Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οι μέρες που έρχονται θα είναι δικές μας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Νικώντας ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα

Το δεύτερο ζητούμενο για το πολιτικό σύστημα σχετικά με τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, μετά από το ποιος θα καταλάβει την πρώτη θέση, ήταν το εάν κατορθώσουν να μην αναδειχθεί για τρίτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Και έδωσαν την μάχη αυτή με κάθε τρόπο παραπληροφορώντας, αλλά κυρίως με τη συνωμοσία της σιωπής. 

Ούτε σε μία πολιτική εκπομπή των μεγάλων καναλιών δεν εμφανίστηκε εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ανάλογη μεταχείριση είχε το Κίνημά μας και απ’ τις μεγάλες, εάν θεωρηθεί ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλες, εφημερίδες. Έδωσαν την μάχη και την έχασαν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυξάνοντας το ποσοστό της κατέκτησε πάλι την τρίτη θέση, πολεμώντας ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα, ενάντια σε όλα τα πολιτικά κόμματα ή εάν θέλετε στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που όλα τους χωρίς εξαίρεση καλούσαν τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. 


Στην πρόσφατη συζήτηση που έγινε στην Βουλή επιφανές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι έχουν καθήκον όλα τα κόμματα να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους ενάντια στην κυβέρνηση γιατί έτσι κτυπιέται ολόκληρο το σύστημα και αυτό δεν συμφέρει κανέναν εκτός από την… γνωστή εξαίρεση του γνωστού κόμματος. Και εννοούσε ο κύριος αυτός την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο οποίος κύριος παριστάνει τον “δημοκράτη”, ενώ έχει σπουδάσει και έχει κάνει τα πρώτα του δημοσιογραφικά του βήματα στην Σοβιετική Ένωση, η οποία γνωρίζουμε πόσο… δημοκρατική ήταν

Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά τις εκλογές άρχισαν και πάλι οι χρυσαυγιάδες σε κανάλια και φυλλάδες, προσπαθώντας να ανακόψουν την πορεία μας. Δεν λείπουν και κάποιοι δήθεν αντικειμενικοί σχολιαστές, οι οποίοι έχουν το θράσος να λένε ότι ήταν αποτυχία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 7%! Δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι επιτέλους υπάρχει στην Ελλάδα ένα Εθνικιστικό κίνημα με στέρεες βάσεις, σκοπό και προοπτική. Θα ήταν παράλειψη στο σημείο αυτό να μη αποδοθούν τα εύσημα στις τοπικές οργανώσεις του Κινήματος σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα το οποίο έφερε και την επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Όλα δείχνουν ότι μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και με την εφαρμογή του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου, του μνημονίου της αριστεράς, έρχονται δύσκολες ημέρες για τη χώρα. Έρχεται φοροκαταιγίδα η οποία θα εξοντώσει οικονομικά ένα σημαντικό για την επιβίωση του έθνους τμήμα του λαού μας. Επιπλέον, φαίνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να πάρει μία ελάφρυνση του χρέους από τους διεθνείς τοκογλύφους με αντάλλαγμα να γίνει η Πατρίδα μας χώρος όχι σταθμεύσεως, αλλά παραμονής εκατομμυρίων παρανομών μεταναστών και προσφύγων! 

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι δικές μας γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του λαού μας, είμαστε οι μόνοι ελεύθεροι χωρίς δεσμεύσεις για να αγωνιστούμε για τα δίκαια του λαού μας. 

Έχουν καθήκον όλοι οι Χρυσαυγίτες και όλες οι Χρυσαυγίτισσες στις ημέρες αυτές να είναι πρωτοπόροι στον εθνικό αγώνα και προπαντός να μη λησμονούμε ότι κανένας δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Τα ΜΜΕ θα εξακολουθήσουν να είναι εναντίον μας και αυτό που μας απομένει είναι ο προσωπικός αγώνας καθενός και  καθεμιάς σε δρόμους και σε πλατείες, από στόμα σε στόμα, από πόρτα σε πόρτα. 

Έτσι πορευτήκαμε μέχρι τώρα και δεν κατόρθωσαν να μας λυγίσουν, έτσι πρέπει να πορευτούμε και στο μέλλον για να δώσουμε με τρόπο αποτελεσματικό τον αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: