Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Σκέψεις πριν το τέλος του 2015


Χριστουγεννιάτικος «γιορτινός» διάκοσμος δίπλα σε εξαθλιωμένους ανθρώπους. Εκτυφλωτικό φως πλάι στο σκοτάδι.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω όσους φτιάχνουν ομορφιά, είμαι μαζί τους. Όχι όμως πάνω στην ασχήμια. Η ομορφιά πάνω στην ασχήμια γίνεται μουτζούρα. Η ομορφιά θέλει λευκό χαρτί για να φανεί, θέλει γαλήνη, θέλει αισιοδοξία.


Θλίψη γι' αυτή την χώρα, που προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της αντί να τις γιατρέψει. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το μέγεθος της κτηνωδίας κάποιων υπανθρώπων, που μας στέρησαν το δικαίωμα του ονείρου, το δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα υγιές μέλλον, το δικαίωμα του να νιώθουμε περήφανοι ως Έλληνες. Οι ιθύνοντες της μιζέριας του Έλληνα, δηλαδή οι κυβερνώντες και το παρεάκι τους, οι οποίοι, στο όνομα του κέρδους, καταπατούν τη στοιχειώδη ηθική και στο όνομα της υποδούλωσης, συμβάλλουν στην ολική καταστροφή της χώρας μου με κάθε τρόπο.

Έλληνες, ας μη συμβάλλουμε στη νομιμοποίηση της πράξης τους και ας τους καταδικάσουμε δημόσια, μαζί με αυτούς θα πρέπει να καταδικαστούν και όλοι όσοι ανεβάζουν τις μετοχές μιας χωματερής δίχως πάτο. Το «δοκιμαστικό» της αισιοδοξίας έληξε και η πλήρης έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας… Η κυβέρνηση κρύφτηκε καλά μέσα στη σκιά της και νομίζει πως χάθηκε από το βλέμμα μας, όμως εμείς οι Χρυσαυγίτες θα σπάσουμε τους κωδικούς της υποκρισίας τους.

Θα έρθει η στιγμή της αναγέννησης. Αυτό να έχουμε κατά νου και με αυτή την προσπάθεια να πορευόμαστε. Καλή χρονιά….