Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Δυο αλλιώτικοι κόσμοι


Η ομοιογένεια, η συνοχή, οι κοινές ιδέες και αξίες, τα κοινά ήθη και έθιμα μιας Εθνικής κοινωνίας είναι αυτά που κρατούν ενωμένο τον κοινωνικό ιστό και τη λαϊκή κοινότητα ενός Έθνους στο διάβα του χρόνου. 

Όταν αυτά εκλείψουν, όταν ο άρρωστος ατομικισμός εξαπλωθεί με αποτέλεσμα να μολύνει κάθε υγιή συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, τότε εμφανίζεται ο κατακερματισμός και η παρακμή της κοινωνίας. Μια κοινωνία μωσαϊκό όχι μόνο φυλών και εθνοτήτων αλλά και ιδεών, τρόπου ζωής και νοοτροπίας δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σε μια τέτοια κοινωνία δυστυχώς μετατρέπεται η πάλαι ποτέ πατροπαράδοτη Ελληνική κοινωνία.


Σήμερα ανάμεσα στους κατοίκους τούτης εδώ της πατρίδας θα συναντήσεις στην κυριολεξία κάθε καρυδιάς καρύδι. Από αναρχικούς άπλυτους, οπαδούς των gayprides και ανθέλληνες αριστερούς έως φιλελεύθερους απάτριδες, που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι τραπεζικές καταθέσεις, και απολίτικους «πολίτες του κόσμου» οι οποίοι κοιτάνε μόνο τη δουλίτσα τους και είναι λες και έχουν βγει από το ίδιο παγκοσμιοποιημένο καλούπι. Και αν σε όλους αυτούς με μια πρώτη ματιά υπάρχουν μεγάλες διαφορές, με λίγη σκέψη θα δούμε ότι όλοι αυτοί έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την πλήρη απουσία Εθνικής συνείδησης και την πλήρη έλλειψη του οποιοδήποτε Ελληνικού στοιχείου. 

Πριν από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου και πριν από τη μικρασιατική καταστροφή ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός θεωρούνταν δεδομένος και γινόταν αποδεκτός ως κάτι φυσιολογικό από την Ελληνική κοινωνία της εποχής εκείνης. Στη συνέχεια όμως και κάτω από την επίδραση της νέας τάξης πραγμάτων, μετά τον Β' Π.Π. ο Εθνικισμός και η φιλοπατρία περιθωριοποιήθηκαν και ντύθηκαν με το χαρακτηριστικό της ακρότητας. Σήμερα μόνο εμείς καλούμαστε και έχουμε το ιερό χρέος να φέρουμε τον Ελληνικό Εθνικισμό και πάλι στο επίκεντρο και στο προσκήνιο της ζωής στην Ελλάδα.

Σήμερα που εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούμε το μόνο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε το κάθε κατακάθι και τον κάθε άεθνο της κοινωνίας του σήμερα. 

Χαρακτηριστική απεικόνιση της σημερινής αντιφατικής πραγματικότητας  αποτελεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν η μεγάλη συγκέντρωση για το Μέγα Αλέξανδρο έξω από τα γραφεία του κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Ιούλιος 2016) από Έλληνες Εθνικιστές, κίναιδοι, ανώμαλοι και αρρωστημένοι πραγματοποιούσαν ένα ακόμη gaypride στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπό τη προστασία βέβαια της Αστυνομίας. Κίναιδοι οι οποίοι ανήκουν σε όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής από τον αναρχικό χώρο και την άκρα αριστερά μέχρι το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και τη ψευτοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας. 
Στην Αθήνα τώρα και συγκεκριμένα στην ιστορική πλατεία του Στρατηγού Κολοκοτρώνη επί της Σταδίου, εκεί που επί σειρά ετών οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούσαν τους αθάνατους νεκρούς των Ιμίων με αποκορύφωμα το Σάββατο της 2ας Φεβρουαρίου 2008 ,όταν δυο χούφτες Χρυσαυγιτών έτρεψαν σε άτακτη φυγή μια αντισυγκέντρωση χιλιάδων ανθελλήνων, πριν λίγο καιρό το gaypride των Αθηνών αμαύρωσε το ιστορικό άγαλμα γράφοντας με σπρέι εμετικά σύμβολα παθολογικής ομοφυλοφιλίας. Όλα αυτά βέβαια για να παρέμβει στη συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και να επιστρέψει το άγαλμα στη προτέρα κατάσταση.

Δυο πέρα για πέρα αλλιώτικοι και εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι, εμείς και το συνονθύλευμα των αντιπάλων μας. Δυο κόσμοι που δεν έχουν μόνο επιφανειακές διαφορές πολιτικού χρώματος αλλά βαθιές εκ διαμέτρου δομικές αποκλίσεις ιδεολογίας, κοσμοθεωρίας, κοσμοαντίληψης και φιλοσοφίας. Οι διαφορές είναι τόσο ριζικές που έγκειται ακόμα και στη φύση και τη βιολογία, μιας και εμείς είμαστε άνθρωποι υγιείς και ολοκληρωμένοι στο σώμα και στο πνεύμα ενώ το σώμα και το πνεύμα αυτών νοσεί βαριά, έχοντας χάσει τους υγιείς δεσμούς τους με τη μητέρα φύση. 

Η επικράτηση των Εθνικιστών και των υγιών εθνικών δυνάμεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη θα αποτελέσει πρώτα από όλα όχι μόνο νίκη των Εθνών και των Λαών αλλά και νίκη των φυσιολογικών και φυσικών ανθρώπων.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ :ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ