Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο μνημονιακό και εθνομηδενιστικό καθεστώς



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον μνημονιακό προϋπολογισμό που κατέθεσε και κυρίως για την εθνομηδενιστική πολιτική που ασκεί.


Αρχικά, αναφέρθηκε στην σημερινή παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από το ωκεανογραφικό "Τσεσμέ" συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων στον Άη Στράτη, μία ακόμη απόδειξη της υποχωρητικότητας της ελληνικής κυβέρνησης.

Απευθυνόμενος στην πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή ακόμη αναμένει ένα συγγνώμη για την λάσπη που δέχθηκε για το επεισόδιο Κουμουτσάκου, στο οποίο αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει καμμία εμπλοκή στελεχών ή βουλευτών του κόμματος.

Οι ρατσιστικές διακρίσεις πολιτικών φρονημάτων συνεχίζονται, αλλά δεν είναι ικανές να λυγίσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, η οποία αντιστέκεται εντός και εκτός Βουλής με την στήριξη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Είναι ρατσισμός να θέλουμε να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες; Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει το πνεύμα της φυλής και μάχεται ενάντια στο μνημονιακό και εθνομηδενιστικό καθεστώς.

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό τόνισε ότι είναι υφεσιακός, όπως και οι προηγούμενοι μνημονιακοί προϋπολογισμοί. Το επαχθές χρέος είναι η πηγή της δυστυχίας του ελληνικού λαού, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε την πάγια θέση του για λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του παράνομου χρέους.

Σχετικά με το μείζον ζήτημα του "προσφυγικού" η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πέρασμα τζιχαντιστών με ισλαμιστικές ΜΚΟ να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Την κύρια ευθύνη για τις λαθρομεταναστευτικές ροές φέρει η Τουρκία, αλλά η Ευρώπη αντί να την επιπλήξει, την επιβραβεύει με 3 δισ. ευρώ. Τα συμφέροντα της Ελλάδας δεν είναι με τους αμερικάνους, αλλά με την Ρωσία.

Για το ασφαλιστικό τόνισε ότι έρχονται νέες περικοπές με συντάξεις πείνας και αιτία γι΄αυτό ήταν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το PSI, τα μαύρα μεροκάματα των αλλοδαπών, η ανεργία των Ελλήνων και το δημογραφικό.

Η Χρυσή Αυγή όσο και αν διώκεται έχει την ιερή αποστολή να αφυπνίσει τον απελπισμένο Ελληνικό Λαό και θα συνεχίσει να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στο εθνομηδενιστικό καθεστώς που επιχειρείται να στηθεί

Διαβάστε περισσότερα: