Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Υπερήφανη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος

Υπερήφανη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος
Τρίτη πολιτική δύναμη με σταθερά ποσοστά! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Όπως σαφέστατα δείχνουν τα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει μία υπερήφανη νίκη ενάντια στην πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και της πολεμικής του.

Άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον των Συναγωνιστών μας χωρίς κανένα στοιχείο. Έκλεισαν στη φυλακή τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και τους απροσκύνητους Συναγωνιστές – Βουλευτές χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε – έστω – ένδειξη που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Επί ενάμιση χρόνο σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο συστημικά αποκρύπτει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και φροντίζει ώστε να λασπολογείται συστηματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακούσαμε όλο αυτόν τον καιρό πραγματικά απίστευτα ψέματα από τα κανάλια. Ακουγόταν για «κρυφούς χρηματοδότες» και «οπλοστάσια» και εν τέλει όλα αποδείχτηκαν ψέματα, αλλά η διάψευση δεν προβλήθηκε από τα κανάλια. Δολοφόνησαν τα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Απέτυχαν σε όλα τα επίπεδα! Η Χρυσή Αυγή εξέρχεται νικήτρια από την εκλογική διαδικασία, κρατώντας τα ποσοστά της σε όλη την επικράτεια και αναγορευμένη σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματικά Εθνική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα: