Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το απόλυτο “κακό” μέσα σε μια παρηκμασμένη Πολιτεία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


 

     “Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν,
και τα βασίλεια κι όλα,
τίποτα δεν είναι σαν στητή,
μένει η ψυχή κι ολόρθη.”
Διονύσιος Σολωμός


    Στις 6 Μαΐου του 2015 συμπλήρωσα 36 μήνες εκλεγμένος βουλευτής των Ελλήνων. Από τους οποίους 36 μήνες τους 18 πέρασα πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής και δύο σε κατ’ οίκον περιορισμό! Όλα αυτά χωρίς να βαρύνομαι με το παραμικρό στοιχείο για την εμπλοκή μου στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, αλλά μόνο και μόνο με βάση μια αόριστη και γενική κατηγορία περί μιας δήθεν “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία δεν ήταν άλλη από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με αποδοχή σημαντική από τον Ελληνικό Λαό.


   Όντας, λοιπόν, επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, δεν έχω δικαίωμα να απευθυνθώ στον Ελληνικό Λαό με έναν δημόσιο λόγο και αυτό το λένε δημοκρατία! Έφθασαν σε τέτοιο σημείο παραλογισμού ώστε να υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκλεγμένοι τρεις φορές, οι οποίοι επίσης δεν έχουν αυτό το δικαίωμα!
    Αν νομίζουν όμως ότι με αυτούς τους τρόπους τους μπολσεβίκικους και αντιδημοκρατικούς θα μας κάνουν να σιωπήσουμε κάνουν λάθος! Στη θέση μας, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων που ακολουθούν την Χρυσή Αυγή σε πείσμα του κλίματος της τρομοκρατίας μέσα σε αυτό το αμαρτωλό βασίλειο της υποκρισίας και οι οποίοι παραμένουν πιστοί και συνεχίζουν τον αγώνα τον καλό.
   Εντωμεταξύ, συνεχίζεται η δίκη μας στην αίθουσα του δικαστηρίου των φυλακών Κορυδαλλού. Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου γίνονται διαδηλώσεις, λιντσάρονται άνθρωποι μόνο και μόνο με την υποψία ότι είναι οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Επίσης εκδίδονται ψηφίσματα ακόμη και από βουλευτές, οι οποίοι υποτίθεται ότι σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ψηφίσματα με τα οποία ζητούν την καταδίκη μας πριν γίνει η δίκη μας… Και όλα αυτά τα λένε δημοκρατία… Δεν είναι μόνο αυτό, ένα ακόμη γραφείο συνηγόρου υπερασπίσεως των κατηγορουμένων καταστράφηκε από κουκουλοφόρους, το τέταρτο κατά σειρά, και δεν βγήκε κανείς να διαμαρτυρηθεί για αυτή την βάναυση κατάλυση του κράτους δικαίου!
    Το γεγονός ότι κάποιοι κατηγορούμενοι με την βία αναγκάζονται να μην έχουν τους υπερασπιστές, τους οποίους επέλεξαν, δείχνει από μόνο του πως εννοούν την δικαιοσύνη οι επίγονοι των σφαγέων του Στάλιν. Οι οποίοι, όντας ορφανά του Μαρξ και μπολσεβίκοι χέρι-χέρι με τους φιλελευθέρους διώκτες μας επιθυμούν και επιδιώκουν την πολιτική μας εξόντωση, παραβιάζοντας κάθε αρχή δικαίου και κάθε νόμο.
     Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο ανέτειλε σαν ένα παράδοξο της μοίρας, αλλά και σαν αποτέλεσμα της χαλύβδινης θελήσεως κάποιων ξεχωριστών Ελλήνων, το όποιο ανέτειλε σε μία χώρα απόλυτα υποταγμένη ιδεολογικά και πολιτικά στην αριστερά, μέσα στα πλαίσια αυτής της πολεμικής πρωταγωνιστές και οι άνθρωποι των ΜΜΕ. Οι οποίοι όποτε δεν μας συκοφαντούν… σιωπούν! 
Απόλυτη η συνωμοσία σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής από την συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών και των εφημερίδων
    Χαρακτηριστικό είναι ότι όντας εκτός φυλακής δύο σχεδόν μήνες ούτε μία εφημερίδα, ούτε ένας τηλεοπτικός σταθμός δεν μου ζήτησε συνέντευξη, δεν έκανε το αυτονόητο να ζητήσει την άποψη της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας για τα όσα συμβαίνουν. Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο από προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχοντας αναλάβει ένα συμβόλαιο πολιτικού θανάτου κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν θα επιτύχουν τον σκοπό τους γιατί ο Λαός έχει αντιληφθεί πόσο αναξιόπιστοι, πόσο πουλημένοι είναι και αυτό προκύπτει από πλήθος πολιτικών ερευνών, οι οποίες έχουν γίνει για την αξιοπιστία των ΜΜΕ.
    Την ίδια στιγμή που αυτοί συνεχίζουν την προσπάθεια να μας εξοντώσουν με κάθε τρόπο, στην Θράκη οι Τούρκοι προκαλούν με δημόσιες συγκεντρώσεις, ενώ έφτασαν και στο σημείο να καταγγείλουν γιατί σε έναν Ελληνικό Χριστιανικό Ναό στα Πομακοχώρια έλαβε χώρα η περιφορά του… Επιταφίου! Ταυτόχρονα, οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ προχωρούν στην κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας, ενώ το ίδιο σχεδιάζουν να πράξουν και στην Θεσσαλονίκη!

    Αυτοί που πολεμούν την Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλοι από την διεφθαρμένη καπιταλιστική εξουσία και την εθνομηδενιστική αριστερά. Είναι πραγματικά φαιδρό, τραγικό και θρασύτατο το να βλέπεις ανθρώπους, οι οποίοι ομνύουν στον Στάλιν, τον Λένιν και τους λοιπούς “αστέρες” του μπολσεβικισμού, που αιματοκύλισαν για έναν σχεδόν αιώνα την ανθρωπότητα, να παριστάνουν τους… δημοκράτες!
    Γι’ αυτούς που μας κυβέρνησαν και γι’ αυτούς που μας κυβερνούν και προπαντός γι’ αυτούς που καθοδηγούν όλους αυτούς, είμαστε το απόλυτο κακό σε μια κοινωνία, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στον βούρκο. Σκάνδαλα επί σκανδάλων χωρίς τιμωρία, εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση χωρίς όρια, ανεργία, φτώχεια και μια χώρα ερειπωμένη από Ιδανικά. Όλα αυτά συνθέτουν το ψευτορωμαίικο του 2015. Ήλθε η ώρα να αναλογιστούν, όσοι διαθέτουν νου και κρίση, μήπως το απόλυτο… “κακό” σε μια απόλυτα κακή κοινωνία είναι τελικά και η μοναδική λύση για Εθνική αξιοπρέπεια, η μοναδική διέξοδος στο τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει το Έθνος των Ελλήνων.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, 


   Σηκώστε τις Σημαίες ψηλά, μη κάνετε ούτε βήμα πίσω στον Ιερό μας Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Τιμή και Αξιοπρέπεια! Έναν αγώνα που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής, όντας αγώνας στην πραγματικότητα για την απελευθέρωση αυτής της χώρας από τους διεφθαρμένους και τους προδότες. Ας μη λένε λέξη για εμάς τα ξεπουλημένα ΜΜΕ της διαπλοκής, ας μας υβρίζουν. Τίτλος τιμής είναι να μας κατηγορούν όλοι αυτοί, οι οποίοι ευθύνονται για την συνεχιζόμενη παρακμή του Ελληνισμού.
   Το δικό μας καθήκον είναι να παραμείνουμε όρθιοι με την καρδιά γεμάτη Ελλάδα αγωνιζόμενοι και προσμένοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ