Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ακυβέρνητη πολιτεία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Έρμη, σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη,
κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη,
την κατάρα σου να ’χει, ω πατρίδα!
Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνει
σαν τη λέπρα και σαν την ακρίδα, φωτιά!
κάψε την, κάμε τη στάχτη
.”
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η κατάσταση στη χώρα έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Το πρωινό της Κυριακής 10 Απριλίου του 2016, άγριες συμπλοκές ξέσπασαν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα μεταξύ των λαθρομεταναστών και των προσφύγων του καταυλισμού της Ειδομένης και των αστυνομικών δυνάμεων των Σκοπίων. Οι ταραχές ξέσπασαν όταν εκατοντάδες Ασιάτες και Αφρικανοί προσπάθησαν να περάσουν διά της βίας στα Σκόπια. Την προηγούμενη ημέρα είχαν αναρτηθεί στον καταυλισμό αφίσες από τους περίφημους “αλληλέγγυους”, με τις οποίες τους καλούσαν να προχωρήσουν προς τα Σκόπια. Οι Ελληνικές αρχές απούσες λες και τα σύνορα της Ελλάδος δεν είναι υπόθεση του κράτους μας, αλλά μία περιοχή κάπου στο πουθενά, στην οποία ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!


Μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η “λάσπη” των “νταβατζήδων” των ΜΜΕ

Δύο ημέρες πριν, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, έχοντας την ολόθερμη συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πραγματοποίησε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, η οποία πραγματοποιείται υπό την πλήρη αδιαφορία εάν όχι την ενθάρρυνση τόσο της κυβερνήσεως, όσο και των κομμάτων της λεγόμενης αντιπολιτεύσεως, πλην βεβαίως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Οι Γαλανόλευκες ανέμισαν στον αγέρα και αυτό φαίνεται αποτελεί… πρόκληση για τους ανθέλληνες που εξουσιάζουν πολιτικά και Ιδεολογικά την χώρα μας εδώ και δεκαετίες.

Το μόνο που βρήκαν να πουν τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα οποία επί μήνες καλλιεργούν ένα κλίμα ευνοϊκό απέναντι σε αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, ήταν για μια ακόμη φορά λάσπη και συκοφαντίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε λέξη, φυσικά δεν είπαν για το γεγονός ότι δίπλα ακριβώς από την συγκέντρωση των Εθνικιστών και των Πατριωτών, είχαν οργανώσει με την πλήρη κάλυψη των αρχών, μία παράνομη αντισυγκέντρωση, αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία από τους περίφημους “αλληλέγγυους”, οι οποίοι δημιουργούν ταραχές συνεχώς στην χώρα με αφορμή το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα.

Σε τι πιστεύουν οι “πρόσφυγες”

Το τι πιστεύουν και ποιοι είναι τώρα όλοι αυτοί, τους οποίους αποκαλούν… πρόσφυγες αποκάλυψε μια έρευνα που έκανε η εταιρεία δημοσκοπήσεων KAΠA RESEARCH στους καταυλισμούς. Πρώτα απ’ όλα η έρευνα έδειξε ότι σε ποσοστό 73% είναι νέοι άνδρες ηλικίας έως 35 ετών και το στοιχείο αυτό δεν δείχνει βεβαίως κάποιους απελπισμένους και ανήμπορους…

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντησή τους γιατί προτίμησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας και η απάντηση αυτή σε ποσοστό 76% ήταν ότι πολύ απλά επειδή… ήταν εύκολο (!) να περάσουν τα σύνορά μας. Εκεί, όμως, όπου φαίνεται και το τι πιστεύουν και ποιοι είναι όλοι αυτοί προκύπτει από το γεγονός ότι θεωρούν κατά πλειοψηφία υπεύθυνο το καθεστώς Άσσαντ για τον πόλεμο στην Συρία και το Ιράκ και όχι τους… τζιχαντιστές. Αντίθετα βλέπουν την Ρωσσία, η οποία πολέμησε και πολεμά αποφασιστικά τους τζιχαντιστές, με εχθρική διάθεση και μόνο ένα 8% δήλωσε ότι συμπαθεί τους Ρώσσους.

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην χώρα και όλοι αδιαφορούν και όχι μόνον η κυβέρνηση. Σιωπή και από την Ν.Δ., η οποία κατ’ ουσίαν ευθυγραμμίζεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα των λεγόμενων προσφύγων. Προσφύγων, οι οποίοι επαναλαμβάνουμε είναι νέοι, αντιπαθούν τον Άσσαντ και την Συρία! Με απλά λόγια είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ισλαμιστές.

Ατέλειωτα ψέματα και προπαγάνδα

Όχι μόνον αδιαφορία, αλλά και ατέλειωτα ψέματα αρχής γενομένης από τον υπουργό Μουζάλα και άλλους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν έχουν… κανένα παράπονο οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής από τα όσα διαδραματίζονται στην Ειδομένη! Απάντηση στους ψεύτες και τους προπαγανδιστές του συστήματος έδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Παιονίας – όπου υπάγεται η κοινότητα Ειδομένης – κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ένταση, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί έκρηξη και να ξεφύγει η κατάσταση. Δεν ξέρω που θα φτάσει. Είναι πάνω από 14.000 πρόσφυγες αυτή την στιγμή στην Ειδομένη και δεν αποκλείεται να είναι και πολλοί περισσότεροι… Φοβόμαστε ταραχές. Οι κάτοικοι εξεγείρονται και στους πρόσφυγες τελειώνουν τα χρήματα. Πολλοί αγοράζουν όπλα, τα οπλοπωλεία κάνουν χρυσές δουλειές. Και όχι μόνο από την περιοχή γύρω από τον καταυλισμό αλλά και σε πιο μακρινές περιοχές, για την προστασία τους…Η Αστυνομία εκτελεί εντολές, ό,τι της λένε κάνει. Αυτό που γίνεται τώρα δεν την τιμά. Δεν μπορεί να είναι η Αστυνομία σε αυτό το χάλι, απλά να παρακολουθεί…

Μέσα σε καθεστώς τρόμου ζουν λοιπόν, οι κάτοικοι της περιοχής αλλά αυτό δεν προκαλεί αίσθηση στους επαγγελματίες αντιρατσιστές, είτε κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, είτε σιτίζονται από τα μαύρα κονδύλια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, παριστάνοντας με το αζημίωτο τους ανθρωπιστές!

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Εφιαλτική η κατάσταση και στον Πειραιά με ένοπλες συμπλοκές και μαχαιρώματα και με έναν καταυλισμό, μία φαβέλα κυριολεκτικά στημένη στο πρώτο λιμάνι της χώρας μας. Η Πανελλήνια Ένωση των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος ζήτησε την επέμβαση του Εισαγγελέα, αλλά δεν έγινε τίποτε. Εκρηκτική η κατάσταση και η κυβέρνηση τι κάνει; Μοιράζει φυλλάδια, παρακαλώντας(!) τους λαθρομετανάστες να απομακρυνθούν από τον χώρο. Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω απόσπασμα από το εν λόγω φυλλάδιο: “Η περίοδος της παραμονής σας στο λιμάνι είναι «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του Πειραιά. Σας ζητάμε να  σεβαστείτε τους νόμους της χώρας. Σας ζητάμε να συνεργαστείτε με το Λιμενικό και τους αλληλέγγυους φίλους σας ώστε να μεταφερθείτε στα κέντρα υποδοχής σε όλη την Ελλάδα. Σας υπενθυμίζουμε ότι όπου κι αν βρίσκεστε τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, σίτισης και υγειονομικής φροντίδας, αναλαμβάνει αποκλειστικά το ελληνικό κράτος…

Με το φυλλάδιο αυτό αναγορεύει σε φίλους των λαθρομεταναστών τους “αλληλέγγυους των ΜΚΟ”, ενώ τους εκλιπαρεί να σεβαστούν τους νόμους. Αυτό είναι δείγμα ενός κράτους οπερέτας, μιας ακυβέρνητης στην κυριολεξία πολιτείας, η οποία βαδίζει σταθερά προς την καταστροφή.

Δεν είναι μόνο όμως η Ειδομένη, οι καταυλισμοί στην Μακεδονία και τα επεισόδια σε Κω, Λέρο, Λέσβο, Σάμο και Χίο. Η αναταραχή απλώνεται παντού και είναι προφανές ότι εάν υπήρχε κυβέρνηση εθνική θα έπρεπε στη χώρα να κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πριν να είναι πολύ αργά κάποιοι επιτέλους πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η Πατρίδα μας καταστρέφεται, ο Λαός πρέπει να αντιδράσει, “όσοι ζωντανοί” πρέπει να αντισταθούν στην καταστροφή που έρχεται.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: