Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Γκρεμιστής

 Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Όσοι θεωρούν πως ο Πολιτικός Αγώνας ενός Κινήματος Εθνικιστικού περιχαρακώνεται στη διεκδίκηση μεριδίου της κοινοβουλευτικής πίτας, τρέφουν βαθιές αυταπάτες και είναι οι μοναδικοί που υποχωρούν μπροστά στο πρώτο εμπόδιο που θα εμφανιστεί στην μακρά και δύσβατη πορεία μας. Πολύ προ της επίτευξης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ευρίσκεται αναμφισβήτητα η κατάκτηση των ελληνικών ψυχών και η συνειδητή συμμετοχή στο γκρέμισμα του παλαιού και στην οικοδόμηση του Νέου.


Όλοι οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους το σύστημα διαπλοκής των εγχώριων μέσων μαζικής εξαπάτησης στολίζει τη Χρυσή Αυγή, αντικατοπτρίζει περίφημα το μέγεθος του φόβου τους. Ρατσιστές, ξενόφοβοι, ναζιστές, νεοναζί εγκληματίες και πλήθος ακόμα επιθετικών προσδιορισμών, αποβλέπουν σε ένα μόνο στόχο: να διαβάλουν τον πραγματικό χαρακτήρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιδιώκοντας να παρουσιάσουν τη Χρυσή Αυγή από απειλή για το Καθεστώς των διεφθαρμένων, σε απειλή για το Λαό και την Πατρίδα.

Στην πραγματικότητα, καθείς εκ των ανωτέρω χαρακτηρισμών εις βάρος του Κινήματός μας, υποδηλώνει ένα και μόνο πράγμα: την Επαναστατικότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την επαναστατικότητα του Κινήματος πολύ περισσότερο όμως, δεν την διαλαλούμε εμείς αλαζονικά όπως πράττουν οι φαιδροί αριστεριστές του Δημοσίου. Την μαρτυρούν προπαντός οι Νεκροί του Αγώνος μας και ακολούθως οι λυσσαλέες διώξεις και προφυλακίσεις συναγωνιστών και του Αρχηγού μας ακόμη, όχι βεβαίως επειδή προέβησαν σε έκνομες ενέργειες, αλλά επειδή είναι Εθνικιστές.

Η μεγαλύτερη όμως -μέχρι τούδε- περγαμηνή ενός σκληρού και άνισου Αγώνα του Κινήματος απέναντι στους εχθρούς του Λαού, είναι το γεγονός ότι άπαντες οι πολιτικοί του αντίπαλοι συνασπίστηκαν σε μέτωπο κοινό, στο οποίο μάλιστα απέδωσαν οι ίδιοι τον τίτλο του «δημοκρατικού τόξου»!

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί δεν συνέβη το ίδιο, ο συνασπισμός δηλαδή εναντίον ενός κοινού εχθρού, κατά του ΚΚΕ ή του Σύριζα; Μήπως οι μπολσεβίκοι και οι ροζ μαρξιστές δεν είναι αυτοί που επί δεκαετίες «προετοίμαζαν» τάχα την επανάσταση κατά του καπιταλισμού και του στυγνού φιλελεύθερου δόγματος; Γιατί λοιπόν το Καθεστώς δεν τους πολέμησε όπως έκανε με τη Χρυσή Αυγή, αλλά αντίθετα έφτασε μέχρι του κωμικού σημείου να θεωρεί τον αντικομμουνισμό ως πρόκληση κατά της δημοκρατίας;

Αφήστε τα σκύβαλα της Αριστεράς να διαφημίζουν αυτάρεσκα την δήθεν «επαναστατικότητά» τους και περιφρονήστε τους εις βάρος μας χαρακτηρισμούς. Ενδόμυχα, γνωρίζουμε και κυρίως γνωρίζουν, ότι είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες. Εμείς Αγωνιζόμαστε, ενώ εκείνοι αγωνιούν. Αποκτά συνεπώς ύψιστη σημασία, να εντείνουμε τις αγωνίες και τους φόβους τους.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως Κίνημα επαναστατικό, δεν έρχεται ούτε να διορθώσει, ούτε όμως να προβεί σε απρόσωπες καταγγελίες οι οποίες από το ένα αυτί μπαίνουν και από τ' άλλο βγαίνουν. Έρχεται ως ο Γκρεμιστής ενός αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο είτε δολοφονεί είτε συνεργεί στη δολοφονία του Λαού μας. Έρχεται ως Τιμωρός ενός διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας, το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες, ξεπουλά την Πατρίδα και εσχάτως επιδιώκει να μοιράζει την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, όπως μοίραζε και μοιράζει τα κομματικά ρουσφέτια στους ψηφοφόρους.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει πρωτίστως να ξαπλώσει σε συντρίμμια το Καθεστώς των φαύλων για να δημιουργήσει τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες για την οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Το πλέον σημαντικό όμως, είναι ότι μέσα από τον λυσσαλέο Πολιτικό Αγώνα με τις λύπες και τις χαρές του, με τις πρόσκαιρες ήττες και τις μνημειώδεις Νίκες του, χαλυβδώνεται στους αληθινούς αγωνιστές η Θέληση της Τελικής Επικράτησης και επιπροσθέτως, καλλιεργείται στο μεγαλύτερο μέρος του Λαού μας η ακλόνητη πεποίθηση πως τα πολιτικά στρατόπεδα στην Ελλάδα είναι δύο: Από τη μία ο συνασπισμός των διεφθαρμένων υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων που αυτοαποκαλείται «δημοκρατικό τόξο» και από την άλλη, το καμάρι της μαχόμενης Ελληνικής Νεολαίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Κι όσο πιο πολύ εντείνεται χρονικά η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, τόσο περισσότερο θεριεύει η Πίστη των εξαθλιωμένων στο Δίκαιο του Αγώνος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αφυπνίζονται οι σκλάβοι των Μνημονίων.

Θα 'ρθει η Μέρα κατά την οποία ο Λαός μας θα υποδεχθεί τη Χρυσή Αυγή όπως υποδέχθηκαν τα υπόδουλα αδέρφια μας στις αρχέγονα ελληνικές Πατρίδες της Ιωνίας και της Βορείου Ηπείρου, τον απελευθερωτή Ελληνικό Στρατό! Θα ξαναγυρίσουν οι Σημαίες μας και η Γη θα τρέμει!

Ευάγγελος Καρακώστας


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ