Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η “αντιρατσιστική” ποινική λογοκρισία του ΣΥΡΙΖΑ


Η επιβολή του πολυπολιτισμού, του “αντιρατσισμού”, του εθνομηδενισμού και η επιχείρηση μετατροπής του Ομοιογενούς Λαού της Χώρας σε ετερογενή πληθυσμό, περνάει μέσα από διάφορες διακλαδώσεις. Εκεί που η επίσημη κρατική-κυβερνητική προπαγάνδα, με τα εκατομμύρια που δίδονται στην προώθηση του “αντιρατσισμού” από τα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ και τις περιθωριακές και παρακρατικές ομαδούλες της άκρας αριστεράς και του “αντιεξουσιαστικού” χώρου, αποτυγχάνει στο να αλλοιώσει τις συνειδήσεις και τις πεποιθήσεις των Ελλήνων, αναλαμβάνει η επίσημη καταστολή με το προσωπείο της δικαιοσύνης. Τα όσα παραθέτουμε παρακάτω αποδεικνύουν του λόγους το αληθές.


“Για τους σκοπούς του παρόντος Πρωτοκόλλου «ρατσιστικό και ξενοφοβικό υλικό» σημαίνει κάθε γραπτό υλικό, εικόνα ή άλλη έκφραση ιδεών ή θεωριών που υποστηρίζουν, προάγουν ή υποδαυλίζουν το μίσος, τις διακρίσεις ή την βία κατά κάποιου ατόμου ή ομάδας ατόμων με βάση την φυλή, ή το χρώμα, την καταγωγή, την εθνική ή την εθνοτική προέλευση, καθώς και την θρησκεία, εάν αυτή χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για κάποιον από τους ανωτέρω παράγοντες”.
Το απόσπασμα που προηγήθηκε προέρχεται από την “νομοθετική πρωτοβουλία” του Υπουργείου Δικαιοσύνης: “Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο και του Προσθέτου Πρωτοκόλλου της, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης, που διαπράττονται μέσω Συστημάτων Υπολογιστών, καθώς και μεταφορά στο ελληνικό δίκαιο της οδηγίας 2013/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις επιθέσεις κατά συστημάτων πληροφοριών και την αντικατάσταση της απόφασης-πλαισίου 2005/222/ΔΕΥ του Συμβουλίου και άλλες διατάξεις”.

Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση στήνει ένα ακόμη απαγορευτικό στην έκφραση της γνώμης, με σκοπό να σκληρύνει ακόμη περισσότερο την σταλινική ανθελληνική λογοκρισία και στον χώρο του διαδικτύου, καθώς για τους “δημοκράτες” της κυβέρνησης είναι εμφανές ότι ο ήδη υπάρχων αντιρατσιστικός νόμος δεν επαρκεί για την σίγουρη καταδίκη όλων, όσοι εκφράζουν διαφορετικές απόψεις απ' αυτές της αριστερίστικης “πολιτικής ορθότητας”, αφού για να ενεργοποιηθεί απαιτεί την διάπραξη κάποιου συγκεκριμένου “αδικήματος” (υπαρκτού ή μη). Αλλά σύμφωνα με αυτόν τον νέο νόμο που έρχεται, δεν χρειάζεται πλέον τίποτε παραπάνω από το να δημοσιοποιήσει κάποιος απλώς τις σκέψεις του στο διαδίκτυο, οι οποίες όμως θα μπορούσαν να θεωρηθούν (αλήθεια, με ποιο κριτήριο;) ως “διακρίσεις”, “προτροπή μίσους” και “μισαλλόδοξος λόγος”. Αυτό το σχέδιο νόμου βασίζεται σε μια (μη υποχρεωτική, φυσικά) οδηγία της ΕΕ, η οποία συντάχθηκε προφανώς ως ανάχωμα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανόδου του Εθνικισμού και των κομματικών του εκφράσεων στις Χώρες της Ε.Ε.

Είναι άμεσα αντιληπτό ότι η νεφελώδης διατύπωση που διαβάσαμε παραπάνω είναι επίτηδες γραμμένη με αυτό το αόριστο ύφος, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και με κάθε τρόπο, για να φιμωθεί με σκληρές ποινικές κυρώσεις ο οποιοσδήποτε τολμήσει να μιλήσει υπέρ των εννοιών της Φυλής, του Έθνους, της Πατρίδας. Έτσι, όπως είναι γραμμένος ο νόμος, ακόμη και εάν κάποιος τολμήσει να πει στο διαδίκτυο ότι πρέπει να υπερασπίσουμε τα σύνορά μας από την εισβολή των λαθρομεταναστών, μπορεί άνετα να αποτελέσει ποινικά κολάσιμο στόχο του ευφάνταστου νομοθέτη, καθώς καλεί σε “διακρίσεις” με βάση την “προέλευση”. Ακόμη κι αν τολμήσει να θέσει υπό κρίση το Ισλάμ για τον υποστηρικτικό του ρόλο στην τρομοκρατία των τζιχαντιστών του ISIS, ή τον επιθετικό και ισοπεδωτικό του χαρακτήρα έναντι των “απίστων”, μπορεί να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού σύμφωνα με το πνεύμα που απορρέει απ' αυτόν τον νόμο ακόμη και η κριτική της θρησκείας μπορεί να ποινικοποιηθεί αν χρησιμοποιείται ως “πρόσχημα”.

Σε όσους τυχόν θεωρήσουν ως υπερβολική αυτή την προσέγγιση, αφού τους τονίσουμε ότι δεν έχουν αντιληφθεί την εκδικητική και ουσιαστικά μισάνθρωπη ιδιοσυγκρασία των “αντιρατσιστών” της κυβέρνησης, ας τους υπενθυμίσουμε την περίπτωση της επιχείρησης ποινικοποίησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι για την διατύπωση κάποιας άποψης, η οποία υποτίθεται ότι υποβιβάζει και προσβάλλει ανθρώπους που ανήκουν σ' άλλη Φυλή ή Έθνος, αλλά για το σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!

Οι “αντιρατσιστές” του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα ολόκληρης της πολιτικής γραμμής της συγκυβέρνησης, χρησιμοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να εγκαταστήσουν ένα καθεστώς ολοκληρωτικής ανθελληνικής λογοκρισίας σε κάθε Έλληνα που αντιδρά στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και την αντικατάσταση του Λαού της από πακιστανούς, αφγανούς, μπαγκλαντεσιανούς κ.τ.λ.

Φροντίζουν, μάλιστα, να νομοθετούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα λογοκρισίας και απαγόρευσης γνώμης, έτσι ώστε όταν κάποια στιγμή ο πισινός τους εγκαταλείψει την βολική και χρυσοφόρα κυβερνητική καρέκλα να έχουν αφήσει πίσω τους αρκετό “έργο”. Ευελπιστούν (όχι άδικα) ότι οι φιλελεύθεροι της ΝΔ, που πιθανότατα θα τους διαδεχθούν στον εξουσιαστικό θώκο, είτε από δειλία και ατολμία,είτε από τον έμφυτο κοσμοπολιτισμό που τους διέπει και τους κάνει εθνομηδενιστικά “συγγενείς” με τους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πειράξουν αυτούς τους ανθελληνικούς λογοκριτικούς νόμους, αλλά θα τους αφήσουν ώστε να συνεχίζουν να εμποδίζουν την εκδήλωση του φρονήματος των Ελλήνων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: