Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών



     Η ηγεσία της ΕΕ που εδρεύει στις Βρυξέλλες απείλησε την Ρωσία με αυστηρές κυρώσεις εφόσον δεν θελήσει να ενδώσει σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Κριμαίας. Το πολιτικό καμπαρέ των Βρυξελλών, το οποίο αποτελείται από υποτελείς της Ουάσιγκτον και των Αμερικανοσιωνιστών διεμήνυσε στον Πούτιν ότι η ανάμιξή του στα εσωτερικά ζητήματα της Ουκρανίας χειροτερεύει την κατάσταση και μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κλιμάκωση. Υποθέτουμε ότι με την «ανεξέλεγκτη κλιμάκωση» εννοούν πόλεμο, γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αντιπαρατεθεί με τις ρωσικές δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη.   Θα είχε ενδιαφέρον όμως να δούμε το επόμενο διάστημα τον Barroso και τον van Rompuy να εισβάλουν επικεφαλείς των στρατευμάτων τους ως άλλοι Ναπολέοντες στην Ρωσία. Στην θλιβερή και δύσκολη εποχή που ζούμε θα είχαμε και κάτι για να γελάσουμε. Η εικόνα και μόνο του «καρτούν» van Rompuy πάνω στο άλογο με ναπολεόντεια στολή ή έστω ως Rambo Rompuy ζωσμένος με όπλα θα γέμιζε με χαχανητά όλη την Ευρώπη.
     Προφανέστατα οι γελωτοποιοί της Ουάσιγκτον στις Βρυξέλλες δεν έχουν διδαχτεί τίποτε από την ναπολεόντεια ιστορία. Ο λόγος που η Ουκρανία βρίσκεται σήμερα σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση και ένα βήμα πριν την διχοτόμηση είναι αποτέλεσμα των ενεργειών των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον, που έδρασαν βέβαια υπό τις εντολές του αμερικανοσιωνιστικού λόμπι. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ χωρίς να λάβουν υπόψη τους τα ιστορικά και πολιτισμικά δεδομένα αυτής της χώρας την υποχρέωσαν μέσω ενός πραξικοπήματος να επιλέξει μεταξύ Βρυξελλών και Μόσχας, που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση και θαρραλέα αντίδραση του Πούτιν.

     Το «προτεκτοράτο της Ευρώπης», σύμφωνα με δήλωση του Brzezinski, κόπτεται ξαφνικά για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας. Πού ήταν όμως όλοι αυτοί οι γελωτοποιοί πολιτικάντηδες της ΕΕ όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ ή επέτρεψαν την δημιουργία «τεχνητών» κρατικών οντοτήτων όπως το Κόσσοβο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τα Σκόπια; Η άνευ ορίων αλαζονεία και η υποκρισία της Ουάσιγκτον και των ευρωπαίων υποτελών της μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή των Σιωνιστών του Τελ Αβίβ  και έχει καταντήσει πλέον αβάσταχτη. Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και 60 περίπου χρόνια οι ΗΠΑ έχουν επέμβει στρατιωτικά σε πάνω από 40 χώρες, έχουν καθαιρέσει κυβερνήσεις, έχουν δολοφονήσει ηγέτες χωρών και είναι υπεύθυνες για μαζικές δολοφονίες αμάχων. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κατηγορούν την Ρωσία για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ουκρανίας όταν αυτές  πραξικοπηματικά κατέλαβαν την εξουσία στο Κίεβο και προσπάθησαν να παραδώσουν την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους, απειλώντας ταυτόχρονα με εξολόθρευση τον ρωσόφωνο πληθυσμό.

     Εν κατακλείδι όμως ποια είναι η θέση των Σαμαρά-Βενιζέλου για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία; Θα πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό για το πραξικόπημα της ΕΕ και των ΗΠΑ ή θα επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά την υποτέλειά τους στους Αμερικανοσιωνιστές, διαλαλώντας ως γελωτοποιοί του «βασιλιά» ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν». Το τι θα γίνει στην Ουκρανία έχει τεράστια σημασία και για εμάς τους Έλληνες. Παραδόξως δεν το κατανοούν ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν οι προδότες πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν. Η Ελλάδα και η Ουκρανία, ανεξαρτήτως μεγεθών, είναι δυο από τα πλέον σημαντικά μέτωπα για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στην Ελλάδα ο στόχος αυτός έχει σχεδόν επιτευχθεί, στην Ουκρανία  με την σθεναρή αντίσταση της Ρωσίας και της πλειοψηφίας του ουκρανικού λαού απετράπη. Η Ρωσία την ιστορική αυτή στιγμή μετράει τους φίλους και συμμάχους της. Τα συμφέροντα της πατρίδας μας, αποδεδειγμένα πλέον και στον πιο αδαή, δεν μπορεί να είναι με αυτούς που θέτουν θέμα «γκρίζων ζωνών»  στο Αιγαίο, που διαμέλισαν την Κύπρο και οδήγησαν σε χρεοκοπία Κύπρο και Ελλάδα με σκοπό να οικειοποιηθούν τα ενεργειακά  κοιτάσματα και τον φυσικό  πλούτο των δυο χωρών.

     Η ιστορική συγκυρία που διερχόμεθα είναι εξόχως κρίσιμη για τον Ελληνισμό. Η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άβυσσο και δυο βήματα πριν το έρεβος. Η Ελλάδα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις συμμαχίες της ώστε να μην καταντήσει προτεκτοράτο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για να το αποτρέψει είναι η Χρυσή Αυγή. 

Γ.Λ.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ