Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η Τιμή μας είναι η Ποίηση του Καθήκοντος

Η Τιμή μας είναι η Ποίηση του Καθήκοντος

Η νέα εκστρατεία συκοφάντησης και ψεύδους, όπως αυτή διαχέεται από τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης τα οποία χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στο Κράτος, όμως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τα συντηρεί για να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, φέρει τη Χρυσή Αυγή να καταρρέει δημοσκοπικά και να διαλύεται. Διασκεδαστικό, αν μη τι άλλο, το γεγονός πως οι πρότεροι εισαγγελείς και δικαστές τσοντοκάναλων και κιτρινοφυλλάδων μετέτρεψαν εαυτούς σε μάντεις κακών για το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα και κατ' επέκταση για τον Ελληνικό Λαό.

Την ίδια στιγμή κατά την οποία οι αυλοκόλακες του Μαξίμου, της Συγγρού και της Χαριλάου Τρικούπη μεταδίδουν μετά σιγουριάς και σοβαροφάνειας πως η Χρυσή Αυγή διαλύεται, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διοργάνωνε μια εξόχως πετυχημένη συγκέντρωση στο κέντρο του Πειραιά, η οποία εξελίχθηκε σε μια ενθουσιώδη πορεία η οποία συνοδεύτηκε από τις εκδηλώσεις υποστήριξης και τις επευφημίες χιλιάδων Πειραιωτών. Πλήθος συμπατριωτών μας, συνέρευσε και στα εγκαίνια γραφείων σε δυο πόλεις της Βορείου Ελλάδος, στην Δράμα και την Καβάλα, εκεί όπου οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι πληροφορούσαν μέσα στην εβδομάδα την κοινή γνώμη πως στελέχη της Χρυσής Αυγής σπεύδουν να προσεγγίσουν τα ψοφίμια της κλίκας Σαμαρά, ενόψει της υποτιθέμενης αποχώρησής τους από το Κίνημα και της ένταξής τους στην «λαοφιλή» Νέα Δικτατορία!


Ταυτόχρονα, η μαθητική παρέλαση της Αθήνας επ' ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ανέδειξε την «δημοφιλία» και «αγάπη» του Ελληνικού Λαού έναντι των Τυράννων της Τροϊκανής Δημοκρατίας: χιλιάδες αστυνομικοί διατάχτηκαν να παραταχθούν σε όλο το κέντρο, ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα έκλεισε, με αποτέλεσμα η παρέλαση να μετατραπεί σε ιδιωτική παράσταση των μαθητών για τους πολιτικούς απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Ούτε καν στους γονείς δεν επέτρεψε η Χούντα του Μνημονίου να καμαρώσουν τα παιδιά τους! Υπάρχει μεγαλύτερη εξ αυτής απόδειξη πως ο Σαμαράς είναι ο «καταλληλότερος» για πρωθυπουργός (όπως υποστηρίζουν οι δημοσκόποι και οι δημοσιογράφοι) και πως η Χούντα του, έχει την «υποστήριξη» του Λαού μας;

Ενδεικτική της στρεβλής πολιτικής κατάστασης που προβάλλουν τα «αντικειμενικά» και «έγκυρα» μέσα μαζικής εξαπάτησης, είναι η παντελής ανυπαρξία πλάνων από κομματικές εκδηλώσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Εν μέσω μιας τόσο κρίσιμης προεκλογικής περιόδου, τα κόμματα που συνωμοτούν και δρουν με παράνομες μεθοδεύσεις στο παρασκήνιο προκειμένου να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αδυνατούν να γεμίσουν. τηλεφωνικό θάλαμο!

Η «διαλυμένη» συνεπώς Χρυσή Αυγή, διοργανώνει εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, εγκαινιάζει γραφεία σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, συζητιέται από τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας σε χώρους εργασίας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε καφενεία και σε σχολεία. Και το ακόμη χειρότερο για τους εχθρούς του Κινήματός μας, είναι πως ο Μάιος έρχεται, δίχως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να έχει τη δυνατότητα να τον εξαφανίσει ως μήνα του έτους ή να τον καταργήσει από το ημερολόγιο.

Βεβαίως, το αντεθνικό Καθεστώς των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, των επίορκων κρατικών λειτουργών και των κρατικοδίαιτων στρατευμένων δημοσιογράφων έστησε ολόκληρη πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, θα διστάσει να παραπληροφορεί και να διαστρεβλώνει την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα;

Μέχρι τις 18 Μαΐου, να είστε σίγουροι πως η Χρυσή Αυγή θα έχει «διαλυθεί» δέκα φορές, στελέχη και μέλη της θα έχουν «αποχωρήσει» εκατό φορές, ενώ τα ηγετικά της στελέχη θα «σφάζονται» επί τουλάχιστον χίλιες φορές. Αυτά θα δείτε, θα ακούσετε και θα διαβάσετε από τους δημοσιογράφους που σας «αγαπούν», «κατανοούν» το μαρτύριο της καθημερινότητάς σας και φυσικά «συμπάσχουν» στον πόνο των συμπατριωτών μας. Άλλωστε τί είδους συμφέρον έχουν εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα για να εξυπηρετούν τα ανδρείκελα των κομματικών συμμοριών της δεξιάς και της αριστεράς, τί είδους σχέσεις είναι εκείνες οι οποίες τους υποχρεώνουν να ψεύδονται ασύστολα;

Μέσα από τα τερατώδη ψεύδη και τις δακρύβρεχτες ανοησίες των καλοπληρωμένων κραχτών της Χούντας του Μνημονίου, θ' αναδυθεί αμείλικτη και άτεγκτη η Αλήθεια: η Χρυσή Αυγή προελαύνει σε όλα τα μέτωπα και προελαύνει επειδή ο Λαός μας γνωρίζει πολύ καλά πως αποτελεί την τελευταία ελπίδα ενός μαχόμενου για την επιβίωση Έθνους!

Σε καιρούς πεζούς και ρηχούς, σε εποχές προσκυνημένων και μαριονεττών των ξένων, η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα θ' αστράψει μέσα στο βαθύ σκότος και ο Λαϊκός Εθνικισμός θα θριαμβεύσει. Θα θριαμβεύσει αναμφισβήτητα διότι οι αγωνιστές του, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, διαθέτουν Τιμή, γράφοντας ηρωικά την ποίηση του Καθήκοντος!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ