Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΛΟΓΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




     Για να προβλέψεις μερικά γεγονότα ή καταστάσεις του μέλλοντος δεν χρειάζεται να διαθέτεις ούτε μαντική ικανότητα ούτε τύχη. Είναι αρκετό να ταξινομήσεις και να επεξεργαστείς με μία λογική αλληλουχία τα στοιχεία, τα πράγματα που έχεις στην διάθεσή σου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγεί ενισχυμένη από την σκευωρία που εξυφάνθη εις βάρος της για δύο απλούς λόγους. 


     1) Όσοι ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειδικά μετά τις πρώτες εκλογές το έκαναν ενώ τα ΜΜΕ την εξύβριζαν ως ναζιστική οργάνωση, φασιστικό μόρφωμα, εγκληματική οργάνωση, δολοφονική οργάνωση, ρατσιστική, με τάγματα εφόδου, με φόνους μεταναστών (χωρίς βέβαια καμία απόδειξη), κ.τ.λ. Αυτό το υβρεολόγιο συνεχίστηκε έκτοτε χωρίς σταματημό. Όσοι λοιπόν αποφάσισαν να ψηφίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές το έκαναν παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης από το κατεστημένο. Τις ύβρεις και τις «κατηγορίες» τις είχε ακούσει ο κόσμος, όμως διάλεξε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακόμη και αυτοί που δεν μας επέλεγαν ως πολιτική λύση του οικονομικοκοινωνικού και εθνικού αδιεξόδου, κατανοούσαν το άδικο των εναντίον μας επιθέσεων.

     Έτσι οι συλλήψεις των βουλευτών μας και ο βόρβορος και ο οχετός που ακολούθησε δεν εξέπληξε κανέναν υποψήφιο ψηφοφόρο του κινήματός μας. Αυτός ο οχετός εκτοξεύεται πάνω από έναν χρόνο. Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει κανείς χρυσαυγίτης που να επηρεάστηκε από τα γεγονότα, κανείς που να άλλαξε γνώμη ως προς την πρόθεση ψήφου. Ναι ,είναι αλήθεια ότι μπορεί κάποιοι να φοβήθηκαν και να μην δηλώνουν πλέον ανοικτά την πολιτική τους προτίμηση, αυτό όμως δεν τους έκανε να αλλάξουν πολιτική επιλογή. Μέσα στο παραβάν δεν υπάρχει φόβος.


     2) Αντίθετα τα αίτια που ώθησαν τον κόσμο προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ή τα αίτια που ήλκυσαν τον κόσμο προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενισχύθηκαν. Η ανεργία, η φτώχεια, η πείνα, η αδιαφορία για τα εθνικά θέματα, η ξένοι εισβολείς, η αύξηση της παράλογης φορολογίας, το διαλυμένο σύστημα υγείας, το διαλυμένο σύστημα εκπαίδευσης, η εγκληματικότητα (ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος), όλα αυτά πλήττουν πλέον όχι μόνον τα λαϊκά αλλά και τα άλλοτε εύπορα στρώματα της κοινωνίας μας. 


     Ταυτόχρονα η αγέχωρη στάση των βουλευτών μας, η πίστη τους σε ένα ιδανικό, το μη ξεπούλημά τους στο προδοτικό κατεστημένο , η σταθερή και συνεπής στάση τους στα πιστεύω τους, η άδικη μεταχείριση από την δικαιοσύνη, τους θυματοποιεί στα μάτια του κόσμου και τους κάνει πρότυπα φιλοπατρίας και αντιμνημονιακού αγώνα, ιδίως στους νέους. 


     Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω δεδομένων, οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η ενίσχυση της εκλογικής επιρροής του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι λογικός μονόδρομος.


Απόστολος Τζαρός 
(Δικηγόρος – Θεολόγος)