Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Όλοι οι πολιτικοί να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, αφού γνώριζαν την “επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων”

Όλοι οι πολιτικοί να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, αφού γνώριζαν την “επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων”

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός" για τις τελευταίες εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

     Όποιος είχε έστω και το ελάχιστο ψήγμα αμφιβολίας περί της πολιτικής φύσεως των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, με το τελευταίο δικαστικό έγγραφο οφείλει να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Με Βούλευμα, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε την προσφυγή των Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Ως αιτιολογία, το Συμβούλιο χρησιμοποίησε τον ισχυρισμό ότι: «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς»! Δηλαδή, όχι ότι διέπραξε αδικήματα ο ίδιος, ούτε ότι έδωσε εντολή ή διέταξε κάποιους άλλους να κάνουν εγκλήματα, ούτε ότι γνώριζε τα αδικήματα που έχουν τελέσει άλλοι, αλλά ότι γνώριζε τί επιδιώκουν (!) να πράξουν μέλη, στελέχη και οπαδοί (ναι, καλά διαβάσατε: οπαδοί) του κόμματος!!!

     Πάμε να θυμηθούμε εν τάχει μερικά περιστατικά που ταιριάζουν «γάντι» στο συγκεκριμένο «βούλευμα» - ντροπή για την δικαιοσύνη:

     1. Στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012 σημειώθηκε ένα φριχτό πενταπλό φονικό, για το οποίο συνελήφθησαν και εν τέλει καταδικάστηκαν σε πεντάκις ισόβια οι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχιλίδης. Ο Μαμαλικόπουλος κατά την απολογία του είχε υποστηρίξει ότι διέκοψε τις «διακοπές» του και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τον συνεργό του για να ψηφίσει Σύριζα. Χαρακτηριστικά είπε «ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός». Συνεπώς με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι στην δικαιοσύνη, αφού: «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».
     2. Στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος. Την περίοδο της υπουργίας Τσοχατζόπουλου, ο Βενιζέλος ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ, συνεπώς πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, γιατί : «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».
     3. Στις 8 Ιανουαρίου του 1991 τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας δολοφονούν τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα. Το 1991 ο Αντώνης Σαμαράς ήταν βουλευτής της ΝΔ και μάλιστα σε περιοχή πολύ κοντά στην Πάτρα όπου έγινε το φονικό. «Ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς» και συνεπώς πρέπει πάραυτα να παραιτηθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή για τα περαιτέρω.
Τα παραπάνω τρία σημεία είναι κάποια από τα ελάχιστα διάσημα εγκλήματα του «συνταγματικού τόξου», αφού κάθε ένα από τα κόμματα που το απαρτίζουν έχει εκατοντάδες διάσημα εγκλήματα, που συνδέονται ευθέως ιδεολογικώς και πολιτικώς με αυτά. Χιλιάδες είναι τα εγκλήματα που βαραίνουν τους «οπαδούς» του κάθε κόμματος από αυτά, αφού έτσι και αλλιώς ο κάθε εγκληματίας κάτι ψήφιζε πριν φυλακιστεί. Συνεπώς με βάση το «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς», δεν θα πρέπει να υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα.

     Το άρθρο 4 παράγραφος 1 του Συντάγματος ορίζει ότι «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», συνεπώς όλα τα παραπάνω που παραθέτουμε δεν είναι καθόλου παράξενα. Αν ίσχυε η ισονομία, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας, ο Καμμένος και ο Σαμαράς να είναι στην φυλακή, μαζί με όλους τους βουλευτές τους. Αυτό προστάζει η ισονομία αφού «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς». Αυτό ισχύει ακόμα και αν δεν συντελεστεί αξιόποινη πράξη, αλλά μόνο υπάρχει η θέληση για αξιόποινη πράξη.

     Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι η προσπάθεια του συστήματος της κλεπτοκρατίας για επιβίωση. Οι ξένοι αφέντες έχοντας πολύ ισχυρά συμφέροντα στην Ελλάδα (γεωπολιτικά και οικονομικά) χρειάζονται να έχει η χώρα ως κυβερνώντες υποτακτικούς τους. Έτσι δώσανε την εντολή να γίνει αυτό το αίσχος που προσβάλει την χώρα και τη δημοκρατία μας. Ο Φρίντριχ Φον Χάγιεκ, γκουρού του φιλελευθερισμού που πρεσβεύει η ΝΔ και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, είχε πει «Ως μακροπρόθεσμο θεσμό, είμαι κάθετα αντίθετος στη δικτατορία. Αλλά η δικτατορία μπορεί να είναι ένα απαραίτητο σύστημα σε μια μεταβατική περίοδο. [...] Προσωπικά προτιμώ έναν φιλελεύθερο δικτάτορα από μια μη φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση

     Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα. Έχει εγκαθιδρυθεί μία χούντα του μνημονίου που σχεδιάζει να ξεπουλήσει την Χώρα και να εξοντώσει τον Λαό. Η υποχρέωση των Ελλήνων είναι να αντισταθούν σε αυτή τη χούντα, για την Ελλάδα και τα παιδιά τους.
Κώστας Αλεξανδράκης

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ