Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η Εθνική Αντίσταση Είμαστε Εμείς!

Η Εθνική Αντίσταση Είμαστε Εμείς!

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
Ν. Καζαντζάκης

Στον καιρό των ραγιάδων και των δειλών, στον καιρό των «σεμνών και ταπεινών» απατεώνων, οι οποίοι κάθε άλλο παρά ταπεινοί και σεμνοί είναι αλλά απατεώνες παραμένουν αναμφισβήτητα, η Πίστη στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνιστά πέρα από πράξη γενναιότητος, Καθήκον ιερό έναντι της Πατρίδος, του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους.
«Όταν θέλουμε μπορούμε κι όταν μπορούμε οφείλουμε», κραυγάζει στους αιώνες το μαχητικό πνεύμα του Ναπολέοντος. Για μας τους Εθνικιστές, το μήνυμα είναι σαφές: Θέλουμε, Μπορούμε, Οφείλουμε!

Θέλουμε μια Πατρίδα Ελεύθερη, Εθνικά Ανεξάρτητη και Κοινωνικά Δίκαιη.
Μπορούμε να πετύχουμε τον Σκοπό μας, διότι έχουμε στο πλευρό μας το υγιέστερο κομμάτι του Λαού μας, την Ελληνική Νεολαία.
Οφείλουμε να διεξάγουμε τον δίκαιο Αγώνα μας με πείσμα και λύσσα φοβερή, διότι έχουμε Συντρόφους Νεκρούς, τον Αρχηγό και Συναγωνιστές μας έγκλειστους στις φυλακές ενός σάπιου, τυραννικού και προπαντός αντεθνικού Καθεστώτος.
Όλοι τους εναντίον μας. Κι Εμείς εναντίον όλων! Μόνοι μας απέναντι σε ένα συρφετό αθλίων, πολιτικάντηδων και πληρωμένων κονδυλοφόρων των οποίων το μελάνι στάζει το αίμα του Λαού μας. Φτηνές μαριονέτες της ολιγαρχίας του πλούτου, εγχώριας και διεθνούς.
Μόνοι μας, αλλά καθώς ο μεγάλος Σίλερ λέγει «ο δυνατός είναι πιο δυνατός όταν είναι μόνος». Υπό αυτό το πρίσμα, η δοκιμασία την οποία το Κίνημα διήλθε και διέρχεται, ατσαλώνει την Πίστη μας και χαλυβδώνει τη Θέλησή μας για την τελική επικράτηση. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει κατανοήσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, πως ο συνασπισμός των αντιπάλων μας είναι η αιτία των δεινών του.
Χιλιάδες νεκροί συμπατριώτες μας, εκατομμύρια άνεργοι, τράπεζες που πλουτίζουν την ίδια ώρα που καταστρέφονται οικογένειες και επιχειρήσεις, ένας Λαός δίχως κανένα όραμα και μια Πατρίδα που ξεπουλιέται σπιθαμή προς σπιθαμή, διεθνής ανυποληψία και ταπεινώσεις διαρκείς, αυτά είναι τα πραγματικά «επιτεύγματα» της Χούντας Σαμαρά.
Ακολουθώντας την πάγια τακτική της, η μασονοδεξιά των πολιτικών ψοφιμιών θα ενδυθεί τον μανδύα του πατριωτισμού προς υφαρπαγή ψήφων. Θα παραστήσει ξανά και ξανά τον προστάτη και θεματοφύλακα των εθνικών συμφερόντων και της δημοκρατίας. Εντούτοις τα τελευταία δυόμιση έτη, η Χρυσή Αυγή κατέδειξε πως η πατριδοκάπηλη δεξιά υπήρξε υπονομευτής τόσο των εθνικών συμφερόντων, όσο και της δημοκρατίας. Θα κάνουν λόγο για σταθερότητα εκείνοι οι οποίοι έσυραν το Λαό μας στον βάλτο των τοκογλύφων. Θα κάνουν λόγο για την ανάπτυξη που έρχεται εκείνοι οι οποίοι βύθισαν την οικονομία στο χάος. Όποιος προτίθεται να τους στηρίξει, βάζει την υπογραφή του πλάι στους νεοδημοκράτες που ψήφισαν και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν «ναι σε όλα».
Στην αντίπερα όχθη, η διεθνιστική Αριστερά των σοβιέτ, της λαθρολαγνείας και της υπεράσπισης των τρομοκρατών, θα ενδυθεί το μανδύα του σοσιαλισμού προς υφαρπαγή ψήφων. Θα παραστήσει ξανά και ξανά τον κράχτη του κοινωνικού Κράτους και του ανθρωπισμού. Εντούτοις τα τελευταία δυόμιση έτη, η Χρυσή Αυγή κατέδειξε πως η κρατικοδίαιτη και αντεπαναστατική αριστερά, ουδέποτε στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών, των ανέργων και της Νεολαίας. Η «κοινωνική τους μέριμνα» αναλώνεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών. Θα κάνουν λόγο για αριστερή στροφή και αλλαγή πολιτικής. Όποιος προτίθεται να τους στηρίξει, βάζει την υπογραφή του στη συνέχιση των μνημονίων με άλλο όνομα και στη συντήρηση του κομματικού κράτους που κατέστρεψε τη χώρα.
Είναι όμως στο χέρι του Ελληνικού Λαού να επιστρέψει στα χαλκεία απ' όπου εκπορεύεται, την πολιτική τρομοκρατία. Το δίπολο Σύριζα-ΝΔ είναι κατασκεύασμα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας οικονομικής ελίτ, προκειμένου οι Έλληνες να παραμείνουν εγκλωβισμένοι. Παρατηρήστε την ρητορική τους: ανταγωνίζονται ποιος θα φανεί περισσότερο εξυπηρετικός προς τους διεθνείς δανειστές. Τι θα πουν οι ξένοι, τι θα πράξουν οι ξένοι, πως θα το κρίνουν οι ξένοι.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τιμώντας την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, δεν θα πέσει στην παγίδα του συστήματος εξουσίας, διότι ούτε μπορεί να απειληθεί, ούτε εκβιάζεται. Γνώμονας της πολιτικής του, είναι η ευημερία του Λαού και η Ελευθερία της Πατρίδος. Η δουλεία των τόκων πρέπει να πάψει και για να πάψει απαιτείται η τιμωρία εκείνων που κατέκλεψαν το Λαό μας, υπηρετώντας το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Με απλά λόγια, ο Λαός θέλει, μπορεί και οφείλει να τιμωρήσει το αντισυνταγματικό τόξο και όλες τις μαριονέτες του, οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση κι αν έχουν.
Για μας τους Εθνικιστές, η Αντίσταση σε ένα αντεθνικό Καθεστώς διεφθαρμένων και φαύλων είναι ο δρόμος προς την επίτευξη του ανώτερου σκοπού. Στερούμεθα στοιχειωδών δικαιωμάτων τα οποία απολαμβάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έχουμε όμως κάτι το οποίο δεν παρέχεται απλόχερα ως ρουσφέτι ή πολιτικάντικη διευκόλυνση, το οποίο οι εχθροί του Λαού μας δεν μπορούν να αγοράσουν όσα χρήματα, όσα κανάλια κι εφημερίδες αν διαθέτουν: μια άσβεστη φλόγα που κατακαίει τις ελληνικής καρδιές και καλεί σε διαρκή Αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας να είμαστε Έλληνες.
Στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, οι σειρήνες του ραγιαδισμού θα ηχήσουν σε ακόμη υψηλότερο τόνο. Η πολιτική τρομοκρατία θα ενταθεί, αναζητώντας πρόθυμους ηλίθιους για να δικαιολογήσουν τα εθνικά εγκλήματα του αντισυνταγματικού τόξου. Απέναντι όμως στο τείχος της αθλιότητας, της ανεντιμότητας και της δειλίας, στο τείχος της δουλοπρέπειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων, που οικοδόμησε με μνησικακία το αντισυνταγματικό τόξο, θα ορθώνεται με περηφάνεια το Λάβαρο της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας και ξοπίσω του θα παρελαύνει ένας ολόκληρος Λαός σε μια Ενότητα Εθνική και Κοινωνική, σιδηρά και αδιάρρηκτη.
Από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ευάγγελος Καρακώστας




Διαβάστε περισσότερα: