Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Σαρωτική Νίκη της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια

Σαρωτική Νίκη της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια
Τραυλίζοντας υποδέχτηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών οι δημοσιογραφούντες και οι τηλεμαϊντανοί προσκεκλημένοι τους. Σοκ και δέος από την σαρωτική νίκη της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια. Σήμερα με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψηφοδελτίων όλοι βρίσκονται σε πλήρη πανικό, αφού δεν μπορούν να βρουν έστω και την ελάχιστη παρηγοριά από τα αποτελέσματα.


Το πιο σημαντικό των αποτελεσμάτων είναι ότι η Χρυσή Αυγή κατήγαγε συντριπτική νίκη ενάντια στο σύνολο του καθεστώτος που την πολέμησε λυσσαλέα με όλες του τις δυνάμεις. Παρά τις πολιτικές διώξεις, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, την συκοφαντία και την ολοκληρωτική φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός, η Χρυσή Αυγή ανέβασε κατά πολύ τα ποσοστά της σε ολόκληρη την Επικράτεια και συνολικά κατά 2,5% στο σύνολο. Σε απόλυτο αριθμό ψήφων, με το 98% των τμημάτων ενσωματωμένο στο αποτέλεσμα, η Χρυσή Αυγή πήρε 524423 ψήφους, αφού 100.000 Έλληνες «πέρασαν τον Ρουβικώνα», σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.


Παρά την ολοκληρωτική προπαγάνδα περί «ναζισμού» η Χρυσή Αυγή πήρε 9,05% στη Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων και σημείωσε αξιοπρόσεκτο ποσοστό και στη Δημοτική Ενότητα Διστόμου.


Στις γειτονιές του Πειραιά, που δέχτηκε τη σφοδρότερη επίθεση από τη συμμορία των επίορκων δικαστικών, μετρώντας δεκάδες αθώους Συναγωνιστές στη φυλακή, η Χρυσή Αυγή ανέβασε το ποσοστό της κατά 2,43% ποσοστιαίες μονάδες στην Α’ Πειραιώς και κατά 2,08% στη Β’ Πειραιώς, καταγράφοντας διψήφιο ποσοστό, ήτοι 10,51% στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, που αποτέλεσε το επίκεντρο της καθεστωτικής προπαγάνδας περί «συλλογικής ευθύνης».


Το μεγαλύτερο ποσοστό στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή έδωσε η Λακωνία, αφετηρία πολλών εκ των Επαναστάσεων των Ελλήνων εναντίον των δυνάμεων ξένης κατοχής. Με 15,47% η Χρυσή Αυγή δείχνει προοπτικές δευτέρου κόμματος, θέση την οποία κατέκτησε στους τρεις από τους τέσσερις δήμους της περιοχής της Ανατολικής Μάνης.


Η μεγαλύτερη αυξητική τάση της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε στο νομό Πέλλας, όπου η Χρυσή Αυγή έλαβε 12,89%, αυξάνοντας τη δύναμη της κατά 5,54% ποσοστιαίες μονάδες. Αντίστοιχη ήταν η αύξηση και στην Καστοριά, το Κιλκίς, την Β’ Θεσσαλονίκης, την Ημαθία, την Πιερία και τον ακριτικό Έβρο.


Στην Ροδόπη και στην Ξάνθη που εκδηλώθηκε η επιθετική κίνηση του τουρκικού προξενείου, με το αυτόνομο ψηφοδέλτιο των τουρκοφρόνων και τα χιλιάδες λεωφορεία με τούρκους ψηφοφόρους που συνέρρευσαν στην περιοχή, με την ανοχή του ελλαδικού κράτους, η Χρυσή Αυγή αυξάνει τις δυνάμεις της κατά 2,03% και 1,86% αντίστοιχα, δείχνοντας ότι υπάρχει μία δυναμική «μαγιά» Ελλήνων που θέλει να αντισταθεί στο ξεπούλημα της Θράκης μας. Στον ακριτικό Έβρο η Χρυσή Αυγή φυλάττει τις νέες Θερμοπύλες της Πατρίδας μας, ανεβάζοντας κατά 4,32% και φτάνοντας το 11,06%.


Στην Περιφέρεια Αττικής, που καλώς ή κακώς ζει το 25% των εκλογέων, η Χρυσή Αυγή ανέβασε κατακόρυφα τα ποσοστά της, με αιχμή του «δόρατος» το Υπόλοιπο Αττικής, όπου έλαβε 12,2% των ψήφων, ανεβαίνοντας κατά 2,24%. Στους Δήμους Αχαρνών και Ασπροπύργου, η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε σε δεύτερη πολιτική δύναμη με 15,85% και 19,31% αντίστοιχα. Στις λαϊκές γειτονιές της Α’ και Β’ Αθηνών, καταγράφησαν υψηλά διψήφια ποσοστά, που προκάλεσαν τρόμο και δακρύβρεχτα ρεπορτάζ στα κανάλια και τις εφημερίδες.


Οι εκλογές που μόλις πέρασαν έδωσαν ένα σαφές μήνυμα στο καθεστώς. Από την μία η ΝΔ καταρρέει, αλλά την αποτυχία της δεν μπορεί να την καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μονάχα η Χρυσή Αυγή είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών, αφού κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της, παρά τους μήνες της συνεχούς πολεμικής ολόκληρου του συστήματος εναντίον της. Τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.


Ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύεται ένα κόμμα, ένα Κίνημά, το οποίο έχει λασπολογηθεί και δαιμονοποιηθεί όσο τίποτε άλλο. Αυτό είναι εμφανές της βουλήσεως του Λαού για άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και αποκατάσταση της Λαϊκής Κυριαρχίας και της συνταγματικής νομιμότητος.


Ο Λαός απαιτεί την ενσωμάτωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ατζέντα του τόπου. Απαιτεί το λαθρομεταναστευτικό, την διεκδίκηση της εθνικής κυριαρχίας, την χάραξη ΑΟΖ, την καταγγελία της μνημονιακής πολιτικής, την πολιτική κάθαρση και γενικώς όλες τις θέσεις της Χρυσής Αυγής να γίνουν άμεσα θέμα πρώτης προτεραιότητας του κράτους.


Ο Ελληνικός Λαός γυρνά την πλάτη του στον ΣΥΡΙΖΑ που χάνει 0,33% της δυνάμεως του σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου. Γυρνά την πλάτη του και στη ΝΔ που καταποντίζεται χάνοντας 6,93% μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας καταλύσει το πολίτευμα και έχοντας ελέγξει ολόκληρο το κράτος μέσω ενός κυκλώματος επιόρκων. Αγκαλιάζει τη Χρυσή Αυγή που είναι η μοναδική ανερχόμενη πολιτική δύναμη αυτού του πολύπαθού τόπου. 

Διαβάστε περισσότερα: