Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πρόεδρος Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ΔΕΝ καταδίκασαν ακόμη τις δολοφονίες των Εθνικιστών!

Πρόεδρος Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ΔΕΝ καταδίκασαν ακόμη τις δολοφονίες των Εθνικιστών!

       
     Έχουν παρέλθει ήδη πέντε 24ωρα από την τρομοκρατική επίθεση παρακρατικών, που δολοφόνησαν κατά τρόπο άνανδρο τους νεαρούς Εθνικιστές Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη. Εντούτοις, εκείνοι που έχουν το θράσος ακόμη και σήμερα να παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι του ανθρωπισμού και ως πολέμιοι του ρατσισμού, δεν έχουν καν προβεί σε μια δήλωση, καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης και συμπαράστασης σε δύο ελληνικές οικογένειες που θρηνούν.
 
      Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε αντίθεση με την περίπτωση του ακροαριστερού Φύσσα όπου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, απέφυγε να δηλώσει το παραμικρό. Ως ανώτατος πολιτειακός παράγοντας, θεωρεί μάλλον άστοχο και επικίνδυνο να εκφράσει τη θλίψη του για τη στυγνή δολοφονία δύο μελών «εγκληματικής οργάνωσης», παρά το γεγονός ότι δολοφονήθηκαν από τρομοκράτες.
      Ο πρωθυπουργός της χώρας από την άλλη πλευρά, δεν βρήκε χρόνο να προβεί σε δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε τηλεοπτική συνέντευξη όπου δήλωσε το ανεκδιήγητο και αισχρό: «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία»! Καμία αναφορά στους δολοφονηθέντες νέους, ούτε στο τρομοκρατικό χτύπημα.
      Η αντιμετώπιση του γεγονότος της τρομοκρατικής επίθεσης και της θρασύδειλης δολοφονίας δύο Ελλήνων Εθνικιστών, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως στην Χρυσή Αυγή δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει ισότιμα, κατά τους Νόμους και το Σύνταγμα, στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. Επιπρόσθετα, καταδεικνύεται κατά τρόπο τραγικό πως ο ανθρωπισμός του καταχρηστικώς χαρακτηρισθέντος «συνταγματικού» τόξου, είναι ψευδεπίγραφος και κίβδηλος. Οι ψευτοδημοκράτες είναι οι κατ' εξοχήν ρατσιστές, τόσο στη ζωή όσο και στο θάνατο. Επιχειρούν να απομονώσουν και να περιθωριοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή, αλλά κάθε τους ενέργεια συμβάλλει στη δική τους απομόνωση και περιθωριοποίηση από τον Ελληνικό Λαό.