Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αφιέρωμα της Κ.Ε.Δ στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

 Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων θέλοντας να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, αναδημοσιεύει το παρακάτω κείμενο με την ελπίδα κάποια στιγμή να μπει επιτέλους ένα τέλος στα ρατσιστικά εγκλήματα και στις διακρίσεις σε βάρος ανθρώπων λόγω του χρώματος του δέρματός τους:

Η τραγική κατάσταση στην Νότια Αφρική: Ρατσισμός κατά των Λευκών



Του Kyle Rogers (Examiner) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

     Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Διεθνής Συμμαχία για το Τέλος των Γενοκτονιών (International Alliance to End Genocide) ανέβασε τη Νότια Αφρική πιο πάνω στη λίστα των κρατών που παρακολουθούνται για γενοκτονίες.
     Από το επίπεδο «οκτώ», μετακίνησαν τη Νότια Αφρική στο επίπεδο «πέντε έως έξι». Το επίπεδο πέντε είναι «πόλωση» και το επίπεδο έξι είναι «προετοιμασία».
 
     Οι διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δήλωσαν ότι «τώρα έχουμε αποδείξεις μιας οργανωμένης παρότρυνσης σε πράξεις βίας ενάντια στους λευκούς ανθρώπους». Αυτό ήταν ως απάντηση στον Julius Malema, τον ηγέτη της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου [ANC], που διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες απευθύνει έκκληση για τη δολοφονία των λευκών ανθρώπων. Παροτρύνει τεράστια πλήθη να τραγουδήσουν το "Σκοτώστε τον Μπόερ." Η λέξη Μπόερ είναι ολλανδική για τους γεωργούς και ιστορικά αναφέρεται στους λευκούς Νότιους Νοτιοαφρικανούς ολλανδικής καταγωγής. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται ως ευφημισμός για όλους τους λευκούς στη Νότια Αφρική.
 
     Ο Malema, ζήτησε τη δήμευση κάθε ιδιοκτησίας που έχουν οι λευκοί και την ανατροπή της γειτονικής Μποτσουάνα που είναι φιλική με τους λευκούς. Το δικαστήριο της Νότιας Αφρικής εξέδωσε μια διαταγή με την οποία ζητούσε από τον Malema να σταματήσει τη βίαιη προτροπή του. Ο Malema, συνέχισε να τραγουδάει το τραγούδι δημόσια και υποστηρίχθηκε από άλλα ηγετικά στελέχη του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένης της Γουίνι Μαντέλα.
     Ο Malema, δεν είναι κάποιο μικρό όνομα στο ANC. Ο τωρινός πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα τον περιέγραψε το 2010 ως τον μελλοντικό Πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής.
Λίγο μετά που η Νότια Αφρική ανέβηκε στο επίπεδο απειλή γενοκτονίας «έξι», το ANC υποβίβασε τον Malema, κάτω από τη διεθνή πίεση. Ωστόσο, η μαζική δολοφονία των λευκών ανθρώπων συνεχίζεται αμείωτη στη Νότια Αφρική.
     Αρκετές άλλες ομάδες υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολλά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν επίσης δηλώσει ότι η δολοφονία των λευκών στη Νότια Αφρική είναι μία γενοκτονία που έχει φυλετικά κίνητρα.
     Οι λευκοί αγρότες που ζουν στη Νότια Αφρική έχουν το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών από κάθε άλλη ομάδα ανθρώπων στον κόσμο, και αυτό περιλαμβάνει όλες τις τρέχουσες εμπόλεμες ζώνες.
 
     Από τότε που το ANC ανέλαβε την εξουσία, πάνω από 4.000 αγρότες της Νότιας Αφρικής και μέλη των οικογένειών τους έχουν δολοφονηθεί. Χιλιάδες περισσότεροι έχουν δεχθεί επίθεση. Μερικές φορές και μαύροι που εργάζονται στα αγροκτήματα δέχονται επιθέσεις επίσης.
     Αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τη γη τους, οι λευκοί που είναι ιδιοκτήτες εμπορικές φάρμες έχουν πέσει κατακόρυφα από 85.000 σε 11.000. Ένα εκατομμύριο θέσεις απασχόλησης, τις περισσότερες από αυτές κατέχουν μαύροι γεωργικοί εργάτες, έχουν χαθεί. Η επισιτιστική ασφάλεια της Νότιας Αφρικής έχει χαθεί επίσης. Αυτό σε μια ήπειρο που είναι γνωστή ότι έχει τις πιο συχνές σοβαρές ελλείψεις τροφίμων.
 
     Τουλάχιστον 68.000 λευκοί Νοτιοαφρικανοί έχουν δολοφονηθεί από τότε που το ANC ανέλαβε την εξουσία. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος, καθώς τα αρχεία της Νότιας Αφρικής που τηρούνται έχουν αλλοιωθεί σοβαρά από το ANC. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Μουσείο Γενοκτονίας της Νότιας Αφρικής.
     Οι κυρίως, Ολλανδοί λευκοί αγρότες στη Νότια Αφρική ήταν από τους πιο εργατικούς και τεχνολογικά προηγμένους στον κόσμο. Κράτησαν ένα μεγάλο μέρος της υποσαχάριας Αφρικής καρποφόρα. Άλλα πεινασμένο έθνη έχουν επιστρατευθεί για να δώσουν στους λευκούς αγρότες από την Ν. Αφρική πολιτικό άσυλο. Η Σαουδική Αραβία, και η Δημοκρατίας της Γεωργίας είναι μεταξύ των εθνών που προσλαμβάνουν πρώην αγρότες της Νότιας Αφρικής με υποσχέσεις για ελεύθερη γη. Η Νότια Αφρική, ωστόσο, βρίσκεται τώρα σε κίνδυνο από σοβαρές ελλείψεις τροφίμων.
     Σε ένα έθνος που ονομάζεται "η πρωτεύουσα των βιασμών σε όλο τον κόσμο" από τον ΟΗΕ, οι λευκοί ζουν στον απόλυτο καθημερινό τρόμο της δολοφονίας.
 
     Ενώ πολλοί Αμερικανοί πολιτικοί αρέσκονται να ζητούν την «παρέμβαση» εκ μέρους των διαφόρων λαών του κόσμου, κάνουν επιδεικτικά τα στραβά μάτια για τους λευκούς της Νότιας Αφρικής. Στην πραγματικότητα, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Sam Brownback έκανε κάποιες σοκαριστικά απεχθείς παρατηρήσεις σχετικά με τους λευκούς Νοτιοαφρικανούς κατά το 2008 κατά τις εκλογές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
     Ο Brownback είναι ένας σημαντικός υποστηρικτής των ανοικτών συνόρων και της αμνηστίας. Υποστήριξε τους νόμους της Γερουσίας του 2006 του 2007 για μαζική χορήγηση αμνηστίας. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, όταν βρέθηκε στη Νότια Καρολίνα, κάλεσε τους Αμερικανούς να πάνε στην Κίνα και να υιοθετήσουν θηλυκά μωρά Κινέζων. Ωστόσο, όταν ο συνταξιούχος συνταγματάρχης υπολοχαγός Robert Slimp τον ρώτησε αν θα υποστηρίξει τη χορήγηση ασύλου σε λευκούς Νοτιοαφρικανούς, ο Brownback έδωσε μια απάντηση που συγκλόνισε το πλήθος. Είπε ότι δεν θα το υποστηρίξει ότι επειδή οι λευκοί Νοτιοαφρικανοί μπορεί να φέρουν μαζί τους στις ΗΠΑ «ρατσιστικές συμπεριφορές». Ο Brownback θέλει να έρθουν όσο πιο πολλά Μεξικανάκια και Κινεζάκια κοριτσάκια μπορούν να έρθουν, αλλά βάζει "STOP" σε ανθρώπους που μοιράζονται ένα παρόμοιο υπόβαθρο με τον ίδιο.
 
     Τον περασμένο μήνα μια ομάδα ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαδήλωσαν μπροστά από το τηλεοπτικό στούντιο FOX στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, για να δημοσιοποιήσουν την σφαγή των λευκών στη Νότια Αφρική. Και άλλες τέτοιες διαδηλώσεις προγραμματίζονται σε όλο τον κόσμο φέτος το Φεβρουάριο και το Μάρτιο.