Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ   ΠΤΕΡΥΓΑ  ΛΑΪΚΟΥ   ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΙΝΗΣH  ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ  ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


Θεσσαλονίκη , 19 Ιανουαρίου 2013

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, μαχόμενοι Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, δια της παρούσης δε  ΙΔΡΥΟΥΜΕ την ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Κ.Ε.Δ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ τα εξής:
    
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι να αντισταθούμε στην ηθική, πνευματική και πολιτιστική κατάπτωση των συμπατριωτών μας, στην έκπτωση και ισοπέδωση των Εθνικών Αξιών και Ιδανικών, που αποτελούν φυσικά επακόλουθα της οικονομικής εξαθλίωσης του λαού μας και απειλούν και αυτήν ακόμη την ύπαρξή μας ως Έλληνες. Το σχέδιο αυτό εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού  πραγματοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά δε τα τρία τελευταία χρόνια με ραγδαίους ρυθμούς, με βασικό μοχλό το εθνοκτόνο μνημόνιο που είναι πασίγνωστο ότι ψηφίστηκε παρανόμως από μία χούφτα πολιτικών τρίτης κατηγορίας, οι οποίοι - κατά δήλωσή τους - δεν το είχαν καν αναγνώσει. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις οι κορυφαίοι -υποτίθεται- επιστημονικοί σύλλογοι της χώρας μας, οι Δικηγορικοί, είτε αδρανούν, είτε αντιδρούν σπασμωδικά και αναποτελεσματικά σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο στα συντεχνιακά μας ζητήματα, παραμένουν δε απλοί θεατές στα Εθνικά μας θέματα και στην πορεία του λαού μας και της Πατρίδας μας προς την εξαθλίωση και την καταστροφή.
Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας και οι συμπατριώτες μας, είναι απελπιστική: Γύρω μας όλα γκρεμίζονται, ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί, τα ιδανικά και οι αρχές με τις οποίες γαλουχηθήκαμε καταρρέουν, οι αυτοκτονίες των συμπολιτών μας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, οι πολιτικοί αποδείχτηκαν ανίκανοι να λύσουν προβλήματα, η πνευματική ηγεσία είναι κατώτερη των περιστάσεων, οι λαθρομετανάστες εισβολείς καταλαμβάνουν την χώρα μας, το Έθνος στοχοποιείται, η ιστορία διαστρεβλώνεται, οι παραδόσεις διαβάλλονται, τα έθιμα παρωδούνται, η θρησκεία διαπομπεύεται, τα εθνικά μας δικαιώματα εγκαταλείπονται, η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει στην Θράκη μας με τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου να αλωνίζουν, θέτοντας σε ευθεία αμφισβήτηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, η Αλβανία θέτει θέμα διεκδίκησης Ελληνικών εδαφών ενώ παράλληλα συνθλίβει τα δικαιώματα των Ελλήνων της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου, τα Σκόπια ομοίως εγείρουν πλέον απροκάλυπτα εδαφικές αξιώσεις, η βαριά εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών εισβολέων έχει φτάσει στα ύψη, καθιστώντας κόλαση την καθημερινότητα των Ελλήνων και έχοντας εκμηδενίσει κάθε αίσθημα ασφάλειας.
         Μπροστά στην ως άνω απειλητική για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας διαμορφωθείσα κατάσταση, η Ελληνική Πολιτεία αδρανεί προκλητικά και εγκληματικά, οι δε πολιτικοί προκαλούν το κοινό αίσθημα με τις πράξεις τους και τα λεγόμενά τους:
     Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι παρά την ειλημμένη απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας να κηρυχθεί ως παράνομη για προφανείς λόγους η «τουρκική ένωση Κομοτηνής», αυτή εξακολουθεί να λειτουργεί, αφού όπως είναι πλέον πασίγνωστο στην υποτιθέμενη «δημοκρατία» μας, οι διάφοροι νόμοι ψηφίζονται για να καταστρατηγούνται και να παραβιάζονται ασυστόλως από όποιον έχει την ανάλογη ισχύ. Την τελευταία διετία γίναμε μάρτυρες εφιαλτικών καταστάσεων που πολλές φορές ξεπέρασαν τα όρια του παραλόγου. Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ανερυθριάστως ότι δεν είχε αναγνώσει το μνημόνιο, (που φόρτωσαν κακή τη τύχει οι ανεπαρκείς και αποτυχημένοι πολιτικοί μας, κατά γενική ομολογία πλέον, στην πλάτη του δύσμοιρου ελληνικού λαού) και το ακόμη θλιβερότερο είναι ότι δεν υπήρξε καμία σχεδόν αντίδραση, που σημαίνει ότι πλέον τίποτα δεν ξενίζει και ακόμη χειρότερα κανείς δεν αντιδρά. 
Στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ (αυτού του συνονθυλεύματος απογοητευμένων πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και ανθελληνικών ακροαριστερών στοιχείων) δήλωσε επισήμως ότι οι Σκοπιανοί έχουν κάθε δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και το κρατίδιο των Σκοπίων Μακεδονία! Οι αντιδράσεις υπήρξαν ασήμαντες έναντι της ευθείας προσβολής της εθνικής μας ακεραιότητας και κυριαρχίας. Δυστυχώς ακόμη και το κακούργημα της εθνικής προδοσίας  μένει πλέον ατιμώρητο  σε αυτόν τον τόπο.
Ο ανιστόρητος και τουρκολάγνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Μπουτάρης, με επανειλημμένες πανάθλιες δηλώσεις, περί κατάληψης και όχι απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον Ελληνικό Στρατό, περί οδού Κεμάλ Ατατούρκ, περί των παρελάσεων κλπ, προκάλεσε επανειλημμένα το Εθνικό φρόνημα σε μία τόσο ευαίσθητη και τόσο ταλαιπωρημένη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη μας, που με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων, αξιωματικών, στρατιωτών και απλών πολιτών, που έδωσαν περήφανα το αίμα τους για την πατρίδα, (ακολουθώντας τα οράματα της φυλής τους, χωρίς φυσικά να απαιτήσουν ποτέ οποιοδήποτε αντάλλαγμα), απελευθερώθηκε μετά από πεντακόσια χρόνια τουρκικής δουλείας. Φυσικά αυτός ο δήμαρχος ποτέ δεν τιμωρήθηκε για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, ποτέ δεν κλήθηκε από κανέναν εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις (π.χ. για το αδίκημα περιυβρίσεως μνήμης νεκρού), πλην όμως κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει τόσο ενώπιον του λαού της Θεσσαλονίκης, όσο και ενώπιον της Δικαιοσύνης κατόπιν δικών μας νομίμων ενεργειών οι οποίες ήδη έχουν λάβει χώρα.
Ευκόλως λοιπόν αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής, ότι το να ασχημονεί κανείς στο σώμα της Πατρίδας μας, στα αιώνια Ιδανικά και Αξίες της Φυλής μας, και το να ποδοπατεί και να προσβάλει τα Ιερά και Όσια του Έθνους μας θεωρείται σήμερα όχι μόνο πράξη συνήθης και «της μόδας», αλλά και εισιτήριο για την κοινωνική και οικονομική ανέλιξη του κάθε τυχάρπαστου ανθέλληνα στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που δυστυχώς ακόμη κυριαρχεί στην κοινωνία μας.
       Εμείς, η ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, βλέποντας αυτόν τον ξεπεσμό και την παρακμή της κοινωνίας μας, και τον άμεσο κίνδυνο αφανισμού του Έθνους μας και καταστροφής του Λαού μας δεν μπορούμε να μένουμε πλέον αδρανείς. Είναι ιερά υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε εδώ και τώρα. Να αντιδράσουμε στην εξαθλίωσή μας ως επιστημόνων, ως ανθρώπων, και ως απλών Ελλήνων πολιτών και να πολεμήσουμε ενάντια στο σχέδιο καταργήσεως του εθνικά ομοιογενούς κράτους, της δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και «κινεζοποιήσεως» της ελληνικής κοινωνίας, σχέδιο που ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος συμπολίτης μας αντιλαμβάνεται πλέον ότι ευρίσκεται εν πλήρει εξελίξει.
Στην απόφασή μας αυτή συνέτεινε και η πλήρης αδράνεια στα εν λόγω θέματα του δικηγορικού σώματος. Έχοντας μεγαλώσει με Ιδανικά και Αξίες όπως το Έθνος, η θρησκεία, η φυλή, η κοινότητα, η οικογένεια,  η αξιοκρατία, οι παραδόσεις, και βλέποντάς τα να βάλλονται πανταχόθεν, αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπιστούμε αυτές τις αρχές μέσα στην κοινωνία αλλά και στον χώρο της εργασίας μας. Αυτή η υπεράσπιση θα έχει έναν επιστημονικό αλλά παράλληλα ριζοσπαστικό – εθνικιστικό προσανατολισμό, θα έχει μία θεωρητική αλλά ταυτόχρονα ενεργητική διάσταση, θα έχει μία πνευματική αλλά μαζί και πρακτική κατεύθυνση.
     Η δράση μας πλέον ξεκινάει με διαρκώς αυξανόμενη ένταση, συνεχείς παρεμβάσεις και στόχο την αυτόνομη κάθοδό μας στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Θα διεξάγεται στον χώρο των δικαστηρίων, της δικαιοσύνης, των δικηγόρων αλλά ταυτόχρονα στην πόλη και στην κοινωνία. Τις γραμμές της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ μπορεί να πλαισιώσει όποιος συνάδελφος δικηγόρος πιστεύει στα Ιδανικά και τις Αξίες της Φυλής μας, όπως αυτά σφυρηλατήθηκαν μέσα από το διαχρονικό της γίγνεσθαι.    
     Και για να μην λησμονούμε τον αθάνατο φιλόσοφο της Φυλής μας Περικλή Γιαννόπουλο:                                                
  

 «Αδύνατον να βαδίσετε οι Έλληνες εμπρός χωρίς να υπάρξη ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ – ΝΕΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΝ – ΝΕΑ ΠΙΣΤΙΣ – ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ».

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,
ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

KΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ