Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

“Μην τους φοβάστε, είναι ένα τίποτε” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

     Ζούμε στο ψευτορωμαίικο, στη λώβα και την ψώρα κατά πως γράφει ο ποιητής. Όμως των «αστόχαστων η καταδίκη» θα έλθει, θέλουν, δεν θέλουν οι προδότες του Έθνους, οι κάπηλοι κάθε ιδανικού, «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι».

     Γράφω το κείμενο αυτό μέσα από την φυλακή, περισσότερο όμως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τους δεσμώτες μου και τους υποτακτικούς του κάθε είδους και κάθε επίπλαστου αξιώματος, πιστός στην Ιδέα μου απέναντι σε ανθρώπους κενούς χωρίς καμμία Ιδέα, καμμία Πίστη, κανένα Ιδανικό. Η φυλακή είναι ένας θεσμός απάνθρωπος και δεν είναι τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελλάδα, στην Πατρίδα που γέννησε ό,τι Μεγάλο αυτού του κόσμου, δεν υπήρχε σαν τρόπος τιμωρίας. Η τιμωρία ήταν η εξορία ή ο θάνατος. Θα ήταν πιο τίμιο γι’ αυτούς, που έστησαν τον διωγμό μας, να μας δολοφονούσαν επί τόπου, θα ήταν αντρίκιο. Όμως, όντας δειλοί και ηθικά αδύναμοι κατασκεύασαν με περισσή υποκρισία ένα ολόκληρο μυθιστόρημα, μία κακόγουστη θεατρική παράσταση, προκειμένου να μας εξοντώσουν.

     Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μας εξοντώσουν, κάνουν λάθος. Στο περίφημο βιβλίο του ο Καζαντζάκης αφηγείται πώς ο Αλέξης Ζορμπάς τού μιλάει για τον διάλογό με έναν γέροντα ενενηντάχρονο, που φυτεύει ένα αμπέλι. Ο Ζορμπάς, γεμάτος απορία, τον ρωτάει γιατί το φυτεύει και ο γέροντας του απαντά ότι ζει κάθε στιγμή και κάθε ημέρα με την πίστη ότι είναι αθάνατος! Έτσι αξίζει να ζει κανείς την ζωή και όχι να σέρνεται σαν το σκουλήκι για την εύνοια του… προϊσταμένου.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

     Ζούμε στο ψευτορωμαίικο και για πέντε περίπου εβδομάδες οι μικροί και μεγάλοι νταβατζήδες, που κατευθύνουν την δημόσια ζωή της Χώρας, από τα κανάλια της διαφθοράς και τις φυλλάδες της ατελείωτης υποκρισίας, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή.

     Ήλθε η ώρα, λοιπόν, να ομολογήσουμε! Για όλα φταίμε εμείς. Εμείς φέραμε την χρεωκοπία, εμείς εκμαυλίσαμε έναν ολόκληρο λαό, εμείς βυθίσαμε το ΕΘΝΟΣ στην ντροπή της ιστορικής ανυπαρξίας. Εμείς φταίμε για το ότι η Κύπρος είναι μακριά του 1974, που έφερε την ψευτοδημοκρατία. Εμείς βυθίσαμε την Χώρα στην διαφθορά με τα τόσα σκάνδαλα, εμείς ξεπουλήσαμε τα πάντα στους Φράγκους και καταστρέψαμε την εθνική οικονομία, εμείς φταίμε που είναι τα χωράφια χέρσα και δεν καπνίζουν φουγάρα στις βιομηχανίες. Εμείς φέραμε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στην Γη των Ελλήνων. Εμείς υποστείλαμε την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, εμείς φάγαμε τις ατέλειωτες μίζες, εμείς στήσαμε το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους εργολάβους καναλάρχες. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ! Μετά από αυτήν την ομολογία μπορείτε να βγείτε άσπιλοι και πάλλευκοι στα τηλεπαράθυρα και να συνεχίσετε να λέτε τα ψέματά σας. Για πόσο καιρό ακόμη, όμως, πιστεύετε ότι θα σας πιστεύουν; 

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ

     Από την 28η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα ευρίσκομαι φυλακισμένος της ψευτοδημοκρατίας τους. Το τι ακούστηκε όλον αυτόν τον καιρό εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν λέγεται… Οι τόνοι πλέον έχουν πέσει, αλλά τα ψέματα μένουν. Και τι δεν είπαν εναντίον μας. Απόδειξη; ΜΗΔΕΝ!

     Μίλησαν για «μαύρο χρήμα» και για… 700 (!!!) υπαλλήλους που δήθεν έχει η Χρυσή Αυγή και για τους οποίους πληρώνει 6.000.000 ευρώ τον χρόνο! Πού πήγαν αυτοί οι υπάλληλοι; Φαντάσματα ήταν και εξαφανίστηκαν;

     Τι έγινε με το περίφημο οπλοστάσιο; Τι απέγιναν τα μαντριά, όπου οι Χρυσαυγίτες έσφαζαν πρόβατα για να μάθουν να σκοτώνουν; Τα στρατόπεδα; Και αυτά εξαφανίστηκαν;

     Όταν άρχισε η δίωξη της Χρυσής Αυγής με πολιτικούς καθοδηγητές πολιτικούς ανάξιους και εθνικά επικίνδυνους, κάποιοι έστησαν γλέντι ότι τελειώσαμε. Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι πριν ασκηθούν διώξεις εναντίον μας, τις είχαν αναγγείλει δημόσια σε κανάλια και εφημερίδες.

     Σήμερα το γλέντι τους έχει τελειώσει. Όχι μόνο γιατί η Χρυσή Αυγή αντέχει και γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο δυνατή, αλλά επιπλέον γιατί όλα τα ψέματα και οι τερατολογίες τους αποκαλύπτονται το ένα κατόπιν του άλλου.

ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
     Από το κελί της φυλακής μου σφίγγω το χέρι καθενός και καθεμιάς από εσάς και σας βροντοφωνάζω με όλη την δύναμη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ψυχής μου: ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ! Ανθρωπάκια είναι μοιραία και άβουλα, που θα παραμερίσει ο παγερός και αδυσώπητος αγέρας της Ιστορίας που έρχεται.

     Έστησαν με χειροπέδες και μασκοφόρους ένα ολόκληρο σόου για τα αφεντικά τους, των καναλιών με το βρώμικο χρήμα για να ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ! Αλλά τελικά δεν τους πέρασε. Ούτε εμείς σκύψαμε το κεφάλι, ούτε εσείς με τις εικόνες του φόβου που έδειξαν, μπόρεσαν να σας λυγίσουν. Σήμερα μετά από αυτήν την τεράστια επιχείρηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη την Χώρα είναι περισσότερο δυνατοί, πιο πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουν την τίμια Μάχη για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
     Από το κελί της φυλακής καλώ όλους και όλες σας να συνεχίσετε τον υπέροχο και σκληρό αγώνα μας, Αγώνα για μια Νέα Εθνικιστική Ελλάδα χωρίς προδότες και διεφθαρμένους, για έναν Λαό υπερήφανο και ελεύθερο και όχι για μία μάζα ραγιάδων.

     ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ! ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! Είναι ένα τίποτε, είναι μια αυταπάτη, ένας γίγας με πήλινα πόδια, ένας πύργος στην άμμο, μία θλιβερή παρέα με κάποιους κακοπληρωμένους μισθοφόρους δίπλα τους. Πολεμήστε τους και η ώρα της δικαίωσης, η ώρα της αμείλικτης ΝΕΜΕΣΗΣ θα έλθει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
     Εχθές ήλθε στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ψευτοδημοκρατίας τους, μια επιστολή από τον Άγιον Όρος, μαζί με μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου, που είναι ο δρακοφονιάς Άγιος του Έθνους, «ο των αιχμαλώτων ελευθερωτής».

     Από την επιστολή αυτή σας παραθέτω τα παρακάτω λόγια και με αυτά τελειώνω:

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, Την 15ην Οκτωβρίου του σωτηρίου Έτους 2013:

     «Παιδιά μου, ο Αγώνας σας είναι δίκαιος απέναντι στις ορδές των ανθελλήνων, προδοτών και των φαύλων και καιροσκόπων της νέας τάξης πραγμάτων.
     Παιδιά μας, ο Κύριος, η Παναγία μας και ο Άη Γιώργης να σας δίνουν δύναμη στον αγώνα σας για μία Ελλάδα Ελεύθερη.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ».

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ