Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δήλωση εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής για την σύσκεψη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε χθες από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης(διαβάστε αναλυτικότερα ΕΔΩ) εξηγεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής, δικηγόρος, Γιώργος Χασιώτης.

Ο υπεύθυνος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, τιτλοφορώντας τη δήλωσή του «Προς αποκατάσταση της αλήθειας», επισημαίνει ότι προσήλθε στη σύσκεψη ως εκπρόσωπος της παράταξής του, όπου του γνωστοποιήθηκε από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη πως δεν μπορεί να συμμετάσχει καθότι δεν ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ως εκ τούτου, ο κ. Χασιώτης αποχώρησε, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση, όπως ο ίδιος τονίζει, πως η Ελληνική Αυγήπρόκειται να ενημερωθεί επισήμως για τα τεκταινόμενα. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Χασιώτη:


«Προς αποκατάσταση της αλήθειας...
Προσήλθα στην ως άνω σύσκεψη ως εκπρόσωπος της "Ελληνικής Αυγής",κατόπιν προσκλήσεως την οποία λάβαμε.Μου γνωστοποιήθηκε από τον Δήμαρχο ,ενώπιον των υπολοίπων εκπροσώπων,ότι δεν μπορούσα να συμμετέχω,όχι φυσικά λόγω των ανύπαρκτων αντιδράσεων ανύπαρκτων παρατάξεων ,αλλά επειδή δεν ήμουν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος,ενώ η ιδιότητα του αιρετού ήταν αναγκαία προκειμένου να συμμετέχει κάποιος στην σύσκεψη.Κατόπιν τούτων αποχώρησα ,λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι ως παράταξη θα ενημερωθούμε επίσημα για τα τεκταινόμενα.
Όσο για την περίφημη..."αυστηροποίηση "του κανονισμού προκειμένου να ...αναχαιτιστούν οι επελαύνοντες Χρυσαυγίτες εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου,είμαι περίεργος να δω τι θα σκαρφιστούν τα κάθε είδους σταλινικά απολιθώματα:Ικανούς τους έχω να στήσουν ...οδόφραγμα προκειμένου να αναχαιτήσουν το αναπηρικό καροτσάκι της Συναγωνίστριας,εκλεγμένης δημοτικού συμβούλου και ΑΜΕΑ,κυρίας Κωνσταντίνας Ασλανίδου,στο όνομα της...δημοκρατίας!Ίδωμεν...

Μετά τιμής,
Γιώργος Χασιώτης
 Δικηγόρος»

Αναδημοσίευση από: http://www.voria.gr/