Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παρακρατικοί στήνουν προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

     Την ποδηγέτηση της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής, με την δημιουργία «τεχνητών περιστατικών», στα οποία θα εμπλέκονται «απλοί πολίτες» αλλά και αστυνομικοί, κατά των οποίων θα γίνουν ψευδείς καταγγελίες ότι εμπλέκονται σε επεισόδια ή αποκρύπτουν ρατσιστικές επιθέσεις, έχουν εξυφάνει παρακρατικοί κύκλοι. Στόχος τους δεν είναι μόνο η καταδίκη της ηγεσίας και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά κυρίως ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα μεγάλα προβλήματα (ανεργία, φοροεπιδρομές, λαθρομετανάστευση), που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

     Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει συνεργασία των γνωστών επαγγελματιών «αντιρατσιστών» που διαθέτουν αστείρευτους πόρους με σωματεία - σφραγίδες τριτοκοσμικών και πράκτορες ξένων υπηρεσιών, οι οποίοι επιθυμούν την περαιτέρω αποσταθεροποίηση της χώρας μας. Ήδη, σε σύσκεψη που έγινε προ ημερών σε σπίτι εκπαιδευτικού που είναι σύντροφος ίσως του πλέον επώνυμου κατήγορου του Λαϊκού Συνδέσμου με βαθιές σχέσεις (επιχορήγησης) με ΜΚΟ του εξωτερικού, αποφασίστηκε η ενορχήστρωση του «αντιρατσιστικού αγώνα». Οι συμμετέχοντες άκουσαν με μεγάλη προσοχή νομικούς να αναλύουν τις δυνατότητες αξιοποίησης του αντιρατσιστικού νόμου, που κατήρτισε και ψήφισε η κυβέρνηση των μνημονιακών δοσιλόγων Βενιζέλου - Σαμαρά.
     Στην διάθεσή τους, για «αναγνώριση» των υπαιτίων φανταστικών φραστικών και βιαίων επιθέσεων εναντίον «αντιφασιστών» και «αλλοδαπών», υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό αρχείο, το οποίο προέρχεται από την κρατική ασφάλεια. Επειδή, όμως, η επανάληψη του μοτίβου φαίνεται πως έχει κουράσει ακόμη και τα συστημικά μέσα των νταβατζήδων της παραπληροφόρησης, στην συγκεκριμένη σύσκεψη εξετάσθηκε ακόμη και η εμπλοκή ασχέτων πολιτών που έχουν προσωπικές διαφορές με αλλογενείς, όπως για παράδειγμα αντιδικία για την μη πληρωμή ενοικίων και της πρόκλησης ηχορύπανσης. Πρόκειται για ασύνδετες μεταξύ τους υποθέσεις που, όμως, με την βοήθεια των αργυρώνητων δημοσιογράφων της αριστεροδεξιάς «θολοκουλτούρας», θα παρουσιάζονται ως «επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου», ασχέτως αν μετά αποδειχθεί ότι πρόκειται για παρεξηγήσεις της καθημερινότητας.
     Σε κάθε περίπτωση, η σκηνοθεσία θα περιλαμβάνει: εκτός από τα «παιδιά με τα μαύρα», σενάριο που σιγά - σιγά εγκαταλείπεται, και σημάδια ξυλοδαρμών που δήθεν προέρχονται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα, τα χτυπήματα αυτά που θα είναι εντελώς επιφανειακά, θα προέρχονται από άλλους λαθρομετανάστες και θα συνοδεύονται πάντα με καταγγελίες περί «αρπαγής» των πολύτιμων αντικειμένων τους και κυρίως των κινητών τους, ώστε οι αστυνομικοί να μην μπορούν να ελέγξουν, αν δέχτηκαν και από πού εντολές για επιθέσεις - μαϊμού.
      Και γιατροί στο κόλπο
     Για να υπάρξει έστω και προσχηματικά αληθοφάνεια, οι «παθόντες» θα εισάγονται σε κρατικά νοσοκομεία όπου θα τους αναμένουν οι «μυημένοι» αντιρατσιστές ιατροί, οι οποίοι στην συνέχεια θα πιστοποιούν και εγγράφως την…σοβαρότητα της κατάστασης του υποτιθέμενου δαρθέντος από ακροδεξιές συμμορίες. Εκτός από τους «μώλωπες» που έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των «παράταιρων» μεταναστών, σύμφωνα με τον όρο που εισήγαγε η αντιρατσιστική νομοθεσία της Ν.Δ., θα υπάρξουν και διαβεβαιώσεις «για πληγέντες από αμβλεία όργανα», δηλαδή μαχαίρια, λοστούς κ.ά.
     Όλα αυτά τα έγγραφα θα χρησιμοποιηθούν σε στημένες δίκες, αντίστοιχες αυτές της Μόσχας του Στάλιν, για την κατασυκοφάντηση των εθνικιστών αλλά και την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, η οποία καθημερινά θα βομβαρδίζεται από τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια της ενημέρωσης για «ένταση των φαινομένων ρατσιστικής βίας» και την «ανάγκη παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων». Το πρόβλημα για τους παραπάνω κύκλους είναι ότι ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιδράσεις για «κατασκευασμένα γεγονότα που αποσκοπούν στην διαστρέβλωση των πραγματικών συνθηκών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα». Οι ίδιες φωνές επισημαίνουν ότι «η χωρίς λογική ενοχοποίηση πολιτών θα επιφέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκούμενα, καθώς θα προκαλέσει συσπείρωση της σκληρής δεξιάς, που θα κάνει σημαία της τις στημενες διώξεις κατά του κόσμου».
«Δεν μπορούμε να κηρύξουμε πόλεμο με την κοινωνία για να κάνουμε το χατίρι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ», είπε χαρακτηριστικά ένα πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος που προέρχεται από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και διαθέτει νομική παιδεία. Θα τον ακούσουν ή θα συνεχίσουν να χαϊδεύουν τους κατ’ επίφαση αντιρατσιστές, που χρηματοδοτούνται αδρά από ξένα επιχειρηματικά και κρατικά συμφέροντα με σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδας και την μετατροπή της σε αποικία πειραματισμού των «νεοταξικών τους επιλογών»;