Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Οι δυνάμεις της Εθνικής Αντίστασης σε ολόκληρη την Ευρώπη ενάντια στην Ισλαμοποίηση



Αναβιώνουν οι ιστορικές μνήμες των καθοριστικών γεγονότων της αρχής του μεσαίωνα, όταν τα μουσουλμανικά στίφη εισέρεαν λυσσαλέως στην Ευρωπαϊκή γη δια της δύναμης των όπλων. Η διαφορά της μεσαιωνικής ένοπλης εισβολής με την εν εξελίξει εισβολή εστιάζεται αποκλειστικώς και μόνο στον τρόπο πραγματώσεώς της, ο οποίος και προβάλλεται διεθνώς μέσω της αριστοτεχνικής μεθόδου της ενισχύσεως του ανθρώπινου συναισθήματος έναντι της λογικής θεωρήσεως και κριτικής αξιολογήσεως των αντικειμενικών παραγόντων, βασικών αιτιών, καθώς και των ζοφερών επερχόμενων επιπτώσεων.


Ο πόλεμος, τον οποίο έχουν κηρύξει οι πολιτικοί ταγοί και διεθνείς επικυρίαρχοι, συνιστά μια άνιση αναμέτρηση, μια ύπουλη επίθεση ενός άριστου και ακριβούς διεθνούς οργανωμένου σχεδιασμού στο πεδίο του συναισθήματος, ένα χώρο όπου τα ρημαγμένα αισθητήρια επιβιώσεως και τα κατεστραμμένα ένστικτα αυτοσυντηρήσεως, συνθέτουν μια νοσηρή νοητική κατάσταση, κατά την οποία η ίδια η άμυνα θεωρείται ενέργεια απορριπτέα. Στην εποχή του άκρατου υλισμού και της εξυψώσεως της αξίας του καταναλωτισμού, της αδιάλειπτης προβολής εικονικών στόχων και θεοποιήσεως των υλικών αγαθών, της απεμπολήσεως της έννοιας της πνευματικότητας ως μέσο προσωπικής και συλλογικής ανελίξεως, βρίσκει το καταλληλότερο πρόσφορο έδαφος η καθεστωτική προπαγάνδα να επιβάλει τους δικούς της όρους, η δράση της οποίας συντείνει στην σταδιακή αποδυνάμωση των νοητικών βασικών λειτουργιών, ενώ ταυτοχρόνως ενισχύει τη δυναμική επιρροή των αλλεπάλληλων ερεθισμάτων, εικόνων, τεχνητών «αξιών» που το σύστημα αναδεικνύει και αναπαράγει σωρηδόν.

Για την προβολή αυτών εργάζονται νυχθημερόν όλα τα μέλη και παράγοντες του διεθνούς καπιταλιστικού εξουσιαστικού παγκοσμιοποιητικού μηχανισμού. Η επιτομή δε της συνεχούς και αδιάκοπης αυτής επικοινωνιακής επιθέσεως εστιάζεται πλέον στη δικαιολόγηση και ηθική νομιμοποίηση της πρωτοφανούς επελάσεως της Ανατολής στη Δύση, της αμείωτης εισροής αλλογενών επεισάκτων στην καρδιά της Ευρώπης. 

Αξιοσημείωτη είναι η στάση του παγκόσμιου συστήματος, το οποίο δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αναφέρεται σε … πρόσφυγες, αναξιοπαθούντες, βρέφη, «ξεριζωμένους». Οι μοναδικές πολιτικές δυνάμεις οι οποίες έκρουαν των κώδωνα του κινδύνου και συνεχίζουν να διατηρούν αδιάπτωτο τον πολιτικό τους αγώνα είναι τα απανταχού Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα, τα οποία καταγγέλλουν διατόρως το διαρκές εθνικό έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος των Εθνών, το οποίο οδηγεί αναποδράστως στην καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών και στον ίδιο τον αφανισμό του λευκού είδους.

Η αμείωτη εισροή πάσης φύσεως επηλύδων, οδηγεί σχεδόν ανεξαιρέτως στη βαθμιαία διάρρηξη του εθνικού και κοινωνικού ιστού των ευρωπαϊκών λαών, στην αλλοίωση της ευρωπαϊκής πληθυσμιακής συνθέσεως με αποτέλεσμα την εκδήλωση ενός εκτρωματικού πολυφυλετικού μείγματος, όπου οι αριθμητικώς υπερέχοντες επικυρίαρχοι φορείς του ισλάμ θα επιβάλουν τη δική τους εφιαλτική «κοινωνική» πραγματικότητα.

Μεγίστης σημασίας στόχος αποτελεί η συνεχής επικοινωνία και αγαστή συνεργασία των Ευρωπαϊκών Εθνικιστικών Κινημάτων η σύμπραξη των οποίων θα προσβλέπει πρωτίστως στην προάσπιση της ευρωπαϊκής κοινότητας και στη διαφύλαξη της πολιτισμικής ευρωπαϊκής ταυτότητας από τον άμεσο κίνδυνο της εποικιστικής επιθέσεως των μουσουλμανικών εσμών. Ελπιδοφόρο γεγονός συνιστά η σταθερή ανάδυση των Εθνικών αυτών δυνάμεων, οι οποίες και εγγυώνται την επιβίωση των ευρωπαϊκών λαών. Αδήριτη καθίσταται η ανάγκη της συγκροτήσεως μιας πανευρωπαικής πολιτικής Σταυροφορίας ενάντια στην ισλαμοποίηση, τον εποικισμό και την ομογενοποίηση.

Όλες οι Ευρωπαϊκές Εθνικές δυνάμεις καλούνται να εγκύψουν στο ζήτημα της οργανωμένης εισβολής, και να προσηλωθούν στο έργο της ανασχέσεως της ακάθεκτης ισλαμικής προελάσεως αλλά και της πατάξεως κάθε νοσηρού και κίβδηλου "ανθρωπιστικού αντανακλαστικού", απόρροια της δόλιας διαμορφωθείσας πολιτικής και κοινωνικής απατηλότητας και των επιβαλλόμενων συναισθηματικών εκβιασμών. Η ανεξάλειπτη εισβολή συνιστά εποικισμό, ο οποίος δε βλάπτει μόνο, δε φθείρει, δεν υποσκάπτει αλλά καθορίζει. Καθορίζει τη νέα πραγματικότητα, το νέο κοινωνικό σκηνικό, πρωταγωνιστές του οποίου θα είναι οι κυρίαρχοι φορείς του ισλάμ, όπου θα επιβάλλουν αμείλικτοι τον ισλαμικό νόμο. Αναγκαιότητα λοιπόν η άμεση οικοδόμηση ενός αρραγούς ευρωπαϊκού μετώπου, μέλη του οποίου είναι οι μοναδικές πολιτικές δυνάμεις που προβάλλουν Αντίσταση. Ο Αγώνας των Εθνικών Ευρωπαϊκών Κινημάτων είναι έργω πολιτικός, φύσει φυλετικός. Είναι αγώνας για την εθνική ταυτότητα. Αγώνας για την ίδια τη βιολογική υπόσταση.

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: