Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νέα στοιχεία - φωτιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Την παραμονή των συλλήψεων ο ανακριτής συμμετείχε σε μυστική σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!


Ο συνήγορος του Γενικού Γραμματέα Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Μιχαλόλιας, προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στη σημερινή συνεδρίαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Επικαλέστηκε e-mail του Ειδικού Ανακριτή Διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα, του Ανακριτή που προφυλάκισε παρανόμως τον Αρχηγό του Κινήματος τον Σεπτέμβριο του 2013 και το οποίο ήδη έχει εμφανιστεί ενώπιον των Δικαστικών Αρχών κατά την διεξαγωγή άλλης ποινικής υποθέσεως και που στάλθηκε από την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του ως άνω Ανακριτή το απόγευμα της Παρασκευής 27-09-2013 (μία μέρα πριν τις συλλήψεις).

Στο μήνυμα λοιπόν, ο Ανακριτής ζητά συγγνώμη από τον παραλήπτη του μηνύματος (πρόκειται για πραγματογνώμονα που είχε οριστεί σε άλλη υπόθεση) διότι άργησε να επικοινωνήσει μαζί του.
Το ενδιαφέρον έγκειται στον λόγο της καθυστέρησης, καθώς ο Γεωργουλέας αναφέρει ότι καθυστέρησε επειδή το μεσημέρι βρίσκονταν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!
Να θυμίσουμε ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα, Σάββατο 28-09-2013, ο εν λόγω δικαστικός ανέλαβε τη δικογραφία κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Είναι επομένως εύκολο να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον λόγο της έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Η απτή απόδειξη όμως για το περιεχόμενο της σύσκεψης έρχεται μέσα και από το σχετικό δημοσίευμα του δικαστικού ρεπορτάζ της «αξιόπιστης» σε αυτά τα θέματα εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που κυκλοφόρησε την επόμενη ημέρα Σάββατο 28-09-2013 όπου αναφέρεται: «Πάντως στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας στον ΑΠ έγιναν και συναντήσεις με εκπροσώπους των Εισαγγελέων Διαφθοράς».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (www.enikos.gr, www.zougla.gr, www.protothema.gr) φιλοξενούν εδώ και λίγη ώρα εκτενή ρεπορτάζ για τις ενστάσεις ακυρότητας που κατέθεσε σήμερα και ανέπτυξε προφορικά επί δίωρον ο δικηγόρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Μιχαλόλιας, κάνοντας αίσθηση με την αρτιότητα των επιχειρημάτων του.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ