Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζει πλειστηριασμούς για 15.000 πρώτες κατοικίες Ελλήνων

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζει πλειστηριασμούς για 15.000 πρώτες κατοικίες Ελλήνων
      Ανοίγουν νομοθετικά την κερκόπορτα για να πάρουν οι τοκογλύφοι την πρώτη κατοικία των Ελλήνων!
      Στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας προχωρά από το 2014 η κυβέρνηση και σύντομα το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.
      Οι τροϊκανοί νομοθέτες φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις, προβλέπουν να δοθεί χάρη σε όσους οφείλουν δόσεις δανείων τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε και η κρίση κορυφώθηκε. Ένα νομικό πυροτέχνημα για να χρυσώσουν το χάπι, εφόσον μετά το πέρας αυτού του διαστήματος οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα εξακολουθούν να είναι άνεργοι ή να έχουν χαμηλά εισοδήματα δεν θα είναι μέσα στην τριετία χάριτος και θα χάνουν οριστικά το σπίτι τους!
      Στο υπουργείο θεωρούν ότι η τριετία είναι ένα λογικό διάστημα να οφείλει κάποιος χρήματα για το ακίνητό του, καθώς μεγαλύτερο διάστημα σημαίνει αποχή από τις υποχρεώσεις του. Οι “νομοθέτες” δεν κάνουν λόγο όμως για το αν ο ιδιοκτήτης είναι άνεργος ή μισθωτός των 400 ευρώ ή για το ότι η φορολογία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια 100% και ο μέσος Έλληνας πολίτης έχει χάσει τουλάχιστον το 60% της αγοραστικής δύναμης που είχε πριν το μνημόνιο.
      Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς επιβεβαιώνεται για τα σχέδια εκμηδενισμού του Έλληνα πολίτη. Την μια εβδομάδα βγαίνει μια φήμη, την επόμενη εβδομάδα ένα “δημοσίευμα με βάσιμες πληροφορίες” και την επόμενη περνάει μια τροπολογία “σφήνα” σε ένα ξεκάρφωτο νομοσχέδιο και ο Έλληνας μένει άμεσα δίχως σπίτι, βλέποντας τους κλέφτες πολιτικάντηδες να ζουν και να βασιλεύουν εις βάρος τουΑν δεν είναι αυτό τυραννία τότε τί είναι;

      Χρυσή Αυγή για ένα αυτάρκες και ισχυρό κοινωνικό κράτος! 


ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ