Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

     Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το έργο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.



     Μετά την πολύ επιτυχημένη διανομή τροφίμων και ρουχισμού, στη Μνήμη των δύο νεκρών αδερφών μας, η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης συνέχισε το κοινωνικό της έργο, πιστή στη συνέπεια που τη διέπει τα τελευταία χρόνια.


     Αρχικά το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013, από πολύ νωρίς βρέθηκαν δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν στο συντονισμό της εκδήλωσης και την προετοιμασία του χώρου, για την πραγματοποίηση της μαζικής διανομής. Με την προσφορά του κόσμου οι εργασίες ολοκληρώθηκαν από νωρίς και ήδη ο κόσμος είχε στηθεί στην ουρά περιμένοντας υπομονετικά να προμηθευτεί είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. Έλληνες ζητούσαν σημαίες για να κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους, για να τις κρατάνε περιμένοντας να αρχίσει η διανομή, γεμάτοι περηφάνια, βλέποντας το μόνο πραγματικό σωτήρα αυτής της χώρας στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


     Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν φροντίσει να αποκλείσουν όλους τους γύρω δρόμους, απαγορεύοντας τη διέλευση του κόσμου και έτσι η προσέγγιση στο χώρο των γραφείων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης είχε γίνει σχεδόν αδύνατη. Επίσης οι υψηλόβαθμοι «γαλονάτοι» αστυνομικοί φρόντισαν να δείξουν το μένος τους, μην επιτρέποντας να κρεμαστεί πανό για τους δύο νεκρούς συναγωνιστές μας. Όμως μετά από σύσσωμες αντιδράσεις όλου του παρευρισκόμενου κόσμου, το πανό κρεμάστηκε με τους εκατοντάδες χρυσαυγίτες στο χώρο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. 


     Εκατοντάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες προμηθεύτηκαν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, λαχανικά, γάλα, λάδι και πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και ρούχα, με το χαμόγελο στα πρόσωπά τους, φωνάζοντας κάθε στιγμή πως κανείς τους δεν έχει πιστέψει ούτε για μία στιγμή, τα ψεύδη και τις λοιδορίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και πως θα βρίσκονται στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέχρι το τέλος!

     Μετά το πέρας της διανομής, πλήθος συναγωνιστών μετέφερε τρόφιμα στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Θεσσαλονίκη για να τα μοιράσει με τη σειρά της σε Έλληνες της ενορίας, που το έχουν ανάγκη. Η πράξη μας αυτή έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από τους ιερείς και μας διαβεβαίωσαν πως τα τρόφιμα αυτά θα δοθούν σε ελληνικές οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη. 

 (Εκκλησία Αγίων Πάντων)


     Το ίδιο απόγευμα αλλά και την επόμενη ημέρα, τρόφιμα μοιράστηκαν σε οικίες Ελλήνων από συναγωνιστές σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης, σε περιοχές όπως το Ωραιόκαστρο, την Χαλάστρα, την Νέα Μηχανιώνα και άλλες. Επίσης μεγάλος όγκος τροφίμων δόθηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Σοχό Θεσσαλονίκης, με σκοπό να διανεμηθούν με τη σειρά τους, στις ελληνικές οικογένειες της περιοχής που οι πολιτικές των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων οδήγησαν στην οικονομική ανέχεια.

     Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κακοπροαίρετοι εντολοδόχοι των κομμάτων εξουσίας έσπευσαν να δηλώσουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σταματήσει το κοινωνικό της έργο με την αναστολή της κρατικής επιχορήγησης. Εμείς ήμασταν εξ αρχής αυτοί που δήλωσαν ενάντια στο υπέρογκο ποσό της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων. Η προεκλογική μας δέσμευση αποτελεί τη μετεκλογική μας πραγματικότητα, αφού επιστρέφουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού, στον ελληνικό λαό με τη μορφή κοινωνικού έργου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι διανομές πραγματοποιήθηκαν με τη συνεισφορά των βουλευτών του Κινήματος, αλλά και με τις αυθόρμητες εισφορές συναγωνιστών και φίλων από όλη την Ελλάδα, είτε χρηματικής μορφής είτε με τη μορφή δωρεών. Ο Έλληνας δείχνει πως σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για τη χώρα μας, έχει μεγάλα αποθέματα πατριωτισμού και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει αμείωτα και με περισσότερο σθένος τον Αγώνα της απέναντι στην αντισυνταγματικότητα του κράτους και την τρομοκρατία του (παρά)κράτους.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: 







(Έλληνες, Ελληνίδες όλων των ηλικιών παρευρέθησαν στη διανομή)


(Η διανομή ξεκινά με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου)


Οι Αστυνομικές δυνάμεις αποκλείουν το χώρο της διανομής: