Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εμπόριο ναρκωτικών, ένας ύπουλος κοινωνικός πόλεμος.

Εμπόριο Ναρκωτικών, ένας ύπουλος κοινωνικός πόλεμος   Ο πόλεμος στη σύγχρονη εκδοχή του διεξάγεται με πολλές και ύπουλες μεθόδους. Τα πεδία της μάχης δεν είναι κάποια ρομαντικά τοπία. Δεν είναι τοπία όπου θα στηθούν μνημεία δόξης και ο αγώνας δεν είναι ενάντια σε σπουδαίους εχθρούς αλλά σε τιποτένιους και μοχθηρούς δεσπότες. Πρόθυμοι στα σκοτεινά σχέδια τους, ανδρείκελα και ανθρωπάρια που ενδιαφέρονται μόνο για λεφτά. Το πεδίο της μάχης είναι πια το σπίτι του καθενός από μας και ο "εχθρός" χτυπά πρώτα τον εγκέφαλό μας δηλητηριάζοντας τον με ύπουλες ιδέες-ιδεολογήματα.

     Δεν είναι τυχαία η συστράτευση και η στρατολόγηση αλλοδαπών μαφιόζων που πουλάνε και κάνουν χρήση ναρκωτικών σε ομάδες τρομοκρατικές ανθελληνικές, όπως ο Ριτζάι ή οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και σε κόμματα που πολεμούν το Λαϊκό Εθνικισμό. Όμως, πια τα ναρκωτικά αποτελούν μάστιγα και το καλύτερο όπλο για να καταστρέψεις τη νεολαία ενός λαού. Και η νεολαία είναι το αύριο. Συνεπώς χωρίς νεολαία, δεν υπάρχει αύριο για το Έθνος. Και όταν στερείς από τη νεολαία τα Εθνικά Ιδανικά της Τιμής και της Πατρίδας, τότε κάνεις τους νέους και τις νέες ακόμα πιο εύκολα θύματα στους επιτήδειους και αδίστακτους "μάγους" που πουλάνε την "εξωτική" πραμάτεια τους στην κοινωνία. Μιας κοινωνίας ποτισμένης και εθισμένης στην κατανάλωση από τις προσφορές των υπεραγορών μέχρι την "υψηλή" τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων.

     Τρία χρόνια έκανε να επιστρέψει στο κελί της φυλακής, κακοποιός ο οποίος βγήκε με άδεια το 2009 και αντί για τη "στενή" έγινε "αγρότης". Εντοπίστηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2013 στην περιοχή της Βόνιτσα όπου είχε καλλιεργήσει εκατοντάδες δενδρίλια χασίς. Πολλά τα ερωτήματα που πηγάζουν από την περίπτωση και φυσικά πολλές οι ευθύνες των κρατούντων.

     Πρέπει να αντισταθούμε στο σάπιο κατεστημένο και τους σάπιους υπαλλήλους αυτού του κράτους που βολεμένοι, τρώνε, πίνουν και διασκεδάζουν με λεφτά που προέρχονται κυριολεκτικά από το Αίμα των Ελλήνων και διαμορφώνουν το πλέον σκοτεινό και ζοφερό Αύριο...

 Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ