρά στον ουρανό της Μακεδονίας ως όρκος αγώνα για την ανατροπή της προδοσίας των Πρεσπών!

Μια ακόμα λαμπρή νίκη για το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γράφτηκε από τους συναγωνιστές στην Φλώρινα, με πολλαπλά κέρδη και σαφείς αποδέκτες προς πάσα κατεύθυνση. Ο λαός και η νεολαία της πόλης, αγκάλιασαν στο μέγιστο το κίνημά μας. Η προδοτική κυβέρνηση, φανερά ενοχλημένη από τις ακτιβιστικές απαντήσεις της Χρυσής Αυγής στις ανθελληνικές πολιτικές της, σπεύδει να διαρρεύσει μέσω τρίτων στον τύπο ότι επίκειται «αναθεώρηση» της απόφασης αναγνώρισης του εν λόγω σωματείου. Φυσικά η Χρυσή Αυγή ούτε εφησυχάζεται ούτε δημαγωγεί, καθώς γνωρίζει και προειδοποιεί για την απόπειρα δημιουργίας «μακεδονικής» μειονότητας εδώ και 3 δεκαετίες.

Τέλος, όπως φάνηκε από δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων και ΜΜΕ, είναι έκδηλος ο πανικός των θλιβερών αντιφασιστών και των πατρώνων τους από την επανεμφάνιση σε ακόμα μια πρωτεύουσα νομού της επαρχίας, του ενδόξου λαβάρου με τον Μαίανδρο. Το μόνο που μπορούμε σίγουρα να υποσχεθούμε από την πλευρά μας, μακριά από πολιτικαντισμούς και ανούσιες ψηφοθηρίες είναι ότι ένας νέος Μακεδονικός Αγώνας ανατέλλει με το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή, για ακόμα μια φορά στην πρωτοπορία!

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Συναγωνιστή Χ. Χατζησάββα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ