Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τα δεσμά που δε λύνονται, κόβονται


Σαν γόρδιοι δεσμοί φαντάζουν τα ποικιλόμορφα και βαθιά προβλήματα που έχουν δέσει τη πατρίδα μας χειροπόδαρα από την μεταπολίτευση και έπειτα. Βέβαια όλα αυτά ήρθαν στην επιφάνεια ευρέως τα τελευταία 6 χρόνια, μιας και κάθε κυβέρνηση της μεταπολίτευσης τα έθαβε κάτω από το χαλί, με μοιραία κατάληξη να σκάσουν σαν φούσκα.


Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, αν και το τελευταίο χρόνο έχει γίνει τρομακτικό, και απειλεί ευθέως τη χώρα μας με μια έμμεση γενοκτονία. Τα διάφορα hotspotτης συγκυβέρνησης (των ανοικτών συνόρων) ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. όχι μόνο δεν έλυσαν ή περιόρισαν το πρόβλημα αλλά το διόγκωσαν καθιστώντας την Ελλάδα ιδανικό τόπο προορισμού για κάθε παράνομο μετανάστη. Σε αυτό συμβάλλουν και οι κάθε είδους δωρεάν, και πολλές φορές πολυτελείς, παροχές που προσφέρει απλόχερα το κράτος και οι Μ.Κ.Ο. στους λαθροέποικους από το υστέρημα του Ελληνικού λαού. Βέβαια η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη με τη προηγούμενη συγκυβέρνηση του αρχισκευωρού Σαμαρά, μιας και τα ημίμετρα της (κέντρο Αμυγδαλέζας, ξένιος Δίας κτλ.) αποτέλεσαν μεσοβέζικες λύσεις ανακυκλώνοντας απλά το πρόβλημα και ως εκ τούτου αποτέλεσαν προάγγελο της σημερινής μεταναστευτικής κατάστασης.

Μόνο η σκληρή πολιτική κλειστών συνόρων, που θα εφαρμόσουν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ενός Εθνικού Κράτους θα λύσουν μια και καλή το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως επίσης και οι νομοθετικές αλλαγές που έχει προτείνει η Χρυσή Αυγή μέσω της πρότασης νόμου που έκανε στη Βουλή, περί δημιουργίας ειδικών κέντρων κράτησης για λαθρομετανάστες, όπου θα παρέχεται από τους έγκλειστους κοινωφελής εργασία. 

 Στη πρόταση νόμου η Χρυσή Αυγή επίσης προτείνει ποινές φυλάκισης, μη εξαγοράσιμες και χωρίς δυνατότητα αναστολής, τουλάχιστον 2 ετών για όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα και ποινές κάθειρξης για τους διακινητές μεταναστών. Ως εκ τούτου πέρα από τη λύση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος η χώρα μας θα σταματήσει να είναι πύλη εισόδου τζιχαντιστών (σύμφωνα και με δημοσιεύματα του Ευρωπαϊκού τύπου) και η εγκληματικότητα στο εσωτερικό της χώρας θα μειωθεί δραματικά.

Με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας και με μια αποφασιστική εξωτερική πολιτική που θα συνάδει πάντα μόνο με τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Πατρίδας μας, θα καταστεί η Ελλάδα μια περιφερειακή δύναμη, θα επανέλθει η σταθερότητα στο εσωτερικό της και θα κατακτηθεί ξανά η Εθνική κυριαρχία η οποία έχει χαθεί με δραματικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Η γεωστρατηγική στροφή προς τη Ρωσία και τους συμμάχους της θα δώσει ώθηση στην Ελλάδα ώστε να εφαρμόσει το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας – Κύπρου, να διακηρύξει ενιαία Α.Ο.Ζ. Ελλάδας – Κύπρου, και να βάλει οριστικά φρένο στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Θράκη.

Στο μείζον πρόβλημα της οικονομίας τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή, ώστε να εξασφαλισθεί η αυτάρκεια, η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, η αποδέσμευση των πλουτοπαραγωγικών μέσων της χώρας, η μαζική στήριξη της Ελληνικής μικρο-μεσαίες επιχείρησης και η εν γένει ανασυγκρότηση της Εθνικής οικονομίας αποτελούν μονόδρομο για τη λύση του διαιωνιζόμενου οικονομικού προβλήματος της χώρας μας.

Στο τομέα της δημόσιας επικοινωνίας και δημόσιας ζωής είναι ευρέως γνωστά τα οικονομικά κακουργήματα των θαλασσοδανείων που έχουν διαπραχθεί από τα αμαρτωλά Ελληνόφωνα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η αφαίμαξη του κρατικού πλούτου από τις οικογένειες Μπόμπολα, Αλαφούζου και λοιπών. Εδώ αρκεί μόνο η αποφασιστική και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή των νόμων του κράτους η οποία και προϋποθέτει την ύπαρξη εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας που θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για το δημόσιο συμφέρον και δε θα διαθέτουν καμιά σχέση εξάρτησης από οικονομικά τζάκια και ιδιωτικά συμφέροντα. Επίσης για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο βασική προϋπόθεση είναι και η κάθαρση της Δικαιοσύνης από παραδικαστικά κυκλώματα, καθώς στο νου όλων μας έρχεται η περίπτωση του διαβόητου εισαγγελέα «παναθηναϊκάκια» ο οποίος κατά την εξαπόλυση των παράνομων διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής δεν άφησε χωρίο και εδάφιο του Συντάγματος που να μην έχει παραβεί.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από όλα τα παραπάνω, κανένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Πατρίδας δεν είναι ανυπέρβλητο και άλυτο. Η απουσία ισχυρής και στιβαρής πολιτικής βούλησης είναι στη πραγματικότητα η αιτία που η πατρίδα μας δε μπορεί να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το σοβαρό και Εθνικό πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, όπως διατυπώθηκε και παρουσιάστηκε πρόσφατα στο 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου, είναι το μόνο που μπορεί μια για πάντα να λύσει τα γόρδια προβλήματα της αγαπημένης μας Πατρίδας.