Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σημαίες στον Άνεμο


«Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω.
Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους».
Φ. Νίτσε

     Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το μοναδικό πραγματικά λαϊκό και ανιδιοτελές Κίνημα στην Ελλάδα του 21ου αιώνος, διαθέτει στις τάξεις του τα υγιέστερα στοιχεία του Ελληνικού Λαού, εκείνα τα οποία απέτυχε να αλλοιώσει η πολυετής προπαγάνδα και εκπαίδευση του Καθεστώτος. Πέραν όμως των πραγματικών αγωνιστών, οι οποίοι μάχονται μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διαθέτει πια και δύο ξεχωριστούς Μάρτυρες, οι οποίοι Έπεσαν υπέρ της Ιδέας, στον σκληρό και αδυσώπητο Πολιτικό Αγώνα κατά του αντεθνικού Καθεστώτος.

     Οι Συναγωνιστές Φουντούλης Γιώργος και Καπελώνης Μανώλης, δολοφονήθηκαν άνανδρα από τρομοκράτες, των οποίων το χέρι όπλισαν τα ανθελληνικά κόμματα της Αριστεράς και τα αιμοβόρα και μαρξιστόπληκτα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Την τρομοκρατική επίθεση όμως, και ενθάρρυνε αλλά και διευκόλυνε η στάση της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο στοχοποίησε το Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά και του αφαίρεσε οποιονδήποτε νόμιμο μηχανισμό άμυνας, αρνούμενη να του παράσχει την αστυνομική προστασία που απολαμβάνουν οι κλέφτες του πολιτικού υπόκοσμου και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας.
     Μοναδικό «έγκλημα» των Συντρόφων Φουντούλη και Καπελώνη, το οποίο και είχε ως συνέπεια την πολιτική τους δολοφονία, ήταν το γεγονός πως χαρακτηρίστηκαν από σύσσωμο τον αντισυνταγματικό πολιτικό υπόκοσμο και τα στρατευμένα μέσα εξαπάτησης ως «φασίστες» σε μια κοινωνία ψευτοδημοκρατών. Το γεγονός ότι αποφάσισαν να αγωνιστούν για Ελευθερία σε μια κοινωνία δειλών και προσκυνημένων. Το γεγονός ότι υπήρξαν Περήφανοι και Έντιμοι, σε μια κοινωνία ψοφοδεών και απατεώνων. Προς δυστυχία του Καθεστώτος, των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών που εξουσιάζουν την ταλαίπωρη Πατρίδα μας με τραγικές συνέπειες τις οποίες σήμερα βιώνει ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος, υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ίσως, Περήφανων και Έντιμων Ελλήνων τους οποίους θα κληθεί είτε να δολοφονήσει είτε να αντιμετωπίσει. Το πλήθος αυτών των Ελλήνων που συντάχθηκαν κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθιστά ανεδαφική και ανέφικτη την πρώτη επιλογή. Αναπόφευκτα λοιπόν, το Καθεστώς των διεφθαρμένων θα υποχρεωθεί αργά ή γρήγορα να αντιπαρατεθεί με τους Έλληνες Εθνικιστές και κατ' επέκταση τον Ελληνικό Λαό και τότε θα πληρώσει για όλα τα εγκλήματά του, μέσα στη διάρκεια σαράντα ετών καταλήστευσης των θυσιών του Λαού μας και ξεπουλήματος της Γης των Προγόνων του.

     Το Καθεστώς και τα σκυλιά του, γνωρίζουν ήδη πως αποτελούν μια θλιβερή μα συνάμα ένοχη μειοψηφία που φεύγει, ενώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την Εθνική και Λαϊκή βούληση της πλειοψηφίας που έρχεται!

     Στην αναπόφευκτη σύγκρουση της οποίας το πρελούδιο βιώσαμε ήδη, με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του Καθεστώτος και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, δύο βουλευτών του Κινήματος και δεκάδων συναγωνιστών μας, καθώς και με την θρασύδειλη πολιτική δολοφονία των δύο εκλεκτών μας Συντρόφων στην Τ.Ο. Β. Προαστίων, είναι πασιφανές πως δεν θα αναμένουμε κανένα έλεος από τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού και συνεπώς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Έχουμε εντούτοις, προ καιρού λάβει την οριστική και αμετάκλητη απόφαση να αγωνιστούμε μέχρι τέλους και έναντι οιουδήποτε τιμήματος, για την εκρίζωση του καρκινώματος που έχει αναπτυχθεί στον εθνικό οργανισμό και κατατρώει τις σάρκες του Έθνους μας. Ως εκ τούτου, διακηρύσσουμε στους εχθρούς του Ελληνικού Λαού πως δεν ερχόμαστε ούτε ως φίλοι, ούτε ως πολιτικοί αγωνιστές που μπορούν να συγχωρήσουν τα εθνικά εγκλήματα. Τουναντίον, ερχόμαστε ως Εχθροί του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και των εθνικών προδοσιών και ως Τιμωροί του!

     Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Αρχηγός και τα στελέχη του, ουδέποτε καλλιέργησαν, μήτε και επικαλέστηκαν ακόμη, κλίμα εμφυλιοπολεμικής συγκρούσεως για να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Από την πρώτη στιγμή και σε όλους τους τόνους, τονίσαμε πως ερχόμαστε να ενώσουμε τον Ελληνικό Λαό σε μια ενότητα αδιάρρηκτη, εθνική και κοινωνική, ώστε να αντιμετωπιστεί ο ένας και μοναδικός εχθρός: οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υπηρέτες των επιδιώξεών τους. Τούτη βεβαίως η πραγματικότητα, διαστρεβλώθηκε δολίως από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, τα «έγκυρα» και «αντικειμενικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία βομβάρδιζαν τον Λαό μας με απίθανες -πλην φανταστικές- ιστορίες «εγκλημάτων» της Χρυσής Αυγής. Αυτό πληρώθηκαν να πράξουν και αυτό έπραξαν οι καλοπληρωμένοι νταβατζήδες της «ενημέρωσης». Και ακολούθως βρήκαν το πάτημα οι πολιτικοί απατεώνες των κομμάτων της σαπίλας, της μίζας, της διαφθοράς και της υποτέλειας στους ξένους, για να εξαπολύσουν τις ανεδαφικές τους θεωρίες περί «εμφυλίου πολέμου» και «σύγκρουσης των δύο άκρων».

     Στην πραγματικότητα, και ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να κατανοήσει βαθύτατα αυτή την αλήθεια, στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει ένα μόνο άκρο, το οποίο είναι φύσει και θέσει αντεθνικό και αντιλαϊκό και ονομάζεται Καθεστώς. Το Καθεστώς αυτό, παρουσιάζεται με δύο μορφές: την κρατική, η οποία έχει τον τίτλο της κυβέρνησης και εξουσιάζει εξυπηρετώντας ξένες δυνάμεις που μισούν τον Λαό μας και την παρακρατική, η οποία αποτελείται από ακροαριστερούς πραίτορες που δρουν τρομοκρατικά, κατόπιν διαταγών του Κράτους ή/και ξένων δυνάμεων, όπου η επέμβαση του Κράτους αδυνατεί να καλυφθεί από τον νομιμοποιητικό μανδύα.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, κατηγορήθηκε ως «εγκληματική οργάνωση» από ξένες δυνάμεις (βλέπε ΗΠΑ, Ε.Ε. των τοκογλύφων και διεθνείς σιωνιστικούς οργανισμούς), από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου. Ακόμη και η Προεδρία της Δημοκρατίας έσπευσε να μιλήσει για «νεοναζιστικό μόρφωμα» και «εγκληματική οργάνωση», προτού η Δικαιοσύνη αποφανθεί επί των πραγματικών στοιχείων. Βιάστηκαν άπαντες να τοποθετηθούν κατά της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό σε μια επικοινωνιακή εκστρατεία πρωτοφανούς σπίλωσης, με στόχο την πολιτική τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού και την υπονόμευση των πολιτικών του ελευθεριών. Δεν ήταν όμως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκείνη η πολιτική δύναμη που λειτούργησε πέρα και έξω από τα συνταγματικά πλαίσια. Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή ήταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που σεβάστηκε και τήρησε το Σύνταγμα, όταν όλα τα υπόλοιπα κόμματα συνέβαλαν με τον έναν ή άλλο τρόπο στην καταπάτησή του.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν υπέγραψε τα μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων, που εξαθλιώνουν το Λαό μας βαστώντας τον δέσμιο της δουλείας των τόκων. Το έπραξε η κυβέρνηση και τα κόμματα που την συγκροτούν.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, πλιατσικολογώντας κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία και κατακρεουργώντας μισθούς και συντάξεις. Το έπραξε η σημερινή κυβέρνηση και οι κυβερνήσεις  ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που προηγήθηκαν της σημερινής.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν είναι για κανέναν λόγο υπεύθυνος για τις 4.000 αυτοκτονίες Ελληνίδων και Ελλήνων. Υπεύθυνη γι' αυτές τις αυτοκτονίες είναι η κυβέρνηση της εξαθλίωσης και του σκοταδισμού και μαζί οι κυβερνήσεις που οδήγησαν στη σημερινή άθλια κατάσταση σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν ρήμαξε την ελληνική βιομηχανία, την πρωτογενή παραγωγή και τον αγροτικό τομέα. Το έπραξε η κυβέρνηση που ξεπουλά τις δημόσιες επιχειρήσεις σε ξένους και οι κυβερνήσεις που προηγήθηκαν, καθιστώντας το ελληνικό Κράτος, ένα κράτος παροχής κακών υπηρεσιών.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν μετέτρεψε το ελληνικό Κράτος σε ξέφραγο αμπέλι στο οποίο εισέβαλαν εκατομμύρια λαθρομετανάστες παρασιτώντας και εγκληματώντας εις βάρος των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Για την έκρηξη της ανεργίας και της εγκληματικότητας δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή, αλλά οι λαθρομετανάστες που απολαμβάνουν τα προνόμια που αφειδώς τους παρέχει η αντεθνική κυβέρνηση και τα μαρξιστικά κόμματα.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τέλος, δεν έλαβε ποτέ και ούτε πρόκειται ποτέ να λάβει εντολές από ξένες δυνάμεις οι οποίες θα καθορίζουν την πολιτική του πορεία. Αντίθετα, η κυβέρνηση υπακούει στις εντολές της Τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων και λαμβάνει αποφάσεις που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται σε ξένους την πολιτική εξόντωση ενός Κινήματος το οποίο υποστηρίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες, περιφρονώντας την ελεύθερη λαϊκή πολιτική βούληση. Επιπρόσθετα, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης σέρνεται στις ΗΠΑ και στις Βρυξέλλες, προκειμένου να πείσει τους διεθνείς δανειστές πως τυχόν ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας στην Ελλάδα, δεν θα πλήξει σε καμία περίπτωση τα δικά τους πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα.

     Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Ελληνικός Λαός έχει αγκαλιάσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και έχει μετά βδελυγμίας στρέψει την πλάτη στους πολιτικούς απατεώνες του χθες. Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο τον Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του περήφανου Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος, για την οικοδόμηση ενός νέου Εθνικού- Λαϊκού Κράτους, ανεξάρτητου και δυνατού, ικανού να προστατέψει το Λαό μας, την κουλτούρα και τον Πολιτισμό του.

     Για όλους τους παραπάνω λόγους θα συνεχιστεί ο Αγώνας και για έναν ακόμη: για τους Μάρτυρες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους εχθρούς της Ελληνικής Νεολαίας και του Ελληνικού Λαού! Η θέληση όμως αυτού του γενναίου Λαού, δεν τρομοκρατείται! Και ως έγραψε ο Αρχηγός μας, «μετά το αίμα της 1ης Νοεμβρίου 2013, τίποτε πια δεν είναι το ίδιο». Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κάνουν βήμα πίσω: δεν επαιτούν την δικαίωση, την απαιτούν μέσω της συντριβής ενός Καθεστώτος - δολοφόνου Ελλήνων και της οικοδόμησης ενός αληθινά Εθνικού Κράτους.

     Πριν την 1η Νοεμβρίου 2013, υποστηρίζαμε πως είτε θα νικήσουμε στον μεγαλειώδους σημασίας Πολιτικό μας Αγώνα, είτε θα Πέσουμε μαχόμενοι. Πλέον, δεν έχουμε το δικαίωμα να Πέσουμε! Με τις Σημαίες μας ψηλά, να ανεμίζουν περήφανα στον Ελληνικό ουρανό και απέναντι στον άνεμο, με τους δύο Συντρόφους μας να βαδίζουν στο πλευρό μας, μοναδικό μας καθήκον είναι η επικράτηση της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας και η Τελική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ