Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητέ συνάδελφε...(άρθρο-επιστολή του συναγωνιστή Απόστολου Τζαρού)



Αγαπητέ συνάδελφε,


     Η συγκυρία που βιώνουμε φέρει στους ώμους του δικηγορικού σώματος την ευθύνη όχι μόνο της προάσπισης των επαγγελματικών μας συμφερόντων αλλά και της υπεράσπισης της δημοκρατίας της ίδιας.


     Συνάδελφε δικηγόρε, δεν είναι μόνον η υπερφορολόγηση, δεν είναι μόνον ο Φ.Π.Α., τα αυξημένα κόστη λειτουργίας γραφείου, τα αυξημένα παράβολα. Καλούμαστε σε αυτή την αποφράδα περίοδο της πατρίδας μας, με τα μνημόνια, τους ξένους τοκογλύφους, την σωρεία σκανδάλων που ξεπροβάλλουν καθημερινά, την ατιμωρησία των κλεφτών του δημοσίου χρήματος ֹ, να στηρίξουμε την δημοκρατία. 

     Ως δικηγόροι, ως νομικοί του πεδίου και όχι του θερμοκηπίου, βλέπουμε την συνταγματική εκτροπή που συνετελέσθη στην προσπάθεια του συστήματος να συντρίψει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Χρέος έναντι του όρκου μας, έναντι των παιδιών μας, έναντι της αλήθειας, της δημοκρατίας και της επιστήμης μας είναι να βροντοφωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στον ευτελισμό της νομικής επιστήμης, στις πολιτικές του μνημονίου και στις πολιτικές της αντιδημοκρατίας.


     Συνάδερφε δικηγόρε, σε καλούμε να στηρίξεις την ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ πρώτα για την αξιοπρέπειά σου, για τους αγώνες σου, για τις θυσίες σου, για τους κόπους σου, για τα ξενύχτια που κάνεις, για το άγχος, για το ήθος που δείχνεις καθημερινά. Πάνω από όλα όμως ,ψηφίζοντας εμάς στηρίζεις την δημοκρατία. Δεν σου υποσχόμαστε τίποτε αλλά θα κάνουμε το ό,τι καλύτερο μπορούμε και ξέρεις ήδη ότι δεν θα σε προδώσουμε ποτέ, ούτε εσένα ούτε την εμπιστοσύνη σου. 

Μετά Τιμής,

Απόστολος Τζαρός
Δικηγόρος-Θεολόγος

Υποψήφιος σύμβουλος 
με τον συνδυασμό της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων