Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η εγκληματική ομάδα των αναρχικών που λήστευε σούπερ μάρκετ


Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η εγκληματική ομάδα των αναρχικών που λήστευε σούπερ μάρκετ
     Καμία αντίδραση από Αθανασίου-Δένδια, νεκρική σιγή από τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ

     Ανήκεις στον αναρχικό χώρο (παρακλάδι του Σύριζα), έχεις σχέση με αριστερές τρομοκρατικές ομάδες και συλλαμβάνεσαι μετά από ένοπλη ληστεία; Κανένα πρόβλημα! Η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας είναι «μεγαλόψυχη» και σε αφήνει ελεύθερο για να συνεχίσεις απτόητος το «επαναστατικό» σου έργο!
     Είσαι Έλληνας Εθνικιστής, στέλεχος, μέλος ή υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες; Τότε η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας, καθ' υπόδειξη της διεφθαρμένης και υπόδουλης στους ξένους πολιτικής εξουσίας, σε βαφτίζει εγκληματία και δίχως κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο σε προφυλακίζει, για να συνετιστείς και να πάψεις να αντιστέκεσαι στο Καθεστώς της σαπίλας και του ραγιαδισμού!





     Το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου, αναρχικοί τρομοκράτες προχώρησαν σε ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην οδό Δελφών, στη περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ήταν ήδη ενήμερη από πληροφορίες πως τα συγκεκριμένα άτομα επρόκειτο να προχωρήσουν στην εγκληματική τους δραστηριότητα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ως εκ τούτου, 2 εκ των 4 τρομοκρατών της αριστεράς, συνελήφθησαν λίγο μετά τη ληστεία, στην οδό Βουλγαροκτόνου στην Πυλαία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 20 και 21 ετών, ενώ ακολούθως συνελήφθη και μια 22χρονη γυναίκα, ενώ αναζητείται 25χρονος συνεργός τους, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία και θεωρείται ο διευθύνων τη συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα.

     Αξίζει να αναφερθεί ότι την υπόθεση εξιχνίασε το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την συνδρομή κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, γεγονός που μαρτυρά τη σύνδεση της ομάδας των αναρχικών με τρομοκρατικές οργανώσεις!

     Από τις πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής, προκύπτει πως η εγκληματική ομάδα είχε σχεδιάσει χτυπήματα σε πιθανούς στόχους από τις αρχές του Οκτωβρίου, οι οποίοι περιελάμβαναν σούπερ μάρκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης και Δ.Ο.Υ. της πόλης. Αμέσως μετά τη σύλληψή τους, λειτούργησε το δίκτυ προστασίας της αριστερής τρομοκρατίας, από Κράτος, δικηγόρους και δημοσιογράφους, οπότε τεχνηέντως διέρρευσε πως τα χρήματα από τη ληστεία δεν προορίζονταν για ενίσχυση τρομοκρατικών δράσεων της αριστεράς, αλλά για. προσωπική κατανάλωση!

     Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν, περούκες (οι οποίες φυσικά δεν προορίζονταν για τις απόκριες, όπως θα ισχυριστούν οι αριστεροί δικηγόροι και δημοσιογράφοι), βιβλία και φυλλάδια με αναρχικό περιεχόμενο. Ένα από τα βιβλία, είναι το «νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης», το οποίο κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, εκδόθηκε από τους φυλακισθέντες τρομοκράτες των «Πυρήνων της Φωτιάς», οι οποίοι και συμμετείχαν στην παρουσίασή του στη Θεσσαλονίκη, μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης από τις φυλακές!

 

     Οι τρεις συλληφθέντες απολογήθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα, με τους δύο άνδρες να ομολογούν την πράξη τους -για. οικονομικούς, όπως ισχυρίστηκαν, λόγους- ενώ η 22χρονη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση. Και η δικαιοσύνη ενός σάπιου και διεφθαρμένου Καθεστώτος, έκανε το «θαύμα» της, αφήνοντας ελεύθερους τους παρακρατικούς τρομοκράτες, με περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ επιπλέον στους δύο άνδρες επιβλήθηκε και η «εξοντωτική» χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ!

 

     Η συγκεκριμένη απόφαση, αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο αποδεικνύει τη στενή σχέση και συνεργασία Κράτους και αριστερού παρακράτους, την στιγμή μάλιστα που πληθαίνουν οι διαρροές από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία περί επικείμενου χτυπήματος τρομοκρατών σε πολιτικό στόχο (φωτογραφίζοντας βουλευτές ή στελέχη της Χρυσής Αυγής). Επιπρόσθετα, η απόφαση αποτελεί πιστή αντιγραφή της περίπτωσης των αριστερών τρομοκρατών Μαζιώτη-Ρούπα, τους οποίους επίσης το Κράτος άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα σήμερα τάχα να καταζητούνται από τις αρχές, φθάνοντας σε τέτοια επίπεδα θρασύτητας, ώστε να αποστέλλουν επιστολή συγχαρητηρίων στην κυβέρνηση και απειλών προς τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τις παράνομες προφυλακίσεις των Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Γ. Λαγού!

     Χρήζει ξεχωριστής επισημάνσεως το γεγονός πως για την εξαφάνιση Μαζιώτη και Ρούπα, οι αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων είχαν επιρρίψει ευθύνες στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, η οποία ζητούσε από τα αστυνομικά όργανα να κάνουν τα στραβά μάτια στις καθυστερήσεις των τρομοκρατών, εις ότι αφορά το υποχρεωτικό από τους περιοριστικούς όρους, «παρών» στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Ή λοιπόν οι δικαστικές αρχές δεν διδάσκονται τίποτε από τα παθήματά τους ή κάποιος «αόρατος» πολιτικός δάκτυλος επεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης, επιβάλλοντας τη θέληση του Καθεστώτος. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι υπόλογη έναντι του Ελληνικού Λαού!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ