Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!


Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!

Ο εκλογικός Αγώνας έλαβε τέλος και τα Εθνικιστικά Λάβαρα έχουν για μια ακόμη φορά δαφνοστεφανωθεί: μέσα σε δύο έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εν μέσω μιας πρωτοφανούς, παράνομης πολιτικής σκευωρίας βάση της οποίας κρατούνται όμηροι του Καθεστώτος ο Αρχηγός και εκλεκτοί μας συναγωνιστές, με 2 Συντρόφους μας νεκρούς και με πολιτική τρομοκρατία σε κάθε επίπεδο της πολιτικής ζωής, η εκλογική επιρροή του Κινήματος έχει αυξηθεί κατά 110.000 ψήφους, καθιστώντας την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα!


Η διπλή εκλογική αναμέτρηση, ευρωεκλογές και εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχαμε επισημάνει πως ενέχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχοντας να αντιπαλέψει εχθρούς πανίσχυρους οι οποίοι μάλιστα έχουν στη διάθεσή τους, τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, όχι μόνον άντεξε αλλά και πέτυχε μια μνημειώδη Νίκη. Νίκη την οποία δύνανται εκείνοι οι οποίοι πολέμησαν για να έρθει, να την θυμούνται με περηφάνια.



Σε Δήμους και Περιφέρειες και -κυρίως- στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κατακτήθηκαν έδρες Εθνικιστικές, με κόπους, θυσίες και Αγώνα πολιτικό χιλιάδων αγωνιστών. Για μια ακόμη φορά η Ελληνική Νεολαία φάνηκε αντάξια των προγονικών καταβολών τιθέμενη στην πρώτη γραμμή του Αγώνος, με πολιτικές δράσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.


Με ένα τιτάνιο Αγώνα με ισχνά μέσα αλλά με έναν ωκεανό Πίστης και Θέλησης, το Κίνημα πέραν όλων των άλλων, απέδειξε σε αυτό το Λαό, πως όταν υπάρχει Ενότητα και Πίστη σε έναν Σκοπό, όταν υπάρχει ένας Αρχηγός να εμπνέει και μια Σημαία που αξίζει κανείς να υπερασπίζεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος, τότε τίποτε δεν είναι αδύνατο.


Μέσα σε διάστημα δύο ετών από την είσοδο του Κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων, πετύχαμε εκείνα που φάνταζαν αδύνατα. Λίγη υπομονή ακόμη Ελληνικέ Λαέ για να επιτύχουμε το θαύμα!

Ο δυσκολότερος των στόχων μας, δεν είναι να ανέλθουμε κι άλλο έως ότου ο Λαός μας καλέσει να αναλάβουμε τις τύχες της Πατρίδος. Ο δυσκολότερος των στόχων, είναι να εκριζώσουμε τη νοοτροπία του ραγιαδισμού την οποία επί δεκαετίες καλλιέργησε το αντεθνικό Καθεστώς στο Λαό μας. Και ταυτόχρονα, να του καλλιεργήσουμε την αναγκαιότητα της εθνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς προς την ελληνική κοινότητα.


Όχι συναγωνιστές! Δεν αξίζει να σηκώσουμε με το ζόρι στα πόδια του ένα συνονθύλευμα ιδιοτελών ανθρώπων, τους οποίους δεν νοιάζει τίποτε παραπάνω από το βόλεμα και την προσωπική καλοπέραση. Δεν αξίζει και το κυριότερο, δεν είναι ακόμα η ώρα!

Πρωτίστως θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε οι συμπατριώτες μας να ξαναγίνουν Λαός, Λαός όπως είμαστε εμείς εντός του Πολιτικού μας Οργανισμού. Με Αρχές και Αξίες, με Στόχους και Ιδανικά, με Πειθαρχία, Τιμή και Αξιοπρέπεια.


Έχουμε μέχρι τούδε καταφέρει, να κινητοποιήσουμε μισό εκατομμύριο συμπατριώτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό μας Κάλεσμα. Έχουμε ήδη πετύχει έναν άθλο αλλά δεν θα αρκεστούμε σε αυτό. Θα εργαστούμε σκληρά, με μεθοδικότητα και με αυστηρή προσήλωση, με συνέπεια σε όσα το Κίνημα έχει διακηρύξει, προκειμένου να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή λαϊκή αποδοχή των θέσεών μας. Ο χρόνος κυλά υπέρ μας και αυτό θα αποδεικνύεται όσο ο καιρός περνά με τους πολιτικούς μας αντιπάλους να διογκώνουν αντί να επιλύουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.


Μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, έχουν συνταχθεί κάτω από τις Σημαίες μιας Φρουράς αιώνιας, η οποία έχει ταχθεί στην υπεράσπιση της ελληνικής ταυτότητος και κουλτούρας. Δεν θα λογοδοτήσουμε στους σημερινούς ταγούς του ραγιαδισμού και των εθνικών ταπεινώσεων, μήτε και θ' απολογηθούμε στους περισπούδαστους σοφούς της μεταπολιτευτικής καταστροφής. Τους Ήρωές μας θέλουμε ν' αντικρίσουμε μιαν Αυγή ολόχρυση, να τους κοιτάξουμε κατάματα και με το κεφάλι ψηλά να τους αποκριθούμε πως Εμείς το Τολμήσαμε!


Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: