Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Διατηρείστε την Πατρίδα μας Ελληνική!


Φιλελευθερισμός και μαρξισμός βαδίζουν με γοργά βήματα προς την απόλυτη κοινωνική απαξίωση και συνεπώς προς το θάνατό τους. Είναι όμως τέτοιας έντασης το μίσος τους για την Ευρώπη και τους Λαούς της, ώστε να επιδιώκουν με κάθε μέσο να τους συμπαρασύρουν στον όλεθρο. Μπροστά στα όσα διαδραματίζονται, κάθε ευρωπαϊκός Λαός έχει δύο επιλογές: είτε θα παραμείνει παρατηρητής υπομένοντας το μαρτύριο του αναπόφευκτου εξισλαμισμού του, είτε θα αντισταθεί προασπίζοντας τη Γη των Πατέρων του, Γη την οποία θα κληθεί να παραδώσει στα παιδιά του.


Η πρώτη επιλογή είναι εκείνη που προτάσσεται μετά μανιώδους προπαγάνδας από το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που εξουσιάζει την Ευρώπη. Τράπεζες, κυβερνήσεις και μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε έναν παραληρηματικό αγώνα ώστε να καλλιεργήσουν στους Λαούς της Ευρώπης σύνδρομα ενοχικά για το «προσφυγικό δράμα». Στην Πατρίδα μας ιδιαίτερα, ο αγώνας αυτός έχει λάβει διαστάσεις τιτανομαχίας, με θρασύτατους πλουτοκράτες να φτάνουν μέχρι του σημείου να παρομοιάσουν τις λαθρομεταναστευτικές ορδές με τους Μικρασιάτες αδελφούς μας που έναν αιώνα πριν εγκατέλειπαν κακήν-κακώς τις προγονικές τους εστίες για να γλιτώσουν από το μένος της ασιατικής μάστιγας.
Παρά την ανηλεή και επαίσχυντη διεθνιστική προπαγάνδα, οι Λαοί της Ευρώπης υψώνουν ξανά τις Σημαίες της Εθνικής Ταυτότητας και της Ελευθερίας απέναντι στην βαρβαρότητα που επιβάλλεται δια πυρός και σιδήρου στη Γηραιά Ήπειρο. Είναι δε ενδεικτικό των προθέσεων των εξουσιαστών, πως δεν ενδιαφέρονται για τη λύση του ζητήματος που με αναίδεια ονομάζουν «προσφυγικό», αλλά αντιθέτως επιδίδονται με απύθμενο μίσος κατά των Λαών εκείνων που επιλέγουν δημοκρατικά το δρόμο της Αντίστασης.

Το πλέον χαρακτηριστικό της εξαπάτησης των ευρωπαϊκών Λαών είναι το γεγονός πως η κατά τ' άλλα πανίσχυρη ηγεσία της Ε.Ε. αδυνατεί να υποχρεώσει την Τουρκία να τερματίσει το εξόχως επικερδές (και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα) για εκείνη δουλεμπόριο, μα αντιθέτως το επιδοτεί με δισεκατομμύρια από τα ταμεία της, δισεκατομμύρια δηλαδή των Ευρωπαίων φορολογούμενων. Με απλά λόγια, η κλίκα των Βρυξελλών χρηματοδοτεί τον επερχόμενο θάνατο της Ευρώπης, οι ανύποπτοι δε Ευρωπαίοι, πληρώνουν αυτούς που αύριο θα κραυγάζουν στις ευρωπαϊκές πόλεις «θάνατος στους άπιστους» και θα σκορπούν τον τρόμο.

Έναν αιώνα πριν, οι συμμαχικοί χριστιανικοί στόλοι παρακολουθούσαν με απάνθρωπη απάθεια την σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τα στίφη του Κεμάλ. Βρίθει η μικρασιατική καταστροφή από μαρτυρίες επιζώντων που εξιστορούν πως άνδρες των στόλων αυτών έκοβαν τα χέρια Ελλήνων κι Ελληνίδων που γαντζώνονταν στα σκάφη τους, κατά τις απέλπιδες προσπάθειές τους να γλιτώσουν από τις ορδές των νεότουρκων και των τσετών. Οι απόγονοι αυτών έρχονται σήμερα να μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, έχοντας το θράσος να μας μιλούν για ανθρωπιστικό καθήκον!

Και διερωτάται κανείς: γιατί ο στόλος του ΝΑΤΟ δεν μεταφέρει τους «δυστυχείς πρόσφυγες» στις χώρες που συγκροτούν τον πολεμοχαρή αυτό οργανισμό; Η απάντηση είναι απλή: διότι η κυβέρνηση των Αθηνών προθυμοποιήθηκε να τους απορροφήσει όλους, όχι για να τους φιλοξενήσει αλλά για να τους εγκαταστήσει μόνιμα στην Πατρίδα μας. Να τους χρησιμοποιήσει δηλαδή για να αντικαταστήσει τους Έλληνες που πεθαίνουν ελέω των Μνημονίων και εκείνους που φεύγουν για το εξωτερικό αναζητώντας εργασία!

Με τον ίδιο τρόπο που σήμερα κατηγορείται ως ξενοφοβικός και ρατσιστής εκείνος που ζητά το αυτονόητο, να κλείσουν τα σύνορα για να πάψει η εισβολή λαθρομεταναστών, θα κατηγορείται αύριο και εκείνος που θα μιλήσει για το τέλος της φιλοξενίας των εισβολέων και την αναγκαιότητα να εγκαταλείψουν την χώρα μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που κρύβουν από τον Ελληνικό Λαό, επιχειρώντας να δρομολογήσουν τον αφανισμό του.

Σημασία για το αντεθνικό Καθεστώς των διεφθαρμένων που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας δεν έχει το γεγονός ότι σε λίγα μόλις χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Πατρίδα τους, αλλά το πώς θα αποφευχθεί παντοιοτρόπως να μη γίνει η Χρυσή Αυγή πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία.

Όσοι ζωντανοί λοιπόν και στοιχειωδώς σκεπτόμενοι, αναγνωρίζουν πλέον πως οι δρόμοι της Ελληνικής Πατρίδας και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ταυτίζονται πλήρως: όσο υπάρχει Πατρίδα θα υπάρχει Χρυσή Αυγή και όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή θα υπάρχει Πατρίδα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: