Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία


Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία

Η ηγεσία της Γερμανικής Σχολής Πολέμου, είχε αποφανθεί για τον ηγέτη της 4ης Αυγούστου: ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.
 
Γυρνώντας στην Ελλάδα ο Μεταξάς δεν έμεινε αδρανής. Αφού τελείωσε την υπηρεσία του ως αξιωματικός στο στράτευμα, αποφάσισε να πολιτευτεί για να βοηθήσει με τις γνώσεις του και με την εμπειρία του την πατρίδα του. Μπαίνοντας στο σύστημα των τότε πολιτικάντηδων, έδωσε όλες του τις δυνάμεις ώστε η χώρα μας να γίνει υπολογίσιμη σε φίλους και εχθρούς στην υφήλιο.

Διακρίνοντας την τακτική των πολιτικάντηδων που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν, όπως και τώρα, τα προνόμια που απολάμβαναν και την πλήρη αδιαφορία που έδειχναν για τα φλέγοντα ζητήματα του κράτους αποφάσισε να εγκαθιδρύσει το δικό του Καθεστώς. Σε αυτό του το τόλμημα, χρησιμοποίησε τον τσολιά της φρουράς στον οποίο έδωσε εντολή να επιτρέπει την είσοδο των πολιτικάντηδων και να μην επιτρέπει σε κανέναν να εξέρχεται από τη Βουλή.

Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν άριστος ηγέτης για τους παρακάτω λόγους: Έδωσε προτεραιότητα στην ένωση και την ομόνοια της φυλής των Ελλήνων γιατί κατάλαβε ότι χωρίς αυτήν θα ήταν αδύνατον να επιβάλλει το πρόγραμμα που είχε σχηματίσει στο νου.

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, διέκρινε το διαλυτικό ρόλο των βουλευτών και της κλίκας που τους συνόδευε και τους κολάκευε, με το αζημίωτο βεβαίως, τους παραμέρισε κλητά και άρχισε να εφαρμόζει το τιτάνιο έργο του. Η διακυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά, απερίσπαστη και απαλλαγμένη από τους φαύλους και τους προδότες πολιτικούς της εποχής του, στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας που μέχρι τότε βρίσκονταν στη διάκριση της πλουτοκρατίας που τους εκμεταλλεύονταν χωρίς οίκτο και χωρίς σωστές εργασιακές σχέσεις. Μέχρι τότε, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων εργάζονταν στις φάμπρικες και στους Αγρούς πολύ σκληρά με πενιχρή αμοιβή που εν ήταν ικανή να καλύψει τις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους.

Η πολιτική του ΜΕΤΑΞΑ, εφαρμόστηκε στο ακέραιο παρά του μικρού χρονικού διαστήματος που ηγήθηκε στην υπηρεσία του λαού και του κράτους.

Ήταν αυτός που επέβαλλε το οκτάωρο, τις άδειες των εργαζομένων, το Ίδρυμα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.). Πρώτος αυτός καθιέρωσε τη γιορτή της 1ης Μαΐου (Πρωτομαγιά) ως αργίας των εργαζομένων. Αυτός προετοίμασε και οργάνωσε το στράτευμα που με τη σκληρή εκπαίδευση κατέστησε αυτόν ικανό να θριαμβεύσει στα βουνά της Αλβανίας νικώντας τους Ιταλούς που ήταν και περισσότεροι και διέθεταν σύγχρονο οπλισμό ενώ οι Έλληνες στρατιώτες έφεραν παλαιό οπλισμό όμως, διέθεταν θάρρος και ανδρεία γι’ αυτό και ο αγώνας τους υπήρξε ΝΚΗΦΟΡΟΣ.  

Ο Δικτάτορας Ιωάννης ΜΕΤΑΞΑΣ, ποτέ δεν υπήρξε καιροσκόπος ούτε φιλοτομαρίτης όπως οι ελεεινοί πολιτικάντηδες που κλέβουν τα Δημόσια Ταμεία όταν και όποτε μπορούν.

Διεφθαρμένοι μέχρι αηδίας, κλέβουν το Δημόσιο χρήμα και σηκώνουν θεόρατες και επιβλητικές βίλες νομίζοντας πως έτσι θα μείνουν επ’άπειρον στη Γη. Τη φαύλη αυτήν ονειροπόληση διέκοψε ο  ΜΕΤΑΞΑΣ και επέβαλε την πατριωτική του ιδεολογία. Ίδρυσε την ΕΟΝ (Ελληνική Οργάνωση Νεολαίας) και με την κατάλληλη διαπαιδαγώγηση επεδίωκε να αντλήσει το μελλοντικό ηγέτη του έθνους που με την ελληνική διάνοιά του θα έπαιρνε τη σκυτάλη για να συνεχίσει.




Τι δείχνει αυτή η πράξη του ΜΕΤΑΞΑ; Δείχνει έναν άριστο και προσγειωμένο ηγέτη που δεν ενδιαφερόταν μόνο για το παρόν της Ελλάδος αλλά και για το μέλλον της. Οποία διαφορά με την απαίσια συμπεριφορά των πολιτικών που τους νοιάζει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον το δικό τους προσωπικά και κανενός άλλου.

ΗΓΕΤΕΣ όπως ο Ιωάννης ΜΕΤΑΞΑΣ, μετριούνται στα δάχτυλα της μιας χειρός. Στις δύσκολες για την Ελλάδα στιγμές, λόγω του παγκοσμίου πολέμου, ο ΜΕΤΑΞΑΣ  ήταν αυτός που προέβλεψε την επερχόμενη πείνα και συμβούλεψε όλους τους Έλληνες να σπείρουν σιτάρι μέχρι και στις αυλές τους! Το μεγαλύτερο πλήγμα για την Ελλάδα ήταν η απώλεια  του ικανού της ηγέτη τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ. Λέγεται ότι αρρώστησε και αιφνιδίως απεβίωσε μετά από άγνωστη ουσία σε ενέσιμη μορφή που του χορήγησε Άγγλος γιατρός. Ό,τι και αν συνέβη, χάθηκε ένας χρήσιμος άνθρωπος που θα προσέφερε πολλά στο Έθνος με τη μοναδική του διάνοια.

Ο χαμός του ΜΕΤΑΞΑ χαροποίησε ιδιαίτερα τους πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων και αποκομμάτων και πανηγύριζαν που ο δρόμος με την απώλεια του, ήταν και πάλι ανοιχτός για την καταστροφή του έθνους. Ειδικά οι «σύντροφοι» χάρηκαν πολύ που ο ιδεολογικός τους αντίπαλος χάθηκε από προσώπου γης.




Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, παρότι κυβέρνησε την Ελλάδα για λίγο χρόνο, πρόλαβε να θεραπεύσει χρόνια προβλήματα προς όφελος του ελληνικού λαού που υπέφερε από τους προηγούμενους χρόνους από τους φαύλους πολιτικάντηδες.

Ο «ΤΥΡΑΝΝΟΣ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, προετοίμασε τη φυλή πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και δόξασε την πατρίδα του στου αιώνες, κάτι που εξόργισε τους κομμουνιστές και τα συναφή ιδρύματα που ήθελαν να  περάσουν τη δική τους φαύλη ιδεολογία, που αν επικρατούσε η Ελλάδα ίσως και να μην υπήρχε στην υδρόγειο σήμερα.

Αυτό επιθυμούσαν οι κομμουνιστές με τη διεθνιστική τους ιδεολογία που θέλει πλήρη διάλυση όλων των κρατών της Γης και την εγκαθίδρυση ενός υπέρ-κράτους που θα κυβερνά όλους τους λαούς της Γης. Οι  κομμουνιστές, με το που διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση (διεθνιστικό κράτος) στράφηκαν προς την παγκοσμιοποίηση. Διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση είναι το ίδιο πράγμα. Είχαν δύο χαρτιά στο ίδιο μανίκι όμως το ένα κάηκε. Τους απομένει η παγκοσμιοποίηση των Αμερικανοσιωνιστών και εργάζονται υπογείως για να πραγματοποιηθεί κάποτε στο άμεσο μέλλον, αργότερα, ίσως και ποτέ. Στην τρίτη περίπτωση  θα κλαίνε αγκαλιά με τους κεφαλαιοκράτες.

Η Ελλάδα μας σήμερα, βρίσκεται στην πλέον δυσμενή θέση. Τίποτε δεν λειτουργεί σωστά. Έχουν οι κυβερνώντες διαλύσει την εργατική νομοθεσία και ο εργαζόμενος βρίσκεται και πάλι στο έλεος των πολιτικάντηδων και των πλουτοκρατών φίλων τους. Ό,τι κι αν έκανε ο Ιωάννης Μεταξάς για τον εργαζόμενο πήγαν όλα στράφι. Σήμερα και πάλι ο εργαζόμενος δουλεύει όσες ώρες απαιτεί ο εργοδότης που δε δεσμεύεται πλέον από το ανύπαρκτο εργατικό δίκαιο.




Ένα τεράστιο κομμάτι εργάζεται χωρίς καμία ασφάλιση. Με την είσοδο στην Ελλάδα χιλιάδων λαθρομεταναστών, η πλουτοκρατία προσέφερε στους ξένους μισθούς πείνας χωρίς ασφάλιση. Απέλυσαν χιλιάδες ενοχλητικούς Έλληνες εργαζόμενους που ήθελαν το αυτονόητο, δηλαδή αξιοπρεπείς μισθούς και ασφάλιση.
Η είσοδος των ξένων στην Ελλάδα ήταν και είναι ΔΩΡΟ θεού για τους πλουτοκράτες που έδιωξαν σχεδόν όλους τους Έλληνες εργαζόμενους μη σκεπτόμενοι το πώς θα επιβιώσει ο λαός χωρίς εργασία και ασφάλιση αυτών και των οικογενειών τους.

Οι ελεεινοί πολιτικάντηδες δε δίνουν καμία προσοχή στην κατάσταση που έχει περιέλθει λαός. Με τη στάση τους αυτή, έχουν δημιουργήσει συνθήκες κόλασης για τον Έλληνα πολίτη που άνεργος πλέον βάζει τέλος στη ζωή του (7.000 έχουν ήδη πλέον αυτοκτονήσει), που βλέπει την οικογένειά του να υποφέρει και δε δύναται να προσφέρει τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Υπήρξαν και άλλες εποχές που ο ελληνικός λαός υπέφερε από την έλλειψη αγαθών. Όμως, ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να ψάχνει στους κάδους των σκουπιδιών για να βρει κάτι φαγώσιμο. Έφεραν τον κόσμο σε αδιέξοδο, να ζητιανεύει για να επιβιώσει και αυτοί οι πολιτικάντηδες βρίσκονται στον κόσμο τους, στα προνόμιά τους, ενώ βγάζουν λόγους και δηλώσεις πως όλα βαίνουν καλώς και πως ο θυσίες του λαού πιάνουν τόπο.

Μερίδιο ευθύνης έχει και ο λαός διότι περιμένει από τους πολιτικάντηδες να λύσουν τα προβλήματά τους. Oι μόνοι που ωφελούνται από αυτήν την κατάσταση είναι οι πολιτικάντηδες. Λένε ακόμα ότι κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή δε διαθέτουν μορφωμένους και στελέχη ικανά να κυβερνήσουν τη χώρα… Εδώ γελάνε! Ο υποψήφιος για τη Βουλή των Ελλήνων πολιτικάντης παρουσιάζεται με πολλά πτυχία από το Χάρβαρντ και άλλα ξένα πανεπιστήμια και θεωρείται ότι είναι ικανός για τη διοίκηση του κράτους. Εκ του αποτελέσματος, κρίνουμε ότι παρόλα τα πτυχία που κατέχει, δεν προσφέρει τίποτα ικανό στη διοίκηση της χώρας. Με τους (παρα)μορφωμένους είδαμε τη χώρα μας να χρεοκοπεί σε επικίνδυνο σημείο όπως το σημερινό.




Ο αρχιτέκτονας του έπους του ’40, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, σήμερα λοιδορείται από το σύνολο των προοδευτικών και όχι μόνο. Πολλοί «δημοκράτες» της Δεξιάς τρέφουν τα ίδια αισθήματα για τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ στην προσπάθειά τους να φανούν αρεστοί στους κομμουνιστές και στο σύνολο των «Δημοκρατικών» δυνάμεων. Τι να πει κανένας για αυτούς που με θράσος αξιώνουν την αναγνώρισή τους από το σύνολο του Κοινοβουλίου.

Άχρηστοι και επικίνδυνοι για το έθνος είναι οι χαραμοφάηδες πολιτικάντηδες που αμείβονται αδρά χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα και δεν ντρέπονται που σιτίζονται από την άγρια φορολογία των μη εχόντων που μόλις και με τα βίας τα βγάζουν πέρα.

Η μορφή διακυβέρνησης που επέβαλε ο ΙΩΑΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ σταμάτησε και αφάνισε χωρίς δισταγμό την αισχρή τυραννία των πολιτικάντηδων της εποχής του. Η «τυραννία» του ΜΕΤΑΞΑ, έβαλε φραγμό στην ασυδοσία και την αρπαγή του δημοσίου χρήματος. Όλες μα όλες οι κεκαλυμμένες τυραννίες έχουν ρημάξει το κράτος και βαρύνονται από πράξεις διαφθοράς και άλλων πράξεων που καλύπτουν το μισό ποινικό κώδικα. Αυτοί είναι οι πολιτικάντηδες: ψεύτες και διεφθαρμένοι.

Εμείς, ως εμπροσθοφυλακή του έθνους, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για αν ενδεχόμενο και να μην περιμένουμε να σωθούμε με θαύματα. Αυτοί χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να κρατηθούν στην εξουσία. Έβαλαν στη φυλακή τον ΗΓΕΤΗ της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τους άλλους συναγωνιστές βουλευτές του Κόμματός μας, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα.  

Δεν υπάρχουν ατομικές ελευθερίες σήμερα στην Ελλάδα παρά μόνο συμφέροντα και καταλήστευση του δημοσίου χρήματος από το σύνολο σχεδόν αυτών που κρατούν τα ηνία της χώρας.

Αυτό που χρειάζεται, είναι να εντείνουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες τον αγώνα για να απαλλαγούμε το δυνατόν συντομότερο από τους ληστές, στην κυριολεξία, που λεηλατούν το λαό χωρίς κανένα δισταγμό. Αδίστακτο αγώνα λοιπόν για να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
 
ΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: