Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ραδιοφωνική παρέμβαση του Δρ. Ηλία Ηλιακόπουλου για τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Ηλιακόπουλος Δρ. της Νομικής και δικηγόρος μίλησε στο ΡάδιοMax Αλεξανδρούπολης για τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Κατήγγειλε τους πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους που εφαρμόζονται σε εκλεγμένους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, προβλέποντας ότι αν πάμε σε δίκη, αυτό θα γίνει πέραν του 18μήνου.
Αναφέρθηκε στις νέες κατηγορίες κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου του Γιάννη Λαγού και του Χρήστου Παππά λέγοντας ότι τους επιβλήθηκαν νέοι περιοριστικοί όροι ώστε να βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή τους.
«Οδηγούν την δημοκρατία σε αδιέξοδο οι ίδιοι τους με αυτά που κάνουν. Βέβαια υπάρχει μια συναίνεση όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων, διότι αντί να αντιδρούν, κωφεύουν» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, με λύπη είπε ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και υπόκειται δυστυχώς στα κελεύσματα της εκτελεστικής εξουσίας και αυτό το λένε πολλοί νομικοί και δικηγόροι.
Όλα αυτά αποδεικνύονται με το βίντεο Μπαλτάκου που δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση για την τιμή των όπλων να ανοίξουν την υπόθεση και να διενεργήσουν μια έρευνα. Το μόνο που έκαναν ήταν μια νέα δίωξη κατά του Ηλία Κασιδιάρη που τάχα έφερε προϊόν υποκλοπής (!) μέσα στην βουλή. 


Διαβάστε περισσότερα: