Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο βιασμός ανηλίκων ως ιδεολογικό πρόσταγμα



Όλοι μας έχουμε ακούσει για τον γυμναστή στο Ρέθυμνο που βίαζε τους ανήλικους αθλητές του. Μια πραγματικά θλιβερή ιστορία που σίγουρα έχει σημαδέψει τόσο τα θύματα του όσο και την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου. Για όσους δεν γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι ο δράστης καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλάκισης ύστερα από καταγγελίες των ίδιων των θυμάτων του. Την αρχή έκανε ένας νεαρός που έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στην οικογένεια του και μετέπειτα στην αστυνομία τις ειδεχθής πράξεις του 52χρονου. Ακολούθησε πληθώρα καταγγελιών και καταθέσεων τόσο για πεπραγμένες ασέλγειες εις βάρος ανηλίκων όσο και για απόπειρες βιασμού. Βέβαια, όπως έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν, ένα μέρος των θυμάτων βιασμού δεν αποκαλύπτει ποτέ σε κανέναν τι του έχει συμβεί.


Όλα τα παραπάνω γνωστά. Όμως, αυτό που δεν πήρε μεγάλη διάσταση στα κανάλια είναι τα πολιτικά φρονήματα του δράστη. Εδώ θα ήταν ενδιαφέρον να φανταστούμε τι διαστάσεις θα έπαιρνε το ζήτημα αν ο δράστης δήλωνε χρυσαυγίτης!

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι όταν αναφερόμαστε σε ψυχικές διαταραχές ακραίου βαθμού, σαν αυτή της παιδεραστίας, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για πολιτική τοποθέτηση του δράστη. Το τραγικό όμως είναι πως ο βιαστής έχει σώας τας φρένας και στη περίπτωση αυτή ο ίδιος νοηματοδοτεί τις πράξεις του μέσα από μια συνειδητή ιδεολογική επιλογή.

Δηλώνει ευθαρσώς μέλος του μαχητικού αντιφασισμού, προοδευτικός, αντιρατσιστής και κομμουνιστής. Συνδέει τις αποτρόπαιες πράξεις του εις βάρος των νεαρών αθλητών με μια στάση προοδευτισμού ενάντια στον καθωσπρεπισμό και τα χρηστά ήθη. Στην συνέντευξη που ακούσαμε τελευταία, είναι χαρακτηριστικό πως δεν κρατάει καμία απολογητική στάση απέναντι στα εγκλήματά του. Αντιθέτως, μιλάει με παρρησία για την παιδεραστία όχι απλώς υπερασπίζοντας την θέση του, αλλά προσπαθώντας να ερμηνεύσει μέσα από τον προοδευτικό ορθολογισμό την ιδεολογική του συνέπεια στις ενέργειες του. Είναι μια πάγια τακτική των ποινικά καταδικασθέντων που παράγει συνεχώς ο χώρος της ευρύτερης αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Θεωρεί την παιδική παιδεραστία δικαίωμα σεξουαλικού προσανατολισμού και πράξη επαναστατική. Μάλιστα, ο 52χρονος «επαναστάτης» αποκαλύπτει πως όταν είχε συλληφθεί, οι σύντροφοί του (τώρα ιδεολογικοί ή σεξουαλικοί δεν μας ξεκαθαρίζει) είχαν σπεύσει να του συμπαρασταθούν γεμίζοντας τους τοίχους του Ρεθύμνου αλλά και το ίντερνετ με το χαρακτηριστικό «Λευτεριά στον Σ....». Σύνθημα που χρησιμοποιεί ευρέως ο αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος. Συνεχίζοντας, ο βιαστής δηλώνει πως συμμετείχε ο ίδιος σε ομάδες του λεγόμενου μαχητικού αντιφασισμού και πως ήταν ενεργό μέλος. Θέλει με αυτόν τον τρόπο να μας κάνει ξεκάθαρο ότι η ανωμαλία που τον διέπει δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό καθώς αυτός είναι φανατικά πολέμιός του.

Το γνωρίζαμε ότι οι ψυχικές ανωμαλίες δεν ταιριάζουν με το εθνικιστικό πνεύμα. Αφήνουμε το πνευματικό δηλητήριο του μπολσεβικισμού να μονοπωλεί ιστορικά τις εγκληματικές πράξεις όσο και τις σεξουαλικές διαστροφές. Άλλωστε είναι γνωστό πως το νεοεμφανισθέν gay pride στη χώρα μας οργανώνεται και συντονίζεται από διάφορες συνιστώσες τις αριστεράς, και συνυπογράφεται από τους κρατικούς φορείς (Δήμος Αθηναίων) και τους παγκοσμιοποιητές (U.S Embassy of Athens).

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο βιαστής προπονητής τόνισε πως σε δέκα χρόνια θα δικαιωθεί και πως η δίκη αυτή θα θεωρείται παρωδία. Φαίνεται πως η ιδεοληπτική εμμονή του ανθρωπόμορφου αυτού τέρατος, τον κάνει να πιστεύει πως οι ιδεολογικοί του σύντροφοι και η «κουλτούρα» της αριστεράς θα έχουν επικρατήσει στην ελληνική κοινωνία τα επόμενα χρόνια.

Εμείς από τη μεριά μας έχουμε να δηλώσουμε στον ίδιο όσο και στους «αλληλέγγυους» απολογητές της κάθε διαστροφής, είτε ψυχικής είτε κοινωνικής πως δεν θα αφήσουμε καμιά πόλη και κανένα χωριό της χώρας μας στα χέρια των ψυχικά διεστραμμένων.

Είμαστε εδώ, έχουμε πρόγραμμα και θέληση να αντισταθούμε στο δηλητήριο του μπολσεβικισμού. Ο αγώνας μας για την Ελλάδα είναι δίκαιος και θα νικήσουμε, ο Θεός είναι μαζί μας! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!