Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Προπαγάνδα, η Παραπληροφόρηση και η Εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από τα Δόλια και Ένοχα Μ.Μ.Ε.

Η Προπαγάνδα, η Παραπληροφόρηση και η Εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από τα Δόλια και Ένοχα Μ.Μ.Ε.

«…Μακελειό από ρατσιστικό παραλήρημα σε συναγωγή στο Μπρούκλιν…»

«…Ένα νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης σημειώθηκε στις ΗΠΑ.»

«…Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ο 49χρονος απείλησε πως θα σκοτώσει όλους τους Εβραίους που παρευρίσκονταν στη συναγωγή…»

«…Το 22χρονο θύμα της επίθεσης του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε σε άλλο ένα ρατσιστικό «χτύπημα» στις Η.Π.Α….»

Τα ανωτέρω  μπορεί να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε στο κείμενο μιας είδησης στο «ειδησεογραφικό» ελληνόφωνο διαδίκτυο. Αμέσως θα σχηματίσει την εντύπωση πως διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα με «ρατσιστικά» κίνητρα σε βάρος των «μόνιμων θυμάτων» τέτοιου είδους επιθέσεων, τους Εβραίους.

Εάν όμως αυτός ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει στο ελάχιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου του και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ την εν λόγω είδηση ,θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

Παρακολουθώντας λοιπόν το σχετικό βίντεο στο You Tube και ακούγοντας προσεκτικά (στα αγγλικά) την ίδια ακριβώς είδηση από την ρεπόρτερ του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού CBS, θα διαπιστώσει το μέγεθος της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ από τον δολίως και σκοπίμως ενεργούντα κατά αυτόν τον τρόπο ελληνόφωνο συντάκτη της εν λόγω είδησης. Το CBS αναφέρει πως ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ (δηλαδή τους ίδιους τους ισραηλίτες που ήταν παρόντες εντός της συναγωγής) ο δράστης εισήλθε στην συναγωγή, ζήτησε ένα βιβλίο (προφανώς για να ανιχνεύσει τον χώρο και τους παρευρισκόμενους προκειμένου στην συνέχεια να τους ληστέψει) και μετά αφού έφυγε επανήλθε με ένα μαχαίρι στο χέρι απειλώντας και μάλιστα μαχαιρώνοντας έναν από τους παρευρισκόμενους ισραηλίτες. Στην συνέχεια ήρθε η αστυνομία και το περιστατικό έληξε με τον θάνατο του δράστη ένεκα αστυνομικών πυρών.

ΠΟΥΘΕΝΑ το CBS (και κατά λογική συνέπεια οι ισραηλίτες ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ) δεν κάνει λόγο για «ρατσιστικά» κίνητρα της επίθεσης.

ΠΟΥΘΕΝΑ το CBS (και κατά λογική συνέπεια οι ισραηλίτες ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ) δεν αναφέρει πως ο σκοπός της επίθεσης ήταν «ρατσιστικός» και στόχος ήταν συγκεκριμένα και αποκλειστικά οι ισραηλίτες της εν λόγω συναγωγής.

ΠΟΥΘΕΝΑ σύμφωνα πάντα με το CBS (και κατά λογική συνέπεια με τους ισραηλίτες ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ) δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ «ρατσισμού» στο εν λόγω περιστατικό.

Αντίθετα, καθώς το συμβάν βιντεοσκοπήθηκε από τους παρευρισκόμενους ισραηλίτες αυτόπτες μάρτυρες, γίνεται αντιληπτό πως ο δράστης επιτέθηκε και στους αστυνομικούς και για αυτόν τον λόγο αυτοί τον πυροβόλησαν θανάσιμα (άλλη μια από τις πολλές προσφάτως τελεσθείσες «ρατσιστικές» δολοφονίες της αμερικανικής αστυνομίας σε βάρος των «αθώων» και νομοταγών νεαρών αφροαμερικανών, των οποίων, ειρήσθω εν παρόδω ,αγνοούμε το θρήσκευμα που ασπάζονται επί το πλείστον).

Μια είδηση δηλαδή σχετικά με ένα συμβάν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, την οποία το ελληνόφωνο «ειδησεογραφικό» διαδίκτυο την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ, της φόρεσε τον μανδύα του «ρατσισμού» και την «σέρβιρε» στο δύστυχο και αφελές αναγνωστικό κοινό.




Όπως ακριβώς συνέβη και με ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ» της Χρυσής Αυγής,

όπως ακριβώς συνέβη και με τους ΔΗΘΕΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ της Χρυσής Αυγής,

όπως ακριβώς συνέβη και με τα ΔΗΘΕΝ ΜΑΥΡΑ ΕΣΟΔΑ από εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής,

όπως ακριβώς συνέβη και με ΤΑ «ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ» της Χρυσής Αυγής.

Υ.Γ. Μια λεπτομέρεια την οποία ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέφερε αποκαλύπτεται από το βίντεο στο You Tube. Ο δράστης της «ρατσιστικής» επίθεσης στην ισραηλιτική συναγωγή είναι αφροαμερικανός…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΜΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.Δ.