Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Μάιος 2014: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!

Μάιος 2014: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!

του Χριστόφορου Τσάγκα
Δικηγόρου,
Υπ. Δημοτικού Συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»


Είναι αλήθεια κι ας μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα καλά-καλά: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!


Μην πάει βέβαια ο νους κάποιων σε επανάληψη καταστάσεων του προπολεμικού παρελθόντος. Προς Θεού. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην πραγματοποίηση ενός-άπιαστου μέχρι πρότινος-ονείρου για τους Έλληνες Εθνικιστές.


Ότι κατάφεραν -χάρη στην ηγεσία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου- να απευθυνθούν στις πλατιές μάζες και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προσεχείς εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο θα αποτελέσουν για τη Χρυσή Αυγή έναν χωρίς προηγούμενο θρίαμβο και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσουν μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι το μέλλον μας ανήκει. Διότι το μέλλον ανήκει στο νέο και το νέο είμαστε εμείς. Προτείνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν αυτό το καινούριο που έρχεται. Καταλάβετέ το, πολιτικάντηδες-βιαστές της δημοκρατίας: η κακοποιημένη από εσάς Δημοκρατία εγκυμόνησε και γέννησε το τέκνο-τιμωρό του βιαστή της.


Στο μέλλον που έρχεται, οι Έλληνες θα πουν όχι στη νεοταξίτικη δημοκρατία της ασυδοσίας και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας. Θα πουν όχι στη "δημοκρατία" της αταξίας και της αναρχίας.


Το μέλλον που οραματίζονται οι Εθνικιστές προβλέπει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των Προγόνων. Προβλέπει τη Δημοκρατία, η οποία θα κυβερνάται από τις ρυθμίσεις του Νόμου και όχι από τις αποφάσεις ενός μεθοδευμένα λοβοτομημένου πλήθους ή από τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.


Την Πολιτεία που θα αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα εν τη γενέσει της και δεν θα αρκείται σε επιμέρους προσπάθειες πάταξης της διαφθοράς αφήνοντας την ίδια στιγμή να ευδοκιμούν χιλιάδες καινούριες εστίες ανομίας.


Το Κράτος στο οποίο ο Νόμος δεν θα επιδοκιμάζει την αδράνεια του πολίτη, αλλά θα τον ωθεί να αναπτύξει τα έμφυτα χαρίσματά του.  


Την Ελλάδα που θα διοικείται από ηγήτορες και όχι από καρεκλοκένταυρους δημαγωγούς.


Τη Χώρα όπου ο κυρίαρχος λαός δεν θα έχει την έννοια της εκάστοτε κομματικής φατρίας, αλλά θα αποτελεί σύνολο και θα είναι μία συμπαγής Πολιτική Κοινότητα.

Το Λαό που δεν θα είναι διαιρεμένος για
 να χειραγωγείται σε αθλιότητες, αλλά θα πορεύεται ενωμένος και θα οδηγείται από τους κυβερνήτες του σε μεγαλεία Δόξης αντάξια με την Αρχαία.  


Στις προσεχείς εκλογές λοιπόν, θα νικήσουμε Συναγωνιστές και ο άνεμος της καινούριας εποχής κάνει τη σελίδα στο ανοιχτό βιβλίο της Ιστορίας να τρέμει.   

Διαβάστε περισσότερα: