Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μια απάντηση στην υποκριτική κοινωνική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου”


Μια απάντηση στην υποκριτική κοινωνική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου”
Χωρίς Μνημόνιο, με Κράτος χρεοκοπημένο κι είμαστε ακόμα Ζωντανοί!

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης το ελληνόφωνο Κράτος είναι επισήμως χρεοκοπημένο, σύμφωνα με το ΔΝΤ. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός μνημονιακού προγράμματος, οι Τράπεζες παραμένουν κλειστές και οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα ΑΤΜ, με ανώτατο όριο ανάληψης τα 60 ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Έλληνες αναπνέουν ακόμα και το σημαντικότερο, αναπνέουν Ελεύθεροι!

Η ολιγαρχία του πλούτου δείχνει απεγνωσμένη και οι κραυγές τρομοκράτησης που εξαπολύει προς πάσα κατεύθυνση από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, το αποδεικνύει περίτρανα. Οι δακρύβρεχτες εμφανίσεις της μπουρζουαζίας των πολιτικάντηδων και των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναγούλα σ' εκείνους που επί πέντε χρόνια βιώνουν το δράμα των Μνημονίων. Η κυρία Μπακογιάννη μάλιστα, της γνωστής οικογενείας, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για την εικόνα των συνταξιούχων που αναμένουν στην ουρά για το ΑΤΜ. 

Πρωτόγνωρα πράγματα για την κυρία Μπακογιάννη, όχι όμως και για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, για την οποία αυτές οι εικόνες είναι μέρος της καθημερινότητας των Ελλήνων που περιμένουν με τις ώρες στις ουρές σε ΙΚΑ, Εφορία, Νοσοκομεία και λοιπούς δημόσιους οργανισμούς.

Πολύ περισσότερο, αυτές οι εικόνες δεν είναι πρωτόγνωρες για εμάς τους Χρυσαυγίτες και όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Διότι σε αντίθεση με την κυρία Μπακογιάννη και το σινάφι της, εμείς είδαμε την απόγνωση στα μάτια των συμπατριωτών μας, τόσο στις γειτονιές όσο και στις εκατοντάδες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης τις οποίες διοργάνωσε το Κίνημα σε όλη την ελληνική επικράτεια, στοχεύοντας στην κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μας, ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.

Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε και το εξής, για να καταδείξουμε τον κατ' επίφαση «ανθρωπισμό» των καπιταλιστών καθώς και την κίβδηλη κοινωνική τους «ευαισθησία»: το σύνολο των πολιτικάντηδων και μεγαλοδημοσιογράφων που σήμερα παριστάνουν τους συμπονούντες και συμπάσχοντες των δεινών του Λαού μας, χειροκροτούσε με μνημειώδη χαιρεκακία την απαγόρευση της διανομής τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, πανηγύριζε δε μέσα σε ντελίριο μίσους, όταν η απαγόρευση αυτή συνοδευόταν από επέμβαση των ΜΑΤ. Αυτοί είναι που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα «δημοκρατικής» και μνημονιακής συμπόνοιας!

Το θέατρο των φιλελεύθερων καπιταλιστών, δεν απενοχοποιεί βεβαίως τις παλινωδίες του μαρξιστικού θιάσου που κυβερνά, αγκαλιά με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου. Η Αριστερά άφησε απροστάτευτο το Λαό μας από την εκδικητική μανία των τοκογλύφων και το κυριότερο, σύρεται στας Ευρώπας περιφέροντας τον δίσκο της επαιτείας και ικετεύοντας για ένα Νέο Μνημόνιο!

Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται ότι η Εθνική Ελευθερία και η Εθνική Αξιοπρέπεια δεν είναι ζήτημα επικοινωνιακών διακηρύξεων, αλλά αντίθετα, ζήτημα Θέλησης του Λαού και προπαντός μιας Εθνικής Ηγεσίας που θα δρα υπό ένα εθνικό σχέδιο. Την Θέληση αυτή, την έχει μόνον η Χρυσή Αυγή, η Αριστερά όπως είχαμε προβλέψει, απεδείχθη ολίγιστη. Και απεδείχθη ολίγιστη διότι ακριβώς η Αριστερά είναι βολεμένη, κρατικοδίαιτη, νεόπλουτη και καπιταλιστική!

Αναπνεύστε, συμπατριώτες, αέρα ελευθερίας για τις λίγες ώρες ή μέρες μέχρι να υπογράψει το «δημοκρατικό» τόξο το Νέο αντεθνικό και εθνοκτόνο Μνημόνιο.

Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
 Ευάγγελος Καρακώστας