Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μουσείο Κεμάλ φτιάχνει ο Μπουτάρης

     Σε μία νέα πρόκληση εναντίον των πολιτών της Θεσσαλονίκης προβαίνει ο δήμαρχος των τούρκων, ο εχθρός κάθε τι ελληνικού, ο Γιάννης Μπουτάρης. Μετά την απαγόρευση της εκδήλωση των Ποντίων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, μετά την παρέλαση των ανώμαλων, τώρα φτιάχνει και μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη.
Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται περί αστείου, όμως δεν είναι. Το λογικό θα ήταν να μην μπορεί κάποιος να είναι τόσο ανάλγητος, ώστε να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον σφαγέα του Ελληνισμού. Ιδιαιτέρως δε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα ζουν μερικοί από αυτούς που έζησαν την Μικρασιατική Καταστροφή, τον απότομο ξεριζωμό του Ελληνισμού, που ονομάστηκε «συνωστισμός» από την Ρεπούση.
     Στην νεοφιλελεύθερη λογική των μνημονίων, αλλά και της μαρξιστικής αντίληψης των πραγμάτων, το κέρδος είναι υπέρ άνω όλων και τα πάντα, ακόμα και η ίδια μας η ψυχή, θα πρέπει να κάνει στην άκρη, προκειμένου να αποκτηθεί περισσότερος πλούτος. Το μουσείο Κεμάλ, στην σκέψη του Μπουτάρη, όμως, δεν αποσκοπεί στην απόκτηση κερδών. Αποσκοπεί στην διάλυση της εθνικής συνειδήσεως, ώστε να καταστεί η Θεσσαλονίκη μία πολυπολιτισμική χώρα και να δημιουργηθεί εν τέλει η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως την ονειρεύονται οι Ιουδαίοι ταγοί της παγκοσμιοποίσης.
     Αποτελεί πραγματικά ντροπή για την χώρα να διοικούν δήμους της άνθρωποι, όπως ο Μπουτάρης και ο Καμίνης. Άνθρωποι που θέτουν υπέρ άνω όλων την εξυπηρέτηση των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων, εις βάρος των πολιτών. Ο Λαός της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτός της Αθήνας έχουν αντιληφθεί την συμπαιγνία που έπαιξαν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στηρίζοντας με κάθε τρόπο – νόμιμο ή παράνομο – τους δημάρχους αυτούς, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς να γίνουν αντικείμενο γιούχας. 

ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ