Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ξεσκεπάσαμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Θεσσαλονίκη: Ξεσκεπάσαμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


     
     Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την αποκάλυψη της σκευωρίας που στήθηκε από κυβέρνηση και ΜΜΕ με αποτέλεσμα την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Φιλίππειον αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου. 






     Η εκδήλωση ξεκίνησε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων με τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο να διαβάζει στους συγκεντρωμένους το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πρωταίτιους αυτής της άθλιας και στημένης σκευωρίας που έχουν συγκεκριμένες πολιτικές και ποινικές ευθύνες οι οποίοι σύντομα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για αυτές τις παρανομίες τους.





     Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος αναφέρθηκε στην στοχοποίηση των μελών, φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου από κράτος και παρακράτος ενώ παρουσίασε τις επόμενες κινήσεις της Χρυσής Αυγής και τις προσφυγές στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Κατήγγειλε το σχέδιο της κυβέρνησης Σαμαρά τονίζοντας ότι η  Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί ενάντια στα ανθελληνικά μέτρα, τα οποία θα φέρει ο πρωθυπουργός μετά την συνάντησή του με την Μέρκελ. 





     Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ευχαρίστησε όλους τους συγκεντρωμένους που έδωσαν δυναμικά το παρόν, αποδεικνύοντας στον Σαμαρά ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει ενεργή στον πολιτικό αγώνα. Έκανε μια σύντομη αναδρομή των γεγονότων από τις αρχές Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο λάσπης και τρομοκρατίας που έχουν βιώσει οι Εθνικιστές από ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας. Αναφέρθηκε στις παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού, στο σόου που έστησαν με τις κάμερες έξω από την ΓΑΔΑ και στις δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο καταγγέλλοντας την υποκρισία των ΜΜΕ και του πολιτικού συστήματος που προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το στυγερό έγκλημα. 




     Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, υπεύθυνος περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, απηύθηνε χαιρετισμό εκ μέρους όλων των συναγωνιστών και τον συναγωνιστριών που οργώνουν κυριολεκτικά από άκρη σε άκρη την Μακεδονία και την Θράκη για να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για την αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή τολμά και λέει. Αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Βόρεια Ελλάδα από τα συνεχή αιματηρά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση Σαμαρά τονίζοντας ότι είναι η ίδια κυβέρνηση που έστησε αυτήν την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Συνέχιζε λέγοντας ότι παρά την λάσπη, τις πολιτικές διώξεις, την τρομοκρατία και όλο τον πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα οι μεθοδεύσεις τους έχουν αποτύχει με τρανό παράδειγμα την σημερινή συγκέντρωση. 




     Ο Συναγωνιστής Νίκος Χρυσόμαλλης, υπεύθυνος της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης βλέποντας την κατάμεστη αίθουσα είπε ότι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε και να αγωνιστούμε ενωμένοι για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Έκανε μια μικρή αναδρομή για το διαρκή πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή από το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ που οδήγησε στην δολοφονία των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Τόνισε ότι τα στελέχη του κόμματος έχουν αποφασίσει να πεθάνουν ελεύθεροι, καθώς τίποτα δεν σταματάει του Εθνικιστές!"Ή Εμείς ή αυτοί", αφού ο στόχος μας είναι ένας να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα την τρόικα, τα μνημόνια και να την παραδώσουμε και πάλι ελεύθερη στα παιδιά μας. 




     Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο οποίος κατήγγειλε τους εθνικούς μειοδότες που πηγαίνουν στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε και στα λόμπι της Αμερικής και παραδίδουν γη και ύδωρ στους δανειστές, σημειώνοντας πως είναι οι ίδιοι που έκλεισαν στην φυλακή τον Αρχηγό του πρώτου πολιτικού κόμματος αυτή την στιγμή στη χώρα. Στη συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά τα βασικά λάθη που έκαναν οι ιθύνοντες που έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Σχολιάζοντας της τρέχουσα επικαιρότητα αναφέρθηκε περιγράφοντας αυτό που ζούμε σήμερα με ένα πολύ ωραίο στίχο από ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκηκαλώντας όλους τους Έλληνες στην δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 30/11 στις 7 το απόγευμα με έναν σκοπό: Την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής.  




     Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. Για ακόμη μια φορά διατρανώσαμε την παλλαϊκή απαίτηση: 





ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ